Prima service!

Mijn bestelling was op een correcte en snelle manier verzonden! Tevens heb ik enkele fijne proefstaaltjes mogen ontvangen van mijn favoriete merk. Ik raad Glam Skin dan ook zeker aan!

very good service

very good service, quick deliver. I really liked to be contacted after order acceptance with notification of the order status. I was informed that the item was not in stock but is expected on the next day, the delivery was planned the day after - and that was exactly happened. Also liked that courier left the package with neighbors.

• Communication

Ik ben super tevreden over jullie service ! Dit is fantastisch !

Er zijn verschillende sites die Jan Iredale verdelen. Ik heb voor jullie gekozen omdat jullie site goed samengesteld is. Jullie geven een goede uitleg over de producten. Er is er daarenboven vaak een kort filmpje bij over het gebruik van de producten wat ik super goed vind en leerrijk ! Ik gebruik enkel Jane Iredale voor mijn volledige maquillage. Indien ik nog producten nodig heb voor mijn mijn maquillage bestel ik die zeker terug via jullie site. En.. jullie zijn ook een stuk goedkoper dan de winkel ( schoonheidsinstituut) waar ik vroeger de producten van Jan Iredale kocht.

zeer correct

correcte en tijdige levering, leuke samples zoals gevraagd ontvangen.

• Communicatie

Zeer snelle en correcte levering

Het product was goed ingepakt en werd razendsnel geleverd. Zeer professionele webshop!!!!

• Communicatie

Correcte service,.snelle levering en leuk om een gratis staaltje te ontvangen.

Ik bestel hier al een aantal jaren mijn verzorgingsproducten. Goede en vlotte communicatie, snelle levering. Heel tevreden.

Impeccable service

The cream arrived very fast, would recommend customers to fully trust this website. Will reuse the website

• Communication

Zeer goede producten, super

• Communicatie

Alles is altijd super netjes verpakt en snel geleverd

• Communicatie

duidelijke webshop en goeie producten in aanbieding

• Communicatie

Overzichtelijke webwinkel, snelle levering en goede producten welke netjes verpakt zijn

Snel

Lekker snel bezorgd, top .

• Communicatie

Vriendelijk, behulpzaam en snelle levering

Bij mijn bestelling had ik 2 samples besteld. Ik kreeg 1 ander sample dan ik gevraagd had. Nu bleek dat deze niet beshikbaar was. Ik kreeg 2 dagen later testers in potjes thuis gestuurd zodat ik een goede keuze kon maken voor mijn volgende bestelling. Super bedankt!

• Communicatie

Ich war sehr beeindruckt, da mich ein Angestellter anrief, um sicher zu gehen, dass er die richtige

Professionell und guter Service

• Kommunikation

uitstekende service

Heb geen opmerkingen. Ik ben geïnformeerd dat er een product niet voorradig was, maar bestelling is toch nog binnen 2 dagen geleverd!

• Communicatie

Perfecte snelle, correcte service!

Fijne levering en met testers.

• Communicatie

Snel, correct én met een surprise !!

Snel, correct én met een surprise !! TOP !

Vlotte service

Vlotte service, goeie kwaliteit en fijn dat een staal van een ander product wordt meegestuurd

prima webshop

snelle levering, heldere website. Alleen jammer dat het product (Dr. Schrammek) niet heel goedkoop is ( en niet in de aanbieding).

Vlot en correct

Mijn bestelling was niet in voorraad maar werd hier netjes voor verwittigt via een whatsapp berichtje. Mijn levering werd alsnog spoedig behandeld en in goede staat bezorgd. Niet meer verpakking dan nodig plus een staaltje als verrassing. Aangenaam contact.

Zeer goede producten

Topproducten

Kwaliteit is hoogstaand, dus kwaliteit prijs ligt super.

• Communicatie

Snelle levering en goede opvolging

Heel tevreden

Heel behulpzaam en de producten waren de volgende dag al geleverd.

Snel

Makkelijk snel te vinden en opgestuurd

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa