Supergoed

Zowel de bestelling, de levering, supersnelle levering, alles is oké. Ik raad iedereen aan bij jullie te bestellen. Dat is service. Bedankt daarvoor.

• Communicatie N.v.t.

parfait, produit de qualité et service et livraison rapides

achat de produits Jane irendale

Topproduct snel in huis!

Producten besteld van jane Irredale en lekker snel in huis!

Snelle levering, goede verpakking

Zeer tevreden over de Jane Iredale producten. Dit merk is fantastisch! De producten zaten ook stevig verpakt en zijn snel geleverd.

• Communicatie

Très satisfaite de ma commande

Je n'avais pas reçu ma commande mais l'équipe de Glam Skin a été très réactive et professionnelle et tout est rentré dans l'ordre rapidement. Merci.

Service très rapide

à recommander

• Communication

Vlotte transactie en zeer goede service

Superbe

Beste make-up in de beste online shop!

• Communicatie

onverwacht snelle service met de levering van het product

Ik heb een product van rejuvi gekocht. In 2011 heb ik voor het eerst rejuvi gekocht. Het was een uitstekend product en hoewel ik nooit serieus op zoek ben gegaan om het bij te bestellen dacht ik dat het moeilijk zou zijn om dit product te bestellen. Ik werd echter positief verrast dat het helemaal niet moeilijk is om via Glam skin webshop te bestellen. binnen een paar dagen had ik het rejuvi product in huis. Ik ben vooral tevreden en blij dat een goed product zo makkelijk te krijgen is. Omdat ik nieuw ben heb ik tijdens de bestelling gebeld met de klantenservice...ik kreeg meteen iemand aan de lijn. dat geeft niet alleen een professioneel beeld maar dat geeft ook een gevoel dat dit bedrijf te vertrouwen is

RAPIDITE

traitement de la commande très rapide, suivi de l'envoi, on connaît la date de livraison, service impeccable

• Communication

Snelle service! Goede producten!

Snelle service! Goede producten.

Vlekkeloos geholpen

Fijne communicatie via mail en zeer overzichtelijke site

Goede klantgerichte service

Goede klantgerichte service

Quick and correct!

Ordered Schrammek Thursday afternoon and received next morning on this pandemic period. Perfect service

Prima service e snelle levering

Prima service e snelle levering

Perfecte service

Snelle en correcte levering en betaling

• Communicatie

Site présentant des produits absolument excellents

Je viens de faire une deuxième commande et j’aurais aimé avoir un bon de réduction. Les produits sont très bons mais chers. La livraison est offerte et très rapide. Merci infiniment.

Prima webshop

Bestel hier al een paar jaar mijn jane iredale make-up. Fijne webshop. Alles overzichtelijk en goed te vinden wat je zoekt. Ook altijd een klein presentje bij je bestelling, erg leuk! Levering duurde deze keer wat langer. Was wel op tijd verzonden maar door de corona was het bij post NL te druk.

Snelle en nette afhandeling

Jane iredale make-up werd snel en netjes geleverd.

Great generous customer service

I am a return customer and am sure I will be back again.

Ik ben heel tevreden .

Positieve ervaring ,zelfs in Corona tijd zijn de producten stipt geleverd en alles in orde !

• Communicatie

Zeer tevreden over bestelling, levering, communicatie, producten (Crystal Clear)

Goede ervaring

Verschillende DermaQuest producten gekocht. Volgende dag geleverd en zeer netjes verpakt.

• Communicatie N.v.t.

Snelle levering en dienstverlening.

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa