Goed telefonisch advies voor de juiste kleur

Goed advies, mogelijkheid om samples te kopen en snelle correcte levering.

• Communicatie

Goede overzichtelijke website, snelle levering.

Wanneer je toch vragen hebt over een product, heb je zeer snel contact met uitgebreid advies, heel prettig & betrouwbaar je aankopen kunnen doen online👍🏼!

Goed product, snelle levering

Jane Iredale is een goed merk, wel duur, maar gaat lang mee. Levering was snel, product goed verpakt, alhoewel ik liever een brievenbus pakket had gehad (wat makkelijk kon bij mijn bestelling).

• Communicatie N.v.t.

Netjes verpakt en snel geleverd

Perfecte webshop

De webshop is heel overzichtelijk en de service/ levering snel en goed

Geweldige producten

Kreeg goed advies. Omdat ik eerst wat uit wilde proberen en niet meteen een hele lijn wilde aanschaffen zochten ze zelf contact en kreeg ik monsters toe gestuurd van de overige producten (schrammek). Dit vond ik erg fijn. Hetgeen wat ik besteld heb voor een vette huid werkt erg goed! Heb het idee dat ik na lang zoeken mijn product heb gevonden!!!

Overzichtelijk

Had problemen met mijn betaling af te ronden en via whats app toch direct hulp gehad. Producten ben ik zeer tevreden over.

• Communicatie

Super op alle gebied , bestelling, levering, inlichting ...

Ik heb geen enkele klacht omtrent mijn bestelling, levering en vooral ik ben heel content over de produkten. Ik ken ze via schoonheidsinstituut Philine. Ik ben over gans de lijn tevtreden. Groetjes.

• Communicatie

Snelle levering met persoonlijke aandacht

De pakjes zijn altijd snel geleverd met een persoonlijke touch. Top!

Zeer positief

Snelle levering, goed verpakt, mooie producten.

• Communicatie

Correct en op tijd afgehandeld, helemaal zoals het hoort.

Correct en op tijd afgehandeld, helemaal zoals het hoort.

Super service.

Snelle verzending, heel goed verpakt en altijd klaar voor advies. Uitmuntend 👍👌

Snelle correcte levering

Vriendelijk prettig persoon aan de telefoon. Wel een beetje betuttelend. Verpakking milieuvriendelijk en in een Chinese krant. Leuk, ik leer momenteel Chinees.

• Communicatie

ruime keuze aan uitstekende producten

website is overzichtelijk en zeer volledig, ook de levering had snel kunnen gaan indien post nl zijn werk naar behoren had gedaan, maar is natuurlijk niet de schuld van Glam skin. Ik ga zeker bestellen

Uitstekende service!

Uitstekende service! Vandaag bestellen, morgen in huis! Snel, betrouwbaar... en... een aangename verrassing bij je pakketje in de vorm van een staaltje... Is super leuk! Ik bestel nergens anders meer!

Hele fijne webshop !

Bij vragen snelle reactie , alles wordt duidelijk gecommuniceerd. Snelle levering. Super fijne webshop.

• Communicatie

goed, duidelijke en gebruiksvriendelijke bestelmethode

Het moeilijkste vind ik om de juiste producten te kiezen.. Hoe weet je of een product geschikt is voor jouw huidtype, leeftijd, enz..... Ook de kleur van bvb. een fond de teint kiezen vind ik heel moeilijjk. Dat is een beetje gokken en soms valt dat dan tegen. Wel jammer want het zijn dure producten. Ik zou ook niet direct weten hoe je dit kan oplossen, misschien door op voorhand een profiel aan te maken of zo.... zodat je een voorkeur van producten krijgt op basis van het profiel (vragenlijst).

Lieferung sehr schnell

Ich bin sehr froh darüber, dass die Lieferung so schnell erfolgte. Habe nichts zu bemängeln, würde sofort erneut bestellen wenn meine Accumax Pillen leer sind.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Kommunikation

Super service, snel en zeer correct

Niks op aan te merken. Zeer goede webshop. Communicatie per WhatsApp na plaatsing order is een zeer grote troef.

Schnelle Lieferung, tolles und professionelles Kundenservice

Schnelle Lieferung, tolles und professionelles Kundenservice

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Kommunikation

• Communicatie

Fijne communicatie en zeer goede service!

Op afstand via app contact en advies werkt heel goed. Ben een tevreden klant!

Glamourous!

De webshop is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, via de chat goed advies gekregen. En de producten zijn vriendelijk voor mijn huid!

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa