Super tevreden

Zeer tevreden over Glam Skin . Snelle levering en vriendelijkheid troef.

• Communicatie

Ik ben heel tevreden over jullie manier van werken.

Mijn bestelling was vlot, de inlichtingen waren super, alles verliep heel snel, één woord superbestelling. Ik ben tevreden.

• Communicatie

Snelle levering en producten zijn top

Een zeer positieve ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar

• Communicatie

Perfecte dienstverlening... overtreft de normale verwachtingen

Ik was heel erg onder de indruk van de kwaliteit van dienstverlening. Ik werd via whatsapp op de hoogte gehouden van mijn levering... dit overtreft helemaal mijn verwachtingen... hartelijk dank!

• Communicatie

Super service, snelle levering, netjes verpakt

Product wordt goed verpakt zodat het niet beschadigt. Altijd snel geleverd. Je krijgt direct mailtje met bestellingsoverzicht en wanneer product verzonden is.

• Communicatie

ik zal er zeker nog bestellen!

Snelle service - klantgericht - houden je perfect op de hoogte - producten van goede kwaliteit. Ik zal er heel zeker nog bestellen

Alles bestens!

Bestellungen reibungslos verlaufen!

• Kommunikation

Binneneen dag ontving ik mijn bestelling, blij mee. Toch had ik bijna mn bestelde lipstick met de verpakking weggegooid 😳, doordat het kleine pakje onvindbaar was tussen de plastic chips in de grote doos ... Volgende keer misschien in een bubbeltjes envelop versturen 😉

• Communicatie

Zeer vlotte en correcte service

Makkelijk om te bestellen, vlotte en correcte service

• Communicatie

Het juiste product en een zeer snelle levering. Altijd fijn dat er een staaltje bij zit.

• Communicatie

Snelle levering, met zorg verpakt

goede communicatie via de mail na bestelling, snelle levering, ik ben zeer tevreden.

• Communicatie

Makkelijk om te bestellen, vlotte levering !

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

• Kommunikation

Positief

Prima makkelijk om te bestellen .Goed verwerkt en afgeleverd

• Communicatie N.v.t.

Prima site, je moet wel kennis hebben van de producten

Mijn eerste keer dat ik deze webshop heb gebruikt. Helaas heb ik een verkeerde bestelling gedaan, oorzaak denk ik onvoldoende kennis van de producten! Ik kocht i.p.v. de foundation de poeder Golden glow! Helaas! Ik heb het niet teruggestuurd vanwege het gedoe daarvan! Wel spijt en nu de foundation toch aanschaffen houdt mij tegen i.v.m. de verzendkosten! De prijs zit nl. 0,50 euro cent onder de toegestane 50 euro om gratis te kunnen versturen. Tevens kan ik de foundation elders voor 39,88 kopen!

Service impeccable, rapide

Je suis très satisfait de votre service, rapide c’est important.

• Communication

Fantastisch!!!!!

Niks is hen teveel om me te helpen mijn bestelling in orde te brengen!!!!

Tevreden van het service

Geen probleem met levering, geen vertraging. Ik krijg ook een paar kleine monsters van nieuwe producten die echt mooie zijn

Erg tevreden

Duidelijke website, goed op de hoogte gehouden over de bestelling. Volgende dag in huis. Erg tevreden

Snelle en uitstekende service

Uitstekende producten en goede klantenservice.

Uitstekende klantenservice.

Uitstekende klantenservice!

• Communicatie

Heel klantvriendelijk en zeer goede service

• Communicatie

In het weekend mijn bestelling gedaan. Eerstvolgende werkdag was mijn pakketje al bezorgd. Top!

Prima service!

Heel tevreden over de service: eenvoudig te bestellen, vlotte opvolging én snelle levering!

Heel vriendelijk en snelle levering

Heel vriendelijk en snelle levering

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa