Vlotte levering correcte levering

Na betaling ontvang je een bevestigingsmail van je bestelling. Na 2 dagen kreeg ik mijn product geleverd. Deze voldoet aan de verwachtingen zoals omschreven in de webshop.

• Communicatie

Première expérience très satisfaisante.

Rapidité même en période de confinement. Vaste choix de produits. Simplicité pour la commande. Rien à dire, c’était nickel!

Snelle en goede service

Snel geleverd met voordien een uitgebreid advies op maat. Handig in deze tijd wanneer er geen persoonlijk contact mogelijk is

Très bon produit

Très satisfaite des produits régulation

Perfect!

Simple, clear, quick, easy and reliable.

• Communication

Super product, zowel de smink lippenstift, voelt aan alsof je geen make up draagt, ben fan wil niks anders meer

• Communicatie

Goede service, snelle levering.

Goed. Ik twijfelde over welk product het beste is voor mijn huid. Via de app kreeg ik al binnen 10 minuten advies en de juiste linkjes. Erg snelle levering en de producten werden erg netjes verpakt.

alles zoals beloofd

Alles in orde.

• Communicatie

Goede levering en zeer goede producten

Goede levering en zeer goede producten.

formidabel

geweldig gewoon deze producten zyn met nietz te vergelijken , ze kalmeren de huid onmiddelijk , klaar voor een tweede huid !

• Communicatie

Livraison ultra rapide et produits top !

Commande reçue très vite et excellents produits. Je recommande vivement !

Altijd prima!

Heel betrouwbare site en uitstekende producten.

• Communicatie

Ik ben zeer tevreden, goede communicatie, levering correct, altijd leuk om enkel staaltjes bij je bestelling te krijgen!

top

heel goed!

Supertevreden!

Vlotte service en leuke staaltjes bij gekregen:)

• Communicatie

Zelfs in deze Corona tijd netjes op tijd bezorgd, helemaal top!

• Communicatie N.v.t.

Zeer goede en vlotte service

Zeer snelle en vlotte service

Goede service en snel

Via de chat om advies gevraagd en direct antwoord gekregen.

• Communicatie

Professionele website die heel duidelijk is

Blij dat ik aan mijn producten ben geraakt

• Communicatie

I have ordered from GlamSkin a few times already. Every time the delivery of items was super quick, safely packed and included nice samples! I am very happy and will definitely come back for my favourite Jane Iredale cosmetics.

Hartstikke goed

Goeie service. Nog leuk monstertje erbij. Mooie producten

• Communicatie

Zeer correcte levering en levertermijn

Voor mij was deze webshop nieuw, maar ik had meteen een goede indruk van de site en van de producten. Het geleverde product is in orde. De communicatie over de levertermijn is top. Bedankt

Overzichtelijk

Overzichtelijke website, zeer snelle levering. Top!

• Communicatie N.v.t.

Super snelle service

• Communicatie

Vlekkeloze en zeer snelle levering

Ik bestel mijn Jane Eyredale producten via deze weg en kon steeds 100% rekenen op de diensten van Glam Skin Webshop: gemakkelijk, correct en zeer snelle levering! Bedankt hiervoor Gr Patricia

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa