Snel

Snelle levering .duidelijke site

Geweldig service!!!

Er is een foutje tijdens levering gegaan. Ik kreeg verkeerde serum geleverd, gelukkig Glam webshop reageerde razend snel en volgende dag ontving ik juiste serum. Top service!!!

Uitstekende service

- snelle levering - snelle communicatie indien vragen - kwaliteitsproducten

Top service!!

Zoals altijd weer goed! Fijne producten, snelle levering en super behulpzame medewerkers. Niets is teveel. Ik koop hier graag!

• Communicatie

Heel goed product. Mijn huid is veel gladder en mooier sedert ik dit product gebruik.

Heel fijn

Vlotte levering, fijne productomschrijvingen op de site die je verder helpen. Ook toen iets ontbrak bij de levering, nette en snelle afhandeling, dag later al mogen ontvangen.

• Communicatie

Schrammek - Blemish Balm Honey 40ml Gebruik dit al een paar jaar. Heel tevreden over product.

• Communicatie N.v.t.

Duidelijke website, superproducten, super service

Allereerst een compliment voor de website. Voldoende en duidelijke informatie. Was al bekend met de producten van Schrammek via mijn vroegere schoonheidspecialiste. Ik ben blij de producten terug gevonden te hebben. De bestelling via de website ging vlekkeloos. Duidelijke info omtrent verzending. En deze info klopte ook. Goede service dus en daarbij nog een snelle levertijd. En dan komt het pakketje en ben ik blij verrast dat de producten zo mooi zijn ingepakt. Echt een welkome verwennerij! En ook nog een proefmonster erbij. Super! Ik kom zeker terug, gewoon omdat die kleine dingen het bijzonder maken.

• Communicatie

Snelle service, netjes verpakt en super kwaliteit!

Ik was terechtgekomen op de webshop omdat ik op zoek was naar producten van Environ. Ik was in het idee dat er korting was op het volledige gamma maar dat bleek niet zo te zijn. Op dat vlak was ik teleurgesteld maar toen ik zag dat ik een navulverpakking kon kopen van mijn lievelingsproduct van Jane Iredale was dat snel vergeten. Hopelijk komen de producten van Environ ook in het gamma en dan bestel ik sowieso mijn volledige lijn producten die ik gebruik. Voorlopig ben ik dus tevreden met de super producten van Jane Iredale! Bedankt!!

Snelle en goede service

Eerst volgende werkdag geleverd. Ik had een typefout in de postcode gemaakt. Een WhatsApp berichtje en het was opgelost.

• Communicatie

Goed en zeer snelle levering.

Correcte en snelle afwikkeling ga zo door

• Communicatie

Ik koop vaker product bij glamskin het is een prima bedrijf die goede hoogwaardige producten verkoopt

• Communicatie

Aankoop gedaan van foundation Jane Iredale. Snelle bezorging.

excellente

- site internet bien détaillé - Commande et paiement facile - livraison rapide

• Communication

Super snelle levering met een klein minpuntje

Helaas een klein minpuntje: 2 kleine artikelen, van Jane Iredale, in veel te grote doos. De artikelen hadden makkelijk als plat pakketje door de brievenbus gekund. Maar verder alleen maar loftuitingen wat betreft snelle levering en mailcontact!

Sehr zuverlässiger Lieferant - gutes Preis-Leistungsverhältnis

Sehr zuverlässiger Lieferant - gutes Preis-Leistungsverhältnis

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Kommunikation

Goede site, snel geleverd

• Communicatie N.v.t.

Schrammek: prima product(en) en levering

zeer tevreden

Vlotte afhandeling

Alles verliep erg vlot. Goede prijzen en snelle service. Top!

• Communicatie

excellent service, rapidité et sérieux

Rapidité dans le suivi des commandes. Qualité de la marque proposée

Super service

Heel vlug en professioneel.

• Communicatie

The service was really good and quick. Thank You!

Very good and quick service and very nice webshop. I really enjoyed the process of ordering. The product was in my house already the next morning.

• Communication

Overzichtelijke webshop met duidelijke informatie over de producten. Goede service met duidelijke communicatie.

• Communicatie

Goed overzicht met goede uitleg van product

Kon snel vonden wat ik nodig had doordat de site overzichtelijk is en de make-up goed omschreven staat. Was ook erg snel in huis !!

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa