• Communicatie

Bestelling de volgende dag al in huis!

Meerdere keren al besteld bij Glam Skin webshop. Je krijgt de bestelling altijd snel thuis gestuurd met ook nog een gratis sample er bij.

Super snelle service

Vandaag besteld (op een vrijdag) en morgen al in huis, jaja op een zaterdag. Meer kan je niet verlangen, toch?

Duidelijk en gemakkelijk

Duidelijke website Gemakkelijk in gebruik

Super !

Zeer snelle levering + extra staaltje gekregen altijd leuk!

snelle service

Ik vond onmiddellijk waar ik naar op zoek was op deze webshop, en de volgende dag had ik het al in huis, zelfs levering op zaterdag in Belgie!

Prima en betrouwbaar

Erg snelle service. Wat heel erg fijn bleek te zijn was dat ze monsters meezonden om zodoende te kunnen bepalen welke kleur make-up het beste paste. Heel erg prettig en bijzonder. Verder hebben ze een mooie collectie van de fantastische producten van Zhang Iredale. Een heel mooi merk.

Heel goede service

Heel goede service

• Communicatie

Een ‘glamlicious’ assortiment en snelle levering

Mijn vriendin gebruikt al een hele tijd een mooie lip plumper en na wat rond surfen op internet zag ik dat de Glam Skin Shop hem verkocht! Een dag na mijn bestelling werd deze al geleverd en ook nog eens heel praktisch op een zelf gekozen afhaal punt. Netjes verpakt en inclusief een mini versie! Ik ben hartstikke tevreden dus ik zal zeker opnieuw bestellen!

• Communicatie N.v.t.

Goede service, rap thuis geleverd

• Communicatie

zondag besteld en de dinsdag al geleverd Super!

• Communicatie N.v.t.

Tevens is het artikel super mooi en chique ingepakt! Zeer professioneel!

Heel tevreden!

Snelle levering, product hadden ze niet meer iets voorgesteld via Whatsapp! Goede service! Heel tevreden!

• Communicatie

Goede service en snelle afwikkeling

Ga zo door super

• Communicatie

Snelle levering van goede producten

Bestel al jaren bij Glam Skin webshop! Altijd tevreden.

Lieferung

Hier möchte ich meine Erfahrung mitteilen: Ich habe Produkte bestellt und mir wurde mitgeteilt ( sogar per WhatsApp) , dass 1 Produkt nicht vorrätig war. Man hat mich informiert, dass die Lieferung etwas dauert und einen Zeitraum angegeben. Nach Ankunft der Ware wurde ich nach einer Bewertung gefragt, was dies hier ist und es ist toll gelaufen. Vielen lieben Dank dafür Mit freundlichen Grüßen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Kommunikation

Supersnelle service die de consumer verwachting inlost!

Het gamma dan door Glam Skin Webshop wordt aangeboden is zeer compleet! Eens besteld, volgt de levering zeer snel...alles is mooi verpakt. Het gratis staaltje maakt het compleet!

• Communicatie

Snelle levering en goede communicatie

Voedingssupplementen SKIN ACCUMAX besteld. Meteen de volgende werkdag geleverd!

SNEL ! Gemakkelijk ..

En altijd wat staaltjes bij in de verpakking ! Ik ben een tevreden klant..

Glam skin is een waardevolle hulp in mijn strijd tegen acné

Glam skin is een waardevolle hulp in mijn strijd tegen acné

• Communicatie

uitstekend, snelle service en een leuk presentje.

al meerdere malen bij glam skin besteld, mijn favoriet skin balm kleur honey. past zich mooi aan de huid aan en geeft de perfecte dekking met een natuurlijke uitstraling ! altijd nette en snelle levering met nog een presentje erbij om heerlijk te gebruiken !

TOP

Livraison rapide en 1 jour. Produits top et sentent super bon.

• Communication

Perfect!!

Zoals altijd, super snelle en goede service! Alleen maar lof voor deze zaak! Super behulpzaam, persoonlijk advies en snelle levering!

Een goede ervaring

Snelle levering duidelijke webshop! Ik bestel er graag veel keus.

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa