Pluspunten
Prima bedrijf.
Pluspunten
Communicatie en betrouwbaarheid
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling. Gebruiksklaar en perfect in orde.
Pluspunten
Levering was perfect verpakt zodat er geen schade kon ontstaan aan het instrument
VerbeterpuntenMiste enkel een DHL tracking code.
Pluspunten
snelle levering, prima communicatie
Pluspunten
Onmiddellijk erkennen van de fout dat de beloofde verzending binnen 5-7 niet haalbaar was.
VerbeterpuntenIk heb zelf gebeld over de status van de bestelling, toen kwam men erachter dat het bestelde niet op voorraad was. Dat kan gebeuren maar een verkeerde verwachting wordt gewekt. Ik had aangegeven na dit telefoongesprek nog een uur bereikbaar te zijn voor een terugkoppeling (of het inderdaad niet meer op tijd geleverd zou worden). Het telefoontje kwam niet (moet toch binnen uur wel duidelijk zijn?). Er kwam wel een mail, die ik de dag erna beantwoordde. Waarop een antwoord kwam dat de werkdagen van de betrokken persoon di-woe-do waren, dus van vrijdag tot dinsdag weer geen antwoord. Dat vind ik voor een internet winkel wel bijzonder.
Pluspunten
Snelle en eerlijke levering van bestellen, vriendelijk en deskundig personeel in de winkel
VerbeterpuntenGeen, doorgaan zo
Geen. Ga zo door!
Pluspunten
Product bleek niet op voorraad te zijn, maar is de volgende dag al verstuurd! Super!
Pluspunten
Al jaaaaaren een prima bedrijf
VerbeterpuntenIn het midden van Nederland vestigen
Pluspunten
De vakkennis en vaardigheden van de medewerkers is en zijn hoog. Vriendelijke communicatie efficiënt en effectief. Soms zijn zaken zo specifiek dat ze niet op voorraad zijn, dat is logisch maar binnen 10 minuten een keurige en persoonlijke mail van het magazijn krijgen is keurig en heel prettig." Meneer ik heb het mondstuk helaas niet op voorraad en net meteen besteld mijn excuses voor de vertraging." zO ZOUDEN MEER WEBWINKELS MOETEN WERKEN.
We kunnen nog geen oordeel geven hebben nog niets ontvangen
Pastorielaan 4
8441 AA Heerenveen