Een fijne aankoop met een zure nasmaak
Mooie aanbieding op een gitaar van Sterling By Music Man gezien op Marktplaats, en die bleek van Van Der Glas. Het zou gaan om een demomodel. Ik heb van tevoren gebeld (prettig gesprek) en er zouden geen beschadigingen op zitten.
De gitaar werd vlot verzonden en kwam snel aan, erg blij mee. Echter zit er aan de achterkant bij de nek een flink zichtbare beschadiging, en dat vind ik toch jammer. Voor de prijs vind ik het prima om de gitaar te houden, dus terugsturen wil ik niet doen. Maar wat ik erg jammer vind is dat de beschadiging NIET op de foto's van het instrument stond. Dat is niet netjes. Ik weet overigens zeker dat het niet tijdens transport is gebeurd, want dan had ik de restjes in de verpakking terug moeten vinden.
De gitaar had verder een setup nodig, en speelt daarna fijn. Over het algemeen dus een prima gitaar, leuk dat er een persoonlijk geschreven kaartje bij zat, maar toch een zure nasmaak vanwege de beschadiging die er niet zou zijn, niet op de foto's stond maar er toch was.
Een eerlijke foto had voor mij een hogere score betekend, want ondanks de schade is de gitaar z'n geld wat mij betreft nog steeds waard.