Vlotte & correcte levering

Bestelde al regelmatig accumax skin via deze weg & kon men bestelling vlot plaatsen. Besteld voor 16h en volgende ochtend had ik de bestelling al thuis!

Snel & kwalitatief

De bestelde producten waren snel geleverd en waren kwalitatief verpakt. Over de producten zelf ben ik ook zeer tevreden.

• Communicatie N.v.t.

Kwalitatieve producten en vlotte levering

Reageren onmiddellijk bij vragen en geven met plezier een woordje uitleg zodat je het juiste product gaat kiezen.

Zeer snel geleverd

• Communicatie

Fijne site, producten snel geleverd

Alles snel en voorrecht geleverd

• Communicatie

Topproducten en correcte en snelle levering

De Glamskin webshop biedt kwalitatieve producten aan. Gebruiksvriendelijke website en bestellingen worden correct en tijdig afgehandeld.

• Communicatie N.v.t.

Mijn bestelling is correct en op tijd aangekomen

• Communicatie N.v.t.

Top producten en top levering!

Altijd goed en snel!

Eigenlijk had ik 6 sterren willen geven: uitmuntend

Online shoppen, wie doet het niet? Regelmatig gaat het mis, maar bij Glam shop niet! Razend snel was mijn bestelling binnen, gelukkig maar want ik bedacht mij op het laatste moment voor het weekend mijn favoriete crème nog even te bestellen. Wel zo fijn als je een leuke date hebt! Ook nog een mooie folder en een proefje die fantastisch is! Dankjewel :)

• Communicatie

De eerste oogschaduw waar ik geen last van heb nu wil ik ook de mascara proberen want daar had ik ook altijd problemen mee

• Communicatie

Snelle service, uitgebreid assortiment & een tof cadeautje bij elke bestelling!

Heel vlotte website, duidelijke opvolging via mail & snelle levering.

• Communicatie

Netjes verpakt en snel afgeleverd!

Precies zoals het moet! Had meerdere producten besteld die netjes verpakt en vlot werden geleverd. En werd bovendien verrast door meegeleverde monstertjes van andere producten van merk waarvan ik besteld had. Leuk!

Mooi product

Wenkbrauwpotlood gekocht. Alles duidelijk op de website. Heel fijn product. En minpuntje. Je moet 4,95 euro verzendkosten betalen voor het verzenden van dit potlood. Had ook in een enveloppe verstuurd kunnen worden.

Hel goeie ervaring

De mail is duidelijk en klopt gewoon.

Beste Kundenbeteuung

Bestellung und erhalt der Ware verklief reibungslos. Das Produckt war nicht auf Lager, wurde aber dennoch innerhalb von ein paar Tage geliefert. Darüber wurde ich auch informiert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Kommunikation

Peroonlijke top service

Ook in het buitenland zorgt Glamskin voor een snelle levering op locatie! Altijd persoonlijk advies.

Reeds 2x bestelling geplaatst

Steeds tijdige levering Netjes ingepakt Voldoende info Verschillende betalingsmethodes

• Communicatie N.v.t.

Topproducten en super snelle service

Topproducten en super snelle service !!!

Zeer vlotte service!

Goede communicatie, snelle levering

• Communicatie

Super snelle levering en heel content

Zeer snelle levering

snel en accuraat

Website overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Goederen de volgende dag in huis, met een free sample. Top

Klantvriendelijk, snel en compleet

Er wordt zeer snel geschakeld. Producten altijd super snel in huis. Mooi verpakt en altijd voorzien van een presentje/monster van een product om te proberen. Zeer tevreden!

Goede betaalbare producten

Mijn mama heeft psoriasis, aan handen en voeten in erge vorm, medicatie helpt niet , We hebben het alco calm masker gebruikt op handen en voeten, en is blijkbaar het enigste product die zeer goed werkt. Geneest heel mooi

• Communicatie N.v.t.

Zeer fijne creme, snelle verzending

Ik gebruik sinds kort de dr schrammek Dagcreme, wat mij zeer goed bevalt. Fijne creme, prettige textuur, voelt fijn aan op mijn gezicht. Bestelling kon ik gemakkelijk plaatsen en de verzending was snel. Zeer tevreden.

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa