Uitstekende vakmensen en goede service!
1. Na een ongelukje met mijn trompet, waardoor er een klein knikje in het ventielhuis zat en de 1e ventiel niet meer goed functioneerde, de volgende ochtend meteen langs gegaan bij de service afdeling. Ik werd meteen geholpen (gelukkig was het snel/eenvoudig te maken) en kon mijn trompet meteen weer meenemen! “Service van de zaak!”. Echt top geholpen door jullie!
2. Bestelling van mondstuk via Internet ging ook heel vlot. Alleen de verpakking (doosje) was lichyvbeschadigd. Ws al eens door iemand uitgeprobeerd.
3. Vraag om informatie via (ingevuld formulier op) website werd na 1 week netjes beantwoord.
4. Ik vind het jammer dat je, voor het uitproberen van Van Laar instrumenten, helemaal naar de fabrikant in Margraten (Zuid-Limburg) moet afreizen. Dat heeft natuurlijk ook te maken het exclusieve en persoonlijke karakter van deze instrumenten (en de levertijd van 8 â 9 maanden en de prijs), maar het zou prettig zijn voor potentiële klanten uit Noord-Nederland om deze instrumenten dichter bij huis uit te kunnen proberen, bij Van der Glas als “Van Laar dealer”.