Goede services Top. Snelle reactie , meedenken !

Bij mij was het verkeerde artikel geleverd( juiste besteld) na wat heen en weer appen. Nieuwe lippenstift toegestuurd gekregen. De verkeerde kleur mocht ik uiteindelijk houden! De service is Top-Snel-vriendelijk en service gericht! Zeker een site on vaker naar terug te gaan.

Zeer tevreden.

Mijn tienerdochter heeft na gebruik van skin accumax een veel rustigere huid gekregen.

Persoonlijk en duidelijk

Een overzichtelijke site en makkelijk te bestellen. Vriendelijke service, ze denken met je mee. Persoonlijk in het contact, heel fijn :)

• Communicatie

overzichtelijke webshop en snelle levering

Sinds vorig jaar ben ik bekend geraakt met de Glam Skin Webshop, waar ik sindsdien mijn favoriete make-up bestel!

Super producten

Vlotte levering en duurzame producten

• Communicatie

Typisch Nederlandse service, super vlot en duidelijk!

Ik bestel vanuit België online, de volgende dag staan mijn producten voor de deur. Super vind ik dat!

• Communicatie

leuke webshop met mooi aanbod en goeie service

De selectie merken dei ze aanbieden is met een visie en worden ook niet overal aangeboden. Dus het is zeer fijn hier toegang te hebben tot het volledige gamma van het type producten waar je net naar op zoek bent. Levering is zeer vlotjes en zeer netjes. De onverwachte free sample was een fijne extra verrassing om het gamma zo wat bredere te leren kennen! snelle reactie & communicatie ook. Aanrader.

Enkel positef

Ultra snelle en Ultra goeie serices. Gaat heel vlot en zijn per chatservices heel behulpzaam

Goede en snelle service!

Alleen maar positief, besteld en volgende dag al geleverd zoals beloofd.

Zeer goede service

top

levering zoals beloofd dankzij PNL

Oog voor de Klant

Ik ben bij Glam Skin geweest voor een cadeaubon. Helaas, en dat kan gebeuren, waren ze niet meer op voorraad. 99 van de 100 keer wordt dan geadviseerd om "volgende week" terug te komen maaaaaarrrr hier NIET. De bon is gebracht👍👍 en afgerekend met een Tikkie...geweldig service voor de klant en goed voor de business😉👍

• Communicatie

Super snelle levering, perfecte service. Nemen de tijd, denken mee. Echt een super team met top producten!

Prima en snel!!

• Communicatie

Vlotte bestelling en direct hulp via wa

• Communicatie

Pakketje was netjes ingepakt, en items netjes verpakt. Niks op aan te merken. Tot de volgende :)

SUPER

SUPER SERVICE

Eenvoudig bestellen, vlotte levering. Wel jammer dat ik extra kosten moest betalen van Paypal

Glamskin wordt mijn nieuwe favo webwinkel voor mijn favoriete merken

Supersnelle en correct service + levering dag nadien, zoals beloofd - ook in België

Super service

Super snelle vriendelijke service.

Fantastisch!

Super goede service echt Top! Zelfs verrast met een gratis product vanJane Iredale

Snelle levering, perfecte service.

Geweldige service

Al mijn bestellingen juist, correct en snel afgehandeld en geleverd. Super service Top

Goede service!

Goed bereikbaar via whats app voor overleg, snelle levering!

Overzichtelijke website en snelle levering!

Overzichtelijke website, goed aanbod van producten en snelle levering!

Hulsmaatstraat 48

7523 WG Enschede

+31 53 430 2876

Over Glam Skin Webshop

Glam Skin Webshop is Officieel Verkooppunt van Jane Iredale make-up, Dr. med. Christine Schrammek, Advanced Nutrition Programme, Dermaquest, Intraceuticals, Lycogel, Massada, Gemology, Tweezerman, LavieSage. Snel geleverd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Ibiza, Mallorca, Andorra, Italië, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland, Hongarije, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenie, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland & de rest van Europa