Goede service bij het verzenden van 2 Schrammek producten

Duidelijke site Ze doen wat ze beloven Leveren op tijd Aanbeveling zeker waard Bedankt voor jullie goede service

Alles war super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Kommunikation

Correct en vlot

De bestelling en afhandeling van mijn producten Schrammek zijn vlot en correct verlopen. Ook werd ik er persoonlijk van verwittigd dat de bestelling iets later zou geleverd worden omdat er één product niet in voorraad was.

Geweldig !!!!

Erg klantvriendelijk en de toegestuurde pakketjes zien er totaal verzorgd uit... Uitstekende producten.. Ida Kerkstra

Jane Iredale BB cream

Het werd snel geleverd, superproduct. kleine sample (lipstick) leuke verrassing.

• Communicatie

Het is de eerste keer dat ik via deze webshop make-up van Jane Iredale aankocht. De service was top. Wegens een technische storing zag ik dat mijn betaalde bedrag twee keer van mijn rekening is gegaan. Ik kon onmiddellijk op een reactie rekenen via Whatsapp. En na het weekend werd het bedrag onmiddellijk teruggestort. Ook de levering liet niet lang op zich wachten. Ik zal dus zeker nog bij jullie bestellen!

Een goede service

Ik heb mijn product besteld, werd goed op de hoogte gehouden. Kreeg heel snel het bestelde product, top!

• Communicatie N.v.t.

zeer efficient

Zeer aardige mensen, efficient en snelle bezorging

Een tevreden klant

Vlotte levering, aanbod met qualitative producten, steeds een sample bij aankoop van een product.

Voor herhaling vatbaar.

Door het gehele Corona gebeuren was het schoonheidsinstituut dicht alwaar ik mijn favoriete producten koop. Dankzij glam skin webshop werd er een lichtpuntje gecreëerd voor me om toch mooi en dus ook vrolijk door deze moeilijke dagen en weken te komen.

• Communicatie

Snel gevonden wat ik zocht

Makkelijk te doorlopen site, duidelijke onderverdelingen waardoor je snel vindt wat je zoekt. Nodige uitleg bij elk product + foto.

• Communicatie

Snel transport, goede producten.

• Communicatie

Heel tevreden van de producten en fijne service!

Product voldoet aan mijn verwachtingen. Uitstekende service !

super

Snelle levering En staaltjes in het pakketje, altijd leuk ! dank je

Snelle levering.

Mooie en gezonde make-up

Ben mede zo enthousiast geworden door de ervaringen en haar mooie Jane Iredale filmpjes/instructies van onze schoondochter Lucy. ( bit.ly/janeiredalemakeup) Ik kreeg afgelopen week nog een moederdag kadootje van mijn dochter waar ik erg blij van werd. Lip and Cheek Stain->Just Kissed-> Forever Peach. Ook mijn dochter is super enthousiast over jullie producten.

Perfecte Jane Iredale producten

Snelle levering van Jane Iredale producten

Prima ervaring!

Ik werd keurig op de hoogte gebracht van een vertraging van 1 dag; het pakje was aantrekkelijk ingepakt en voorzien van mooi informatiemateriaal en een monstertje (in de juiste kleur!) Hier zal ik beslist vaker bestellen!

Rien à redire

Emballage et livraison impeccable

• Communication

Top product!

Ik gebruik het product Blemish Balm Honey nu een aantal dagen, en tot nu toe ben ik zeer tevreden. Het egaliseert en maakt mijn huid rustig, zonder dat er een dikke laag op de huid zit. Het is geen foundation maar een verzorgingsproduct wat wel als foundation te gebruiken is, dat spreekt mij erg aan! Ik heb een lichte huid, maar door dit product krijg ik een gezond kleurtje.

• Communicatie

Zowel het telefonisch contact als de levering verlopen zeer vlot. Zeer vriendelijke mensen die je graag helpen met advies. De artikelen worden ook met zorg ingepakt en worden zeer snel geleverd.

• Communicatie

Professionele webshop voor skin care producten

Voor mijn huid gebruik ik skin care producten die niet bij de gewone drogist of apotheek te verkrijgen zijn. Bij de Glam Skin Webshop zijn precies de producten verkrijgbaar die ik graag gebruik en deze zijn eenvoudig, snel en betrouwbaar besteld en geleverd. Ik ben zeer tevreden met het aanbod en de service van Glam Skin.

Service zoals het hoort

Duidelijke site en werkt zoals het hoort. Snelle verzending, zelfs in deze tijd. Top!

Zeer goede service

Zeer correcte levering.

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa