Prima service, deugdelijk verpakt

PostNL waardeloos, had pakketje zo onder hek doorgeschoven waar iedereen het kon pakken. Heb me niet hoeven legitimeren en heb ook geen handtekening gezet. Gelukkig tijdig ontdekt door tuinman die er toevallig was.

Bestelling in de ochtend geplaatst. In de middag kwam de eigenaar van de zaak het al persoonlijk langs brengen. Keurig ingepakt, klasse!

Toppie.

Helemaal zoals het hoort ;)

goed product

goede service

Goede ervaring, duidelijke site, snelle correcte levering

Als boven, site is duidelijk, snelle levering en correcte levering.

Snel en accuraat

Snelle levering van precies wat ik had besteld. Wat wil een mens meer?

Uitstekend bedrijf !

Ik ben al jarenlang klant. Ik ben zeer tevreden, zowel over de website als over de vlotte en correcte behandeling.

Heel tevreden

Vanuit buitenland bestelling gedaan voor Nederlands adres. Via omwegen ging dat goed. Kon echter buitenlandse adres niet als rekeningadres invoeren daar het land en postcode niet geaccepteerd werd op de website. Toen voor rekening en leveradres het Nederlandse adres gebruikt en met ApplePay betaald. Prima verlopen en snelle levering.

snelle en goede service

snelle en goede service

Zeer correct en netjes

In eerste instantie via mail een vraag gesteld waar ik snel een reactie op kreeg. Reden om mijn bestelling hier te plaatsen. Afhandeling ging ook keurig en volledig met nette factuur erbij.

Perfect snelle levering top

Perfect snelle levering top

Prachtige collectie. Jammer dat er weinig voorraad is.

Geen legitimatie bij levering zoals wel was aangekondigd.

overzichtelijke website, verzorgde levering

verzorgde en vlotte levering. Heel overzichtelijke website.

Snel en veilig

Mijn bestelling is snel geleverd, ben goed op de hoogte gehouden en het was mooi en zorgvuldig verpakt. Thx!

Ik bestel al jaren bij dit bedrijf tot volle tevredenheid.

Zeer klant- en servicegericht, bestellingen professioneel afgehandeld. HET adres voor Christofle bestek.

Mijn eerste aankoop via een webshop, goed geregeld.

Door onervarenheid bij de bestelling een verkeerd item aangeklikt. Hier kom je natuurlijk pas later achter. Maar de medewerker van het Porseleinhuis toonde alle begrip en heeft er voor gezorgd dat het juiste product werd nagezonden. Een erg klantvriendelijk gebaar was wel dat het juiste product goedkoper was dan die ik fout had ingevoerd, het teveel betaalde bedrag zat bij de juiste zending verpakt.

Kundig advies

Goede service.

Moesten retourneren omdat het bleek dat we het verkeerde mes hadden besteld. Het erbij vermelden van de lengte van het bestek zal helpen zoiets te voorkomen.

Professioneel; graag opnieuw

Ruim aanbod; professionele aanpak met duidelijke communicatie. Alles verliep naar wens; Graag opnieuw.

Ik zocht een specifiek object dat is voor mij besteld en conform afspraken geleverd.

Uitstekende service!

De ondersteuning en het meedenken om de bestelling naar onze wens en zelfs op tijd afgeleverd te krijgen is absoluut fantastisch! Daarom niets dan lof ! Helaas werkt de onderstaande keuzeknop niet maar wij gaan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Wij hoorden op woensdag dat onze kleindochter 11 dagen later gedoopt zou worden en wij wilden haar graag n kinderbestekje geven van Christofle ( bestek van haar ouders). Gezocht op internet en vond Het Porselein en Kristalhuis. Een mailtje gestuurd waar meteen reactie op kwam. Meteen besteld en op zaterdag al in huis. Geweldige service , daarom meteen t bedrag overgemaakt. Een volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen

2 bestekdelen besteld, meteen verstuurd en goed ontvangen. Op tijd voor het familiediner

Mooi Mood bestek set in besteld en zelfde dag langs gebracht

Voor de eerste keer wat besteld en direct dezelfde dag thuis bezorgd gekregen. Indien ik weer iets van het mooie merk Christofle nodig heb koop ik het zeker weer bij het Porselein en Kristalhuis. Mooi assortiment.

perfecte en snelle levering

Misschien nog een kleine tip om volgende keer een brochure van Christofle mee te leveren. Zo kunnen ze deze mooie lijn nog verder uitbreiden.:-)

0206186166

Over Het Porselein- en Kristalhuis

Online verkoop van bestek en overige artikelen van het Franse luxemerk Christofle. Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar zodat een snelle levering gegarandeerd is. Hét adres voor aanschaf van Christofle artikelen, de webwinkel met ruim 50 jaar ervaring.