Heel tevreden!!

Snelle en correcte levering ! Topproducten :)

• Communicatie N.v.t.

Prima service, goed op de hoogte gehouden.

Prima service, goed op de hoogte gehouden via whatsapp.

snel, goede klantenservice (chat) en producten netjes aangeleverd

snel, goede klantenservice (chat) en producten netjes aangeleverd

• Communicatie

Vanaf de eerste levering was ik al overtuigd, TOP!

Supergoed producten, snelle leveringen, heel goede opvolging.. kortom : TOPservice!

Tevreden

De producten die ik heb gekocht ben ik zeer tevreden over. Geen allergische recaties

Correct

Er was onverwacht vertraging op de levering. Heb heel correct een mail ontvangen.

• Communicatie N.v.t.

Een snelle en nette levering

Mijn bestelling was keurig en veilig verpakt en was snel geleverd.

• Communicatie

goede omschrijving, makkelijk vindbaar, eerlijke prijs en snelle service.

De Honey Balm van Schrammek besteld, echter stompen er ook meer producten zodat ik eerst heb gelezen en heb rondgekeken op de site. uiteindelijk makkelijk mijn product terug gevonden en meteen besteld. ging erg makkelijk allemaal, snelle service, snelle levenring en nog een heerlijke sample erbij en boekjes over het merk en product met uitleg. top !

Spoedig Zorgvol

Eerste bestelling Alles (bevestiging, tracking, verpakking, sample) heel zorgvol Ik ben super tevreden over de e-shop en ik zal zeker nog bestellen

Zeer positief

Netjes verpakt, zeer snelle levering en laagdrempelig in contact.

Goed gevoel van vertrouwen

Snelle levering. Goede en snelle communicatie vooraf en na levering. Goede producten en prijs kwaliteit verhouding is goed.

• Communicatie

goede producten en snelle levering

Goede producten die na bestellen snel geleverd worden. Op de website is het wat omslachtig om het juiste product te vinden.

Meer dan correcte service

Ik ben zeer tevreden over de snelle, vriendelijke, beleefde en stijlvolle behandeling van mijn bestelling. Wat ik als heel aangenaam ervaren heb, verpakking was minimalistisch en afvalbeperkend ; dwz; geen plastiek, klein doosje, enkel het noodzakelijke. Proficiat! PS: bij overdreven gebruik v plastic, had ik afgehaakt.

• Communicatie

Snelle levering en goede communicatie

Erg fijn bedrijf dat snel levert en altijd iets extra's geeft. Top!

• Communicatie

Der Onlineshop hat eine zu lange Lieferzeit.

In der Gesamtbewertung des Glamskin-Onlineshops vergebe ich 3-4 Sterne. Dabei ist vor allem die rasche, freundliche und unkomplizierte Kommunikation über Whatsapp positiv zu erwähnen. Leider ist die lange Lieferzeit, die über 6 Tage betrug, für einen Onlineshop zu lange. Ein weiterer Kritikpunkt stellt die nicht zufriedenstellende Erklärung zu dem Produkt dar. Im Onlineshop ist leider kein Hinweis über die Produktgröße angegeben. Das Preis- und Leistungsverhältnis zu dem Jane Iredale - Sugar & Butter Lip Exfoliator/Plumper entspricht leider nicht der Qualität des Lippenstiftes (schlechte Deckkraft und vor allem schlechte Haltbarkeit). Des Weiteren wurde auch keine kleine "Aufmerksamkeit" der Bestellung, wie im Onlineshop vermarktet, beigelegt.

• Communicatie

Snelle correcte levering with a little surprise

Ik ben reeds jaren fan van de topproducten van Jane Iredale. Ze halen het beste in een vrouw naar boven. Bij Glam Skinshop krijg je niet alleen een correcte prijs en snelle levering maar ook steeds een kleine verrassing toegevoegd aan je bestelling. Heel attent & leuk 👍

perfect

Besteld en volgende dag geleverd. Dit maal heeft Post NL het bakje niet zomaar aan de receptie gedropt (waar iedereen het zou kunnen meenemen), maar mij persoonlijk overhandigd en een handtekening gevraagd. Fijn zo!

• Communicatie

Snelle levering en perfecte communicatie

Ruime keuze aan producten en via WhatsApp wordt de klant perfect op de hoogte gehouden als iets een dagje later verzonden zal worden. Heel toegankelijke communicatie, wat vertrouwen biedt.

Aangename verrassing

Ik ben helemaal fan van jullie make-up! Kwalitatief, veilig en duurzaam. Helemaal top!

Fijne en duidelijke website

Van bestellen tot aflevering goed gegaan. Jammer dat je voor een wenkbrauwpotlood verzendkosten moet betalen. Kan in een kleine enveloppe verstuurd worden.

• Communicatie

Alles verliep correct en vlot

• Communicatie

Perfecte ondersteuning bij keuze van product

Ik heb een allergie aan mijn huid en ben perfect geholpen via de chatbox om het juiste product te vinden voor mij. Zeer vlug een antwoord op al mijn vragen.

Dik in orde

Ik heb altijd goede ervaringen met jullie dus geen klachten

• Communicatie N.v.t.

Goed advies via Whatsapp en snelle bezorging

• Communicatie

Snelle levering, direct informatie over de status van je bestelling. Keurig ingepakt!

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa