Great!

Very helpful and reactive customers service!

• Communication

Bestel al jaren bij jullie en alles verloopt altijd heel vlot !

Uitstekend!

Goede service! Ook als je iets vraagt via de chat krijg je meteen een antwoord. Ook bellen ze je persoonlijk op om advies te geven.

• Communicatie

Vlotte en goede communicatie helpen je bij je vragen en bellen je op om samen te bekijken wat het beste bij je past, kortom super service

• Communicatie

Eerste keer besteld , netjes geleverd, snelle levering, mooi ingepakt in 1 woord super , ik word vaste klant

Prima, vlotte levering

Ik kocht enkele producten van Jane Iredale, een aanrader! De producten werden 2 dagen later netjes geleverd.

Accumax Advanced Nutrition Programme

Ik kocht Accumax van Advanced Nutrition Programme. Het werd snel geleverd en alles zat mooi verpakt! Ik kan nog geen review schrijven over de resultaten omdat ik het nog maar 2 dagen gebruik nu, maar ik ben alvast benieuwd!

• Communicatie

Prima assistentie bij vragen.

Prefect geholpen bij een alternatief zoeken van een reeds ouder item. Prima en snel geholpen. Tevens zijn de bestelde make up spullen snel geleverd. MVrGr

Glam Skin Webshop Glamorously Wonderful

Het is een overzichtelijke website en heeft een hele prettige chat mogelijkheid off line met een goede opvolging van de vragen. De producten die ik van Jane Iredale bestel zijn stuk voor stuk geweldig in gebruik. Het is van hoge kwaliteit en duurzaam in gebruik. Zeer aan te bevelen. En bij twijfel over een kleur is het geen probleem om een sample toegezonden te krijgen, of zelfs meerdere samples. Alles om de beste keuze te kunnen maken.

Schitterend

Jane Iredale make up besteld. Heel snelle service en zat zelfs nog klein cadeautje (tester) bij. Waarbij super blij mee ben

• Communicatie

Ik raad de site zeker aan

Alles mooi overzichtelijk, vlotte afhandeling en de artikelen waren goed verpakt, super

• Communicatie

2 producten van Jane Iredale besteld bij deze webshop. Snelle levering, extra cadeautje wat erg leuk is van hetzelfde merk, kortom perfecte service!

alles goed verlopen

alles correct verlopen

• Communicatie

Duidelijke site, veel keuze en supersnelle levering, netjes verpakt met een kleine attentie erbij. Ga hier zeker weer jane iredale artikelen bestellen!

Breed assortiment, snelle levering

Snelle levering en breed assortiment.

Snel, professioneel en betrouwbaar

Prima communicatie, zorgvuldig verpakt en ook nog een leuk monstertje cadeau.

Super service

Altijd heel snel en netjes geleverd

Duidelijke webshop

De webshop is duidelijk en makkelijk in gebruik.

• Communicatie

Ik zou graag wat meer proefjes ontvangen bij een bestelling. Zeker bij een wat grotere bestelling verwacht ik dat wel. Gr Natasja

Snelle levering en correcte prijs

Snelle levering en correcte prijs

goed, snelle zending

goed verpakt en de zending was snel binnen. Minpuntje: ik had twee proefjes (2 kleuren) besteld van Jane Iredeale (dreamtint), en van beide zat er echt heel weinig in. Had beide kleuren graag een keer over gehele gelaat willen proberen, maar ik kon er net 1 neusvleugel mee insmeren. dat vond ik wel jammer want zo kreeg ik niet een goed beeld van het product.

• Communicatie N.v.t.

Levering meteen de volgende dag, geweldig!

Altijd fantastisch!

Als ik bij Glamskin bestel , krijg ik mijn producten altijd zeer snel geleverd . Nooit geen problemen! Zeer vlotte communicatie.

Eerlijke wenwinkel

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa