Effective

Ordered one day and received the next one. Found it very effective and easy to use ordering.

• Communication

Zeer vlot, geen problemen

Alles verliep vlot, zonder problemen en het pakketje arriveerde op het aangegeven tijdstip

Klantvriendelijk, snel en tevreden

Dit is de 4de of 5de keer dat ik bestel en alles loopt heel vlotjes. De site is makkelijk in gebruik, bij vragen heb je onmiddellijk contact met een medewerker die je goed op weg brengt, klantvriendelijk vind ik heel belangrijk en de snelle service! Ik had niet verwacht geleverd te worden op een zaterdag. Kortom alles tiptop.

Geweldig snelle service!

Kreeg mijn producten de volgende dag al binnen en ben er heel tevreden over

• Communicatie

vlotte service en aflevering in goede staat

Overzichtelijke webshop, vlotte communicatie en vrij snelle levering.

Deborah

Snel geleverd, fijne producten en super lieve meiden in de shop!

Snel en goed

snelle levering, netjes verpakt, leuk dat er een proefkostertje bij zat.

Goede communicatie, snelle afhandeling

Fijne website met goede zoekfunctie. Ook goede communicatie met duidelijke levertijd. WhatsApp verbetert de communicatie nog meer. Steeds vlot en vriendelijk antwoord gekregen. Een correct en tijdig vermeldde vertraging in de levering werd mooi opgelost.

Top product

Mooie producten snel geleverd!

• Communicatie

Zeer aangename en zeer vriendelijke service!

Ik vond het fijn dat er met een persoonlijk what's app berichtje werd gereageerd én dat ik reactie kreeg toen ik een antwoordde verstuurde. Dit was steeds zeer vriendelijk. Ik was goed op de hoogte van wanneer mijn pakje zou toekomen. dank je wel!

• Communicatie

Top vanaf bestellen tot bezorgen aan huis

Bestellen en geïnformeerd worden tot aan de bezorging thuis top 👍

• Communicatie N.v.t.

Unkomplizierte Bestellung, schnelle Lieferung und Produkte in guter Qualität.

Man wurde schnell in Kenntnis gesetzt, dass sich evtl. die Lieferung etwas verzögern könnte. (was dann aber nicht so war) Super Dienstleistung! Kenn ich auch anders, dass man sich irgendwann wundert, wo seine Bestellung geblieben ist. Ich war sehr zufrieden und würde auch nochmals etwas bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Kommunikation

Eerste x dat ik hier heb besteld en zeer tevreden. Snelle levering en reactie!

• Communicatie

Prima service, duidelijke website. Snelle reactie en levering. Goed en verzorg verpakt.

Super snelle levering!

Snelle levering. Fijne duidelijke mailtjes mbt je bestelling en track and trace! Helaas wel verzendkosten..

• Communicatie

Fijne producten en snelle levering

Fijne uitgebreide webshop met mijn favoriete merk Jane Iredale. Veel keuze en snelle levering.

• Communicatie

Altijd fijn bestellen bij Glam Skin! Snel geleverd, top producten en als er iets misgaat snelle en correcte communicatie!

Super goed!

Ik heb heel snel mijn bestelling ontvangen:)Ben super blij met Glam Skin Webshop.

• Communicatie

Heel snelle en super efficiënte service

Geen enkel bedrijf levert zo snel na je bestelling

• Communicatie

Dagcrême prikt in de ogen

Als ik te dicht bij mijn ogen de dagcrême aanbreng prikt hij

• Communicatie N.v.t.

Mooie duidelijke website

Heel snel mijn bestelling binnen

• Communicatie

Super bedrijf altijd alles keurig ontvangen!

Super snelle service....

Overzichtelijke webshop

De webshop is overzichtelijk. De levering verliep ook vlot. Zeer tevreden!

• Communicatie

Ik kreeg nog een vraag via whatsapp vóór verzending. Top service!

Alles volgens verwachting

Met zelfs monstertjes en boekjes er bij, heel fijn! Ik blijf hier mijn dr. Schrammek producten bestellen!

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa