Erg goede service, prettig contact, snelle levering en komen alle afspraken na.

Erg goede service, prettig contact, snelle levering en komen alle afspraken na.

Snel en prima product

Snel geleverd en precies wat ik gevraagd heb met een mooie persoonlijke tint in de vorm van een handgeschreven kaartje! Zeer klantgericht

Mooi object voor het nieuwe jaar binnen.

Van der Glas levert vlot, heeft een groot assortiment en ook in geval van vragen kun je snel bij hen terecht.

Maar ik vind het wel een min dat er geen olie bij de bugel werd geleverd.

Prettig, snel, accuraat, goede communicatie over een gedeelte van de bestelling wat niet leverbaar was en gelijk een voorstel voor een alternatief.

Prima prima prima.

Dwarsfluit is ontvangen. Ik dacht het gaat niet goed. Maar er eas alleen vertraging.

PrIma

Goede service van de verzending

prima info netjes verpakt

Als boven

Goedcen snel

Goedcen snel

Bugel mondstuk besteld , opgegeven maat een dag later binnen. Top.!

Snel en goed

Binnen 2 dagen binnen, prima

Alle bestelde spullen zijn netjes en snel geleverd

Spullen waren makkelijk te bestellen en zijn keurig en snel afgeleverd

Absoluut de rit van Utrecht naar Heerenveen waard geweest!!!

Mooie zaak, geweldig aanbod, goede service, no nonsens maar klantvriendelijk, goede kwaliteit-prijsverhouding, en ik vindt na gedegen marktonderzoek de beste Roland-dealer. Zeer betrouwbaar. Robert van Brakel

Product klopte met verwachting

Snel contact, eerst contact via marktplaats, daarna bestelling geplaatst op hun site, goede communicatie en snelle verzending!

Prima service!

Goed geholpen en geïnformeerd, website aangepast!

Vriendelijk, meedenkend en reageert snel

Door de medewerkers uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen. Gewoon klantenservice zoals het hoort ! Pluim !

Het duurde meer dan een week voordat ik een simpel buisje ventielolie binnen had.

Het duurde meer dan een week voordat ik een klein flesje 'slide-O-Mix' (voor trombone) binnen had. Bovendien: volgens mij had dat heel goed in een envelop door de brievenbus bezorgd kunnen worden. Nu moest daar een koerier voor aan de pas komen. Leek me wat overdreven. Hadden jullie dat niet gewoon in voorraad, zo'n gangbaar flesje 'slide -O- Mix'? Het leek erop dat jullie het ook eerst via een site in Duitsland hadden besteld, en dan via Heerenveen weer naar mij hadden gestuurd. Dan kan ik het de volgende keer denk ik net zo goed zelf op die Duitse site rechtstreeks bestellen.. Maar verder natuurlijk prima dat het goed is aangekomen. Vriendelijke groet,

prima,

alleen de betaling heb ik via derde moeten regelen, ik heb namelijk geen tele-bankieren. doe alles via een overschrijving naar de leverancier of via een rekening. ik ben 76 jr. en heb weinig met computers. ga ook steeds in de fout met de computer.

goed ingepakte materialen snel thuis bezorgd

telefonisch duidelijke uitleg gekregen, zeer tevreden

geweldig

Het harnas zit fijn en ik heb geen last meer van mijn nek. heel blij met de harnas

Product verstuurd zoals verwacht

Het product kwam overeen met de website en was snel verstuurd. Helaas gebruiken ze wel DHL als verzenddienst, dus de bezorging liet te wensen over.

Zeer tevreden.

All round good service from everyone in the team.

Mijn eerste ervaring bij Van der Glas is zeer positief. Het product was keurig netjes verpakt en snel bezorgd.

Fijne en vriendelijke communicatie, snel geleverd en goede prijs!

Fijne en snelle communicatie. Product bleek toch niet op voorraad, maar daar werd netjes over gemaild. Mooi geleverd. Top!

Pastorielaan 4

8441 AA Heerenveen