Snelle levering en goed product

Super fijn, het was snel binnen en het product werkt tot nu toe al een beetje

• Communicatie

Site bien fait et service parfait!

Excellent suivi des commandes et dates de livraison respectées.

Meer dan tevreden!

Ik ben enorme fan van Jane Irendale en bestelde mijn producten via Glam. Ik bestelde ze de zondag en ontvangde ze de maandag erop al met een extra staaltje bij en een folder welke artikelen ze nog aanbieden van J.I. De artikelen waren ook in perfecte staat! Ik ben alvast tevreden.

Zeer goede ervaring

De levering was snel en volledig in orde. Leuke extra: de staaltjes die je bij de bestelling krijgt. Altijd prettig om op die manier producten die je nog niet kent eens uit te proberen.

Fantastisch!

Ik bestelde enkele producten van Jane Iredale bij Glam Skin en de volgende dag werden ze al geleverd. Daarnaast waren de producten zeer proper, netjes en zorgvuldig ingepakt om breken/beschadiging te voorkomen. The Daarbovenop kreeg ik nog enkele extratjes zoals de serum voor het gezicht van Jane Iredale wat een super goed product blijkt te zijn. Ik bestel zeker nog bij Glam Skin!

Uitstekend!

Intraceuticals besteld en de volgende dag al in huis. Prima!

Super !

• Communicatie

Bestel altijd producten in de webshop altijd netjes verpakt’ En altijd netjes op tijd binnen

Vlot en vriendelijk

Vlot en vriendelijk

Razendsnel

Goed overzichtelijke webshop pagina én persoonlijk contact.

Super service

Ik bestelde skin omegas +, advanced nutrition, 2 dagen nadien waren ze geleverd, prima!

Perfecte service en levering

Bester Service Ever!

Herzlichen Dank für einen speziellen top Corona Service diese Woche!!

• Kommunikation

satisfaite

Totalement satisfaite de mon achat livraison très rapide je recommande

• Communication

Snelle levering en goede producten!

Snelle levering goede producten

goed en snel

goede kwaliteit en snelle levering

ik ben echt blij mee

ik heb een paar bestellingen geplaatst. Ik ben blij met de service: orders op tijd, extra samples inbegrepen, producten at goede staat

• Communicatie

Heel goede service, vlug en correct geleverd

Erg tevreden

• Communicatie

Goed crème gebruik het sinds 2008 is wel aan te raden jong uitstraling zacht huid heerlijk

Service client au top.

Produits de bonne qualité, livrés rapidement.

Fijn en verrassend

Via whatsapp werd de nodige moeite gedaan om mij op de hoogte te houden van de vertraagde levering. Fijn dat je in deze tijden kan communiceren met een persoon ipv robot.

• Communicatie

Zeer snelle en vlotte levering

Ik ben zeer tevreden over het product van mijn bestelling bij glam skin. Je kan er terecht voor al je vragen en wordt goed en vlot geholpen.

Vlotte levering

De levering van mijn Jane Iredale glow time bb cream ging heel vlot. Binnen de twee dagen was het pakket thuis geleverd. Het product vind ik echter niet zo goed. Het accentueert droge vlekken en tegelijkertijd glanst het ook snel. Ik bracht het product aan zoals aangegeven op de site. Jammer want het product is best prijzig...

Heel goed product

Ik ben zeer tevreden van het product Jane Iredale . Het geeft een natuurlijke look .

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa