Super snelle levering

Bestelde online-artikel volgende ochtend in huis. Prima!

prima en snel

prima service, jammer dat het juiste artikel niet op voorraad is maar dat ligt aan Dennis Wick

Uitstekende service en producten

Ik ben vriendelijk en vakkundig geholpen nadat ik op de site mijn instrument had gevonden en telefonisch nog wat vragen had. De bezorging verliep vlot met nette zorgzame verpakking. Zeer aanbevelenswaardig dus .

Goede winkel maar onduidelijke product info

Ik bestelde een Drumkruk voor 25 euro. Helaas terug moeten sturen omdat het een junior kruk bleek te zijn. Dit kon je echter niet terug vinden in de advertentie en stond er ook niet bij. Wel leuke prijzen voor producten. Nu alleen nog afwachten wat er gaat gebeuren met de retour kosten.

Zeer goed en vriendelijk

Very nice service

Very good bugle! (good refurbished till "as new") Vintage style - interesting!. Video on the youtube https://www.youtube.com/watch?v=vkvJ1V0bHBk&ab_channel=TitusvanderWoude helped to me make a right choise. Good luck!

Prima geregeld

Mijn cornet tas was niet op voorraad, maar werd gelijk besteld. Binnen een week had ik hem in huis. Prima service!

Super service en zeer vriendelijk!

Mondstukken op zicht, snel verstuurd fijne mailwisseling en telefonisch contact.

Perfect.

Snelle en correcte service.

Snelle levering. Niets op aan te merken. Verbeterpunt zou de zoekfunctie op de website kunnen zijn. Via google vond ik wat ik zocht, via eigen website van Van der Glas niet. Ik kreeg 2 facturen in de mail, zonder toelichting. Een goede en een foute.

ondanks dat ik de antwoordmail op mijn vraag aan Van der Glas niet ontving en evenmin de factuur/bevestiging na de afgeronde bestelling via internet arriveerde de bestelling op tijd. DHL maakte nogal een potje van hun prognose van de bezorgingstijd. Geheel tegen mijn verwachting :-( voldeed het door een expert geadviseerde product niet aan de verwachtingen. Dit lag zeker niet aan Van der Glas. De terugstorting van de aankoopsom werd door VdG correct en terstond uitgevoerd.

Goed!

Persoonlijke communicatie en snelle aktie

Goed contact en goede service

Goed contact en goede service

Een fijn drumstel tegen een mooie prijs.

Vriendelijke mensen, goede levering na online bestelling.

Meedenkend met klant!!!

Trumpetstick al jaren was in het ongerede geraakt. Goed advies over ergo brass. Aangeschaft. Zeer tevreden over het advies en de verzending.

Goede en snelle levering.

Via internet een bestelling gedaan. De volgende dag de bestelling in huis.

In twee dagen nieuwe klarinet!

Aardig mensen aan de telefoon, super snel internet aankoop, 36 uur later nieuwe prachtig goed geprijsde klarinet in handen. Omzettend tevreden.

Fantastische gitaar gekregen voor gunstige prijs.

Ik vond de website overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Na het bestellen ging alles vlot. De gitaar was zeer goed verpakt in een grote doos, gelukkig was de jongen van de koeriersdienst zo vriendelijk om de doos drie trappen op te dragen. Het instrument klinkt geweldig, ik heb er elke dag op gespeeld, ik ga nog jaren plezier hebben van deze aankoop. Ik ben helemaal blij.

Klantgericht

Via een check per telefoon hoorde ik, dat de maraca's, die ik wilde bestellen bij de groothandel voorradig waren. Toen ik ze wat later, op tijd ging bestellen, bleek dat toch niet waar te zijn. Het was een cadeautje voor iemand anders, dat ik nu niet op tijd binnen zou krijgen. Toen ik erover belde kreeg ik het volgende aanbod: Er zou mij kostenloos en nog op tijd een ander stel maraca's bezorgd worden, zodat ik toch iets in mijn handen had. Het setje, dat ik besteld had, zou een paar dagen later ook aankomen, zodat ik het kon omruilen bij de jarige. Het eerste setje mocht ik houden. Ik vond dit een royaal aanbod en het maakte hun informatiefout ruimschoots goed. Alles is verder volgens afspraak verlopen.

Van der Glas BV komt op mij over als een betrouwbare onderneming.

Al een tijdje had ik die ene occasion trompet op het oog. Ik heb hem toen besteld en ik had hem de volgende dag in huis. Heel netjes bezorgd en te volgen met track en trace. Een prima product tegen een hele mooie prijs. Bravo Van der Glas!

geef mij maar Klaas van der Glas!

perfecte service, snelle afhandeling, meedenkend personeel, vriendelijk

Overzichtelijke webwinkel

Snelle afhandeling en goede service.

Tevreden

Ik ben helemaal tevreden over de bestelling, vooral tevreden wanneer er telefonisch contact was. Wel minder tevreden over het product omdat het wel lijkt of die beschadigingen heeft.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Snelle levering van scherp geprijsd artikel

Goede service en product voldoet aan verwachting. Snelle levering en tevreden over Afterpay

Pastorielaan 4

8441 AA Heerenveen