Goed assortiment, snelle levering.

Prima service, snelle levering

Eerste keer dat ik iets besteld heb bij Glam Skin. Helder mailcontact gehad en snelle levering van het product. Top!

Snelle levering!

Snelle levering, product netjes verpakt en snel reactie bij vragen. Al jaren tevreden klant!

super

super

bon service

Service rapide, et commande exacte

• Communication

Uitstekend service - snelle levering

Al voor de 2de keer besteld zeer tevreden

• Communicatie

Toch wel wat teleurgesteld.

Heb reeds al wat bestellingen gedaan bij glam skin, zeer tevreden over de producten. Mooi verzorgd verpakt, altijd een leuk staaltje erbij. Indien er zich een probleempje voor doet, zorgt het team van Glam Skin er alles aan om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Communicatie is heel duidelijk via meerdere kanalen. Mvg Elke.

Great Experiance!

Purchased arrived in perfect conditionsand right on time.

• Communication

super service

Goede service en bij vragen wordt je goed geholpen en geadviseerd wat voor jou het beste is

• Communicatie

Alles tip top en leuke boekjes erbij met info over make-up

Top zoals het hoort Nog extra info bezorgen over andere producten, zeker i interessant!😁

goed en snel

Producten zijn gewoon super daarom bestel ik regelmatig diverse producten.

• Communicatie

Perfect, als jonge moeder is dit een geweldige ervaring om snel en goede producten te verkrijgen!

Hele fijne producten

Bezorging zoals afgesproken en top producten en ga zeker nog vaker bestellen

easy ordering, timely delivery

Great to find a website that has the products I like to use. Very happy with the ease of ordering and speed of delivery. The only reason to take off a star is that there was a little too much packaging around the product: no need to package something that already comes in its own box and no need to use additional padding in the main box if the product is not breakable. Overall though, thanks for a great service!

Snel voor elkaar

Gemakkelijk besteld, netjes verpakt en verzonden. Mis wel de acties of kortingsregelingen als je regelmatig besteld omdat het wel dure producten zijn.

Topservice

Donderdagavond besteld en zaterdagvoormiddag al aan huis geleverd! Ik had zelf een fout gemaakt en door via WhatsApp te communiceren, hebben ze mij ineens het goede product verzonden. Je krijgt een heel persoonlijke service hierdoor, top!

Topservice

Fijne persoonlijke service, goede producten en snelle levering

• Communicatie

Snelle service en een leuk proefje erbij!

Snelle levering (zondag besteld, dinsdag in huis) en goed verpakt. Tevens een leuk proefje erbij als verrassing!

Mooie kwalitatieve producten

Ik ben erg tevreden over mijn foundation, het is vriendelijk voor mijn huid. Makkelijk aan te brengen.

Uitstekend!

Snelle service en een leuke sample erbij gekregen!

• Communicatie

Snel, klantvriendelijk, betrouwbaar en fantastische make-up 👌👍

Ik koop graag bij GlamSkin. Snelle service, mooie producten en de keer dat ik een vraag had, werd ik snel teruggebeld en werd uitgezocht hoe het zat.

Fijne producten, snelle service

Het online bestellen gaat erg gemakkelijk. De producten worden snel geleverd. Prettig!

• Communicatie

Heel vlotte en klantvriendelijk service!

Heel vlotte en klantvriendelijke service!

• Communicatie

Ik gebruik het al vrij lang.

Ik vind het een fijn produkt

in orde

in orde

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa