Ik ben netjes geholpen

Ik ben netjes geholpen

Komt afsprake niet na

Mondstuk een week geleden besteld en nog steeds niet ontvangen,

Jammer dat ik pas zo laat bericht kreeg dat het pakket laat bezorgd werd.

Zondag bestelde ik een stemapparaat voor blaasinstrumenten als cadeau voor mijn vaders verjaardag. Vanwege het late bericht op woensdag dat het apparaat niet beschikbaar was en pas later geleverd zou worden is het niet meer op tijd voor zijn verjaardag op vrijdag. Jammer

Superfijne koopervaring

Snelle levering en netjes verpakt, zelfs in deze bizarre coronatijd. Groeten en bedankt van een heel tevreden klant.

vriendelijke service maar gitaar is een ramp

Ik kocht Aria Pro 2 714 mk2 Vriendelijke service van de winkel. Tremelo was vergeten op te sturen, deze is onderweg. De gitaar was enorm slecht afgesteld. De frets waren superscherp. na 1 maal spelen waren mijn vingers bebloed. Uren bezig geweest om de frets bij te vijlen. De gitaar bleef maar niet op stemming. Blijkbaar een probleem met de brug. De snaren zitten zo vast in de brug dat ze bij het wisselen van de snaren niet los te krijgen zijn, dus de brug volledig moeten ophalen en tremeloblok er moeten afhalen. Stemsleutels zijn superslecht, ze hebben geen echte grip. Kortom deze gitaar zou nooit niet mogen verkocht worden en terug naar de importeur moeten gaan. Ik vind het echter een heel mooie gitaar vandaar dat ik alle herstellingen gedaan heb. Ik speel ondertussen 30 jaar gehad, heb tientallen gitaren zien passeren maar dit heb ik nog nooit gezien. Echt jammer, misschien daarom dat de gitaar 100 euro goedkoper was dan in andere winkels.

Vlotte levering, goede service!

Een onderdeel moest besteld worden terwijl andere spullen waaronder een blaasinstrument wel al klaar stond. Dan bellen ze netjes om te vragen wat je wensen zijn: meerdere leveringen of alles in 1 keer bezorgen. Dat is supernetjes!

Heldere telefonische informatie, goed meegedacht, instrument netjes gebruiksklaar afgeleverd..

Zie bovenstaand

Goede service en afhandeling

Trombone besteld via internet na eerst goed telefonisch contact Bestelling netjes geleverd en voldeed ruimschoots aan de verwachtingen

Bij de aanschaf van een nieuwe dwarsfluit is er goede service verleent om dit zsm te realiseren. De dwarsfluit had ik hierdoor een dag later al binnen en kon ik beginnen met inspelen voor een opnamen afgelopen week.

Bestellen ging snel en gemakkelijk. Enige puntje waar ik niet tevreden over ben is dat het pakket niet bij mijn deur werd afgeleverd, maar in de centrale hal pontificaal in het zicht is gezet zonder het te melden. Ik woon in een appartementencomplex en dat vond ik niet erg netjes. Dus Van der Glas is top, maar DHL flop.

Trompet online besteld, ontvangen en getest. Helaas het was toch niet waar ik op zoek naar was qua sound. Teruggestuurd en binnen een paar dagen mijn geld terug! Prima geregeld!

Correct en vriendelijk en zeer snelle levering. Prima!

Superservice, betrouwbaar, Nice price, snel

Aardig personeel, behulpzaam en enorme vakkennis. Er wordt met je meegedacht in oplossingen en opties. Al 25 jaar klant en nog nooit teleurgesteld. Dus aanrader!

Snelle en complete levering

Zeer tevreden, bestelling is snel en goed verpakt afgeleverd!

Het product gezocht in de zoek balk dus snel gevonden, in het winkelwagen gedaan afrekenen en klaar. Bevestiging gelijk in mijn mailbox en product 48 uur later in huis!

even moeten wachten, maar met een proma eindresultaat. Bedankt

tot een volgend keer

Bestelling snel ontvangen, prettig contact medewerkers

Prettig contact en snelle levering bestelde product. Van der Glas, ken ze al meer dan 40 jaar. Betrouwbaar en prettig zaken doen.

Rustige en deskundig advies.

Niet opdringerig.

Goede service en goede communicatie

De bestelling was niet volledig op voorraad, hier duidelijk over gecommuniceerd. Later nog iets toegevoegd, geen probleem. Alles in 1 keer verstuurd. Per mail op de hoogte gehouden.

Zeer betrouwbaar!

Bestelling zeer goed afgehandeld en zeer degelijk verpakt. Heel tevreden.

Gewoon perfect

Voor de teeede maal een bestelling geplaatst, binnen een dag in huis, goed en stevig verpakt. Duidelijke communicatie en snelle reactie.

Mondstuk EsHoorn.

Correcte en snelle levering via mijn mail.

Prima en snelle service

Vooraf aan mijn bestelling had ik via een email een vraag gesteld aan Van der Glas. Nog binnen een uur had ik een nette reactie. Bij mijn bestelling van een elektronisch drumstel bleek het enkelpedaal niet meer voorradig. Ik werd daar direct over teruggebeld en men bood een alternatief pedaal aan die zelfs iets goedkoper was. Het verschil werd snel terugbetaald. Mijn bestelling had ik de volgende dag al in huis. Zeer tevreden met hun snelle service en goede kwaliteit! Top!

Controle op uitgaande artikelen mag beter!

Via telefoon en webshop gitaar besteld echter bij afleveren ontbrak een snaar ik vind dat vreemd de controle zou beter moeten zijn. Na telefonisch contact een set snaren gratis opgestuurd gekregen dat is wel weer erg fijn👍

Heeft goede service, bestel status wordt goed doorgegeven, niet de voordeligste

Pastorielaan 4

8441 AA Heerenveen