top bedrijf

goede service

Alles goed verpakt en goed verzonden zonder beschadiging

Snelle en correcte levering.

Dik tevreden.

Verry efficent - a little expebsuve but worth it.

Product quality is 4 out of 5. Delivery was excellent. I have yet to test out the stand but will over the next several weeks.

Mondstuk met korting. Binnen 24 uur geleverd. Met persoonlijke noot!

Prima, klantgericht!

Volledig begrip voor mijn probleem en flexibel opgelost

van der Glas is een aanrader!

Vlotte levering, prima service!

Perfect, snelle levering, zorgvuldig ingepakt en direct antwoord na mijn vraag over de bezorging.

Hele goede eerste ervaring met dit bedrijf. Ik kocht online een snaredrum die perfect aan de beschrijving voldeed. Heel blij mee en ik zal in het vervolg als ik iets wil kopen voor mijn opname studio, eerst op deze website kijken.

Vriendelijk en snel

Idem

Fijne contacten en snelle service.

P

Goede service, hoge kwaliteit

Ik bestelde gigbag en mondstuktrekker. Daarbij vergat ik rugtas straps te bestellen. Een mailtje er achteraan en die werden nog toegevoegd voor verzending. Super service!

Ruime keuze. Snelle levering. Prima service.

Snelle levering. Prima service. Zeer fijne communicatie.

prima service !

bestelling snel en correct bezorgd!

Heel vlot bezorgd.

Een kleinigheidje: de doos was wel heel groot voor het pakje wat er inzat!

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd met een persoonlijke berichten

Goed advies, snelle levering

Na telefonisch contact waarin goed advies werd gegeven online een bestelling gedaan. Na 40 jaar mijn eerste eigen klarinet gekocht. Deze werd een dag later keurig verpakt geleverd. Geweldig instrument, super blij mee!

Kwaliteit en snelle levering

Bestelling snel geleverd, omschrijving bij het artikel duidelijk en compleet

matig

matig. de indruk is dat mijn bestelling pas na 'n paar dagen na ontvangst bestelling verstuurd werd, en de claves zijn niet van erg goede kwaliteit, ze klinken muf.

Super vriendelijk en top service

Ik had gebeld over een product. Of het nog wel op voorraad was. Het ging om een setje drumstokken die al een tijd uit productie zijn. Er werd gelijk voor mij gekeken. De persoon aan de telefoon was heel vriendelijk. Gelukkig waren er nog een aantal paar op voorraad. Bestelling online geplaatst, deze was snel en netjes verzonden. Het inpakken was super zorgvuldig gedaan. Zeer tevreden!

Zeer snelle bezorging

Ik bestelde een tuba mondstuk dat moeilijk te vinden was. VdG had het op voorraad en het arriveerde binnen één dag!

Vriendelijke hulpvaardige meedenkende mensen bij van der Glas

Goede service!

Prachtig Tama pedaal "occasion" gekocht. Pedaal zou een enkele keer zijn gebruikt. ...was niets te veel gezegd, het was volgens mij inziens nog nieuw. Bedankt!

zeer goed

zeer goed

Ik heb goeie ervaring met van der Glas. Goede medewerkers heel vriendelijk mensen en heel goede services en steunen. En met en snel en goede medewerkingen.

Alles toch nog op tijd opgelost en geleverd

wat problemen met de bestelling gehad doch keurig opgelost.

Pastorielaan 4

8441 AA Heerenveen