Goed, correct en snel

• Communicatie N.v.t.

Zijn stuk voor stuk kwaliteitsprodukten

Ik heb jane iredale leren kennen via mijn schoonheidsspecialiste.. En heb niks dan positieve reacties. Je hebt er zo weinig van nodig en toch zie je er super uit.

Uitstekende service

Uitstekende service

• Communicatie

Weer correcte en snelle levering.

Snel. Correct. Altijd leuk en bruikbaar staaltje. Als je een vraag hebt, word je snel, vriendelijk en degelijk geantwoord.

Breed assortiment, snelle levering

Ik was op zoek naar producten van Jane Iredale, die zijn in België niet/moeilijk te vinden. Fijn dat Glamskin deze producten wel aanbiedt.

snelle en keuringe levering

de retractable brown pencil, ben ik niet tevreden. wordt moeilijk op mijn huid opgenomen? houdt niet en breekt constant af. is in de vuilbak belandt.

• Communicatie N.v.t.

in twee dagen had ik mijn bestelde producten, terwijl het eigenlijk niet voorradig was

uitstekende webshop, goede producten

Prima service, fijne webshop. Snelle levering en fijne producten (ik heb het wenkbrauwpotlood van Jane Iredale aangeschaft).

• Communicatie

Goede communicatie, vriendelijk en heel gestructureerd! Heel tevreden en ga zeker nog bestellingen plaatsen aangezien de service heel vlot verloopt! Doe zo voort!

• Communicatie

mijn bestelling kwam snel en het was heel netjes verpakt

ik weet niet zeker of ik de website of het product moet beoordelen, maar ik zal in kort vertellen wat mijn ervaring met beide is. Het product die ik gebruik is van Dermaquest en het is geweldig! Ik heb tientallen (+-30) jaren last van pijnlijke bulten onder mijn huid en heb van alles geprobeerd via schoonheidstherapeuten en zelfs de huisarts. Dankzij een huidtherapeut kwam ik op dit product en heb noooooit meer last gehad. Dit heeft mij eindelijk beter gemaakt niet alleen mijn gezicht maar ook mijn geest. De website is heel overzichtelijk en de bestelling kwam snel desondanks ik ook heel veel begrip heb als het niet zo was gezien deze verschrikkelijke tijden. De verpakking was luxe en natuurlijk wil het oog ook wat, het laat zien dat hier tijd en aandacht is aan besteed. Dankjewel

Fantastisch!

Zeer aangename ervaring met vlugge levering van de bestelde artikelen! Mijn wenkbrauw potlood van Jane Iredale gekozen na telefonisch overleg was een uitstekende keuze. Zodanig dat ik direct een reserve potlood besteld heb! Mijn dag en nacht crèmes van dr. Schrammek gebruik ik nu al sedert een jaar en ik ben uiterst tevreden, aangenaam in het gebruik geen storende geur en ze zijn allemaal zeer zacht. Ze doen wat ze moeten doen, een stralende teint geven!!

• Communicatie

Excellent service et qualité des produits

Très bonne expérience! Je n'achèterai désormais mes produits que via Glam Skin webshop. Bon prix, et expédition très rapide!

• Nous recommanderiez-vous? Non
  • Communication

Snelle levering, goede informatie vanuit specialisten

Goede communicatie, snelle levering

Correcte en goede communicatie, snelle levering. Top!!

• Communicatie

Super doet wat het zegt!

Product werkt effectief na enkele dagen

• Communicatie

Een heel aangename ervaring!

Ik heb assistentie gekregen en een paar staaltjes om nog een juiste kleur van Beyond Matte uit te kiezen.

Perfecte service, supersnelle levering

Top ! Ik kocht producten van Jane Iredale en vond het heel leuk een staaltje te ontvangen van een niet gekocht product om te leren kennen. En ook een productcatalogus met overzicht van gamma vind ik bijzonder interessant.

Snelle service!

Zeer tevreden met mijn make-up van Jane Iredale! Deze werden ook snel en zeer goed verpakt geleverd.

• Communicatie

snelle service, mooi assortiment, verpakking kan kleiner

Ik had een lipstick gekocht en die kwam in een doos waar er wel 20 in gekund hadden. Wellicht een ideetje om lipsticks in een gewatteerde envelop te sturen. Scheelt in de kosten en hoeft niet met een bezorgservice mee maar kan gewoon in de post.

• Communicatie

Goede service en duidelijke webshop

Goede ervaring

Snelle levering!!

Heel snelle levering met een leuk gratis staaltje die ik trouwens nu ga bestellen wegens tevreden!

Perfecte service!

Zeer mooi aanbod dat, eens besteld, altijd zeer snel wordt geleverd.

• Communicatie

Fijne crème, snel geleverd, netjes verpakt

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop: dagcrime van dr. Schrammeck. Fijne crème, voelt zacht op mijn huid en trekt goed in. Product werd snel geleverd en netjes verpakt. Ingepakt met proefmonsters zodat ik nog meer van dit fijne merk kan uitproberen.

• Communicatie

Ik heb 3 artikelen besteld van Jane Iredale. Bij het uitpakken bleek de lipdrink niet uit te rollen. Ik vond het niet de moeite om enkel voor dit kleine item kosten te doen om het terug te sturen. Ik liet dit weten en onmiddelijk werd mij een noeuw exemplaar toegestuurd! Super! Vriendelijke groet

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa