Rapide et efficace

Merci, car service rapide. Les produits correspondent à Mes attentes. Au top p, je le recommande.

• Communication N/A

Ich bin zufrieden.

Alles perfekt, die Lieferung war schnell. Vielen Dank

Sehr schnell und nett!

Hab bei Ihnen ein paar produkte von Dr.med. Christine Schrammek bestellt.Alles hat super geklappt! Nur,bei Blemisch Balm regulating farbe Honey,entschpricht die farbe nicht zu muster von diese farbe!!! Ich hätte gerne die farbe von den muster! Wenn es möglich wäre,wurde ich nachbestellen in richtige farbe. Danke Mit freundliche Grüsse

Geleverd conform verwachting

Ik heb recent meerdere Jane Iredale producten aangeschaft en alles was netjes geleverd, conform afspraak en de producten waren met veel zorg ingepakt.

• Communicatie

Alle producten werden juist en zeer snel geleverd.

Eerste keer dat ik iets bestelde...

• Communicatie

Snelle levering en goede communicatie

Mijn product was niet op voorraad, ik werd hiervan onmiddellijk op de hoogte gesteld en er werd een leverdatum meegedeeld

• Communicatie

Correcte behandeling van mijn bestelling. Dikke merci!

Super snel en volledig correct service Bedankt.

vlotte levering

overzichtelijke site en goede uitleg bij ieder produkt

Snelle levering en correct

kwaliteit is altijd prima, zelf voor de zeer gevoelige huid.

Everything was perfect!

I’m so lucky to find GlamSkin, they have the best service ever, so helpful and thoughtful! Highly recommended 😊

Sans probleme. Très professionnel

Bonne communication et à l'écoute pour les questions et modifications. Je recommande sans hésiter.

Een zéér tevreden klant!

Ik gebruik de producten van schrammek en ben super tevreden. Ook als je vragen hebt wordt er onmiddellijk op gereageerd! Topproduct en zeer zeker Topservice. Mvgr Bochra

Bestelling voor herhaling vatbaar

Praktische bestelling. Duidelijk, snel. Leuk dat ik een gratis staaltje kreeg bij mijn bestelling .

Snel en betrouwbaar

Ik bestel al sinds enige tijd mijn favorite serum via Glam Skin Webshop en het bevalt mij prima. Het wordt altijd snel geleverd, ook nu ondanks het Corona virus. En ik krijg altijd een probeer monster meegeleverd van het merk dat ik gebruik.

• Communicatie

Super zoals de producten!!!

Snelle en perfecte levering, zelfs in coronatijd...

Goede opvolging vlotte levering

Ik was aangenaam verrast door de vlotte opvolging en dienstverlening. Er was een product niet voorradig en via WhatsApp werd ik hiervan zeer vriendelijk en persoonlijk op de hoogte gebracht en werd mij ook onmiddellijk verteld wanneer ik het product wel mocht verwachten.

• Communicatie

Vlotte service! Zelfs in corona tijden.

Duidelijke website en vlotte verwerking van de bestelling!

• Communicatie

Qualité du service et rapidité de la livraison

Excellent sens de la communication, qualité du service et rapidité de livraison malgré la situation actuelle. Bravo à toute l'équipe. Proficiat !

Zeer correcte firma

De bestelling wordt correct afgehandeld. Als iets niet op voorraad is, word je er onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Ook de levering gebeurt vlot.

• Communicatie

Livraison très rapide, Merci.

Livraison très rapide, Merci.

• Communication N/A

Nog nooit zo een snelle en verassend mooi pakket afgeleverd gekregen.

Mijn bestelling werd de dag nadien geleverd en dan nog in de voormiddag en ik woon in België. Nog nooit eerder had ik besteld bij Glam Skin,dat gaat nu zeker veranderen.Hun breed gamma van verzorgingsproducten spreekt enorm aan en op een bepaald moment heeft iedere vrouw/man de juiste verzorging nodig om blij en gezond door het leven te kunnen gaan en Glam Skin draagt daar hunnsteentje zeker bij. Je krijgt jou bestelling zeer hygiënisch en veilig verpakt toe met een vriendelijke voorstelling van hun bedrijf en nog eens met een leuk cadeautje. Hier word ik blij van👍 Met vriendelijke groet, Sabine

Eerste keer altijd spannend

Heb een product besteld van product lijn schrammek op advies van mijn schoonheidsspecialiste. Het voelt prima aam qua textuur en nog geen last van roodheid rondom de ogen! Top!

perfekt

Alles hat perfekt gelaufen. Immer wieder da einkaufen!

• Kommunikation

Snelle en eenvoudige keuze van het gewenste product. Veel topproducten aan correcte prijzen. Prijs/kwaliteit is top. Goede opvolging van de levering. Snelle levering, ook in deze coronatijd.

Top producten

Ik heb last van een vette huid. Ik heb hiervoor al verschillende producten geprobeerd maar niet echt iets gevonden dat het verminde. Sinds ik producten van schrammek (regulating)gebruik heb ik hier veel minder last van.

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa