geleverd zoals beloofd ondanks de eindejaarswdruk . Top !!

er werd mij gemeld dat de levering 3 dagen later zo geleverd worden, maar PostNl heeft zijn uiterste best gedaan om het zoals beloofd door Glam Skin Webshop binnen de 2 dagen te leveren. Hartelijk dank. Jullie zijn een eerlijke webshop.

• Communicatie

Superblij met de service : ik werd per Whats app constant op de hoogte gehouden van de evolutie van de bestelling. Produkten kwamen aan super goed ingepakt. Super ervaring!!!

• Communicatie

Keurig verpakt en snel in huis!

• Communicatie

Verrassend vlugge verzending in deze periode van het jaar.

De produkten van DR.K.SCHRAMMEK had ik niet dringend nodig. Vandaar mijn bovenvermelde reactie. Nogmaals bedankt.

super

geweldige kwaliteitsvolle producten, goede service qua thuislevering, mij zie je zeker terug :-)

• Communicatie

Snelle service en groot assortiment

Nav telefonisch contact nieuwe foundation van Jane Iredale gekocht. Super fijn geholpen en een ruime keuze aan Jane Iredale producten.

• Communicatie

Superschnelle Lieferung, Topware !!

Superschnelle Lieferung, Topware, sehr guter Service! Empfehlenswert!

• Kommunikation

Alles top.

Die Kosmetik ist super. Die Lieferung erfolgt immer prompt und schnell. Die Verkäuferin at sehr nett und zuvorkommend. Es gab Probleme mit meiner Lieferung durch DPD. Sie hat sich sofort gekümmert. Sie hat das Problem gelöst und ich habe meine Ware dann zügig erhalten. Ich kann den Shop nur empfehlen.

• Kommunikation

Snelle en correcte levering

Al vaker besteld. Betrouwbare webshop.

Specialist in hun vak!

Ik deed 2 bestellingen met 1 dag tussen. Ik was zo tevreden van mijn eerste aankoop dat ik meteen een 2de deed na telefonisch advies. Ook mijn 2de levering was dik in orde. Snelle levering, steeds staaltjes meegeleverd. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit. De make-up van Jane-Iredale is minerale make-up en de enige waarop ik niet allergisch reageer. Normaal heb ik meteen last van mijn ogen en met de conditioner en black onyxx mascara is dit verleden tijd. De producten van Schrammek hebben een gamma voor gevoelige huid. Ook hier ben ik zeer tevreden van! Ik heb er een nieuwe vaste webshop bij! Dankjewel Glamskin (klant uit België)

Uitstekende service

Super service!

• Communicatie

Altijd correcte feedback en onmiddellijke respons bij een vraag

• Communicatie

Schrammek: Super vlotte service.

Uitgebreide uitleg bij ieder product op de site. De volgende dag de producten al in huis.

• Communicatie N.v.t.

Tevreden, vlotte site, service en levering. Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

Super producten

De website is heel overzichtelijk, alles staat mooi bij elkaar. En vooral super snelle levering. De produkten zijn super. Je hebt geen dikke laag make up nodig, en dat maakt de producten zo interessant. Je hebt altijd een frisse uitstraling en teint.

• Communicatie N.v.t.

Prima service, duidelijke site en zeer snelle levering

• Communicatie

Topproduct en tijdig en goed verpakt geleverd !

Topproduct van Jane Iredale !

• Communicatie

Mooie producten, snel en netjes geleverd

Producten gemakkelijk te vinden op de website. Goede kwaliteit! Levering is snel en product voldoet aan de verwachting. Top!

Perfect!

Alles perfect!

• Communicatie

Goede producten, snel bezorgd.

Enkele maanden geleden in de salon van GlamSkin voor het eerst in aanraking gekomen met de Dermaquest producten. Goed advies gekregen over wat voor mijn huidconditie passend zou zijn. En inderdaad... mijn huid is er egaler en gladder door geworden. Ik ben vooral fan van de pads (met salicylzuur) die ik een paar keer per week toevoeg aan mijn avond routine. Aanschaf via de webshop gaat snel en professioneel. Aanrader!

• Communicatie

Alles verloopt correct en vlot

doeltreffend

Ik gebruik al jaren producten van Dr. Schrammek en ben zeer tevreden: silver fluid en het gamma sensitive producten zou ik niet meer kunnen missen.

Super kontent

Mensen die luisteren naar uw noden en snel bezorgd

Snel geleverd, goede service

Prima producten, goede prijs en persoonlijk contact voor bezorging.

• Communicatie

Top webshop correct en snelle levering.

Blemmisch van Christine schrammek is het enigste product waar mijn huid beter van wordt,ik heb namelijk rosacea en bij de huidspecialist krijg ik enkel antibiotica.Dat helpt gedurende de periode dat je ze neemt maar na maanden ben ik die medicijnen wel beu. Super product.

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa