Świetny sklep internetowy

Nigdy żadnych problemów z zamówieniem, wszystko na czas. Duży wybór

• Poleciłbyś nas? Tak

Altijd op tijd geleverd

Zeer vriendelijk en altijd alles tip top in orde

Snelle goede leverig

Bestelling gasbussen gedaan en binnen 3 dagen binnen.

Uitstekende service

Overzichtelijke website ,artikelkeuze snel gemaakt

Perfect zoals gewoonlijk…

Volledige en supersnelle levering… tegenwoordig ook met correcte voorraadstatus… top!!

Zeer snelle levering

Altijd goed koper dan andere web shops en reageren snel top!!

Eerst een medewerker aan de telefoon gehad, ik kon nl niks vinden. Deze man heeft mij keurig uitgelegd hoe en waar alles was te vinden. Ik heb toen de dingen besteld die ik wou hebben en werden snel geleverd. Top service! Bedankt Team Outdoor.

Snelle levering, goed product

Thermosfles besteld, niks op te merken

Hervorragend Unkompliziert Super

Der Kontakt mit dem Team Outdoors War Super gut mir wurde schnell geholfen und freundlich zu denn Kunden mir wurde auch schnell auf die E-Mails geantwortet Ich freue mich schon auf die nächsten Einkäufe Lg Mustafa Kir

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top service en top bedrijf

Wordt altijd goed geholpen duidelijk site met producten altijd snelle levering gewoon top kennen andere bedrijven/ sites voorbeeld aan nemen . Daarom dik verdiend ☆☆☆☆☆

Gelukkig steeds meer roofvis artikelen en merken in de winkel. Service en klantvriendelijkheid ook dik in orde! Dikke pluim Team outdoors. Mvg Marco.

Gewoon netjes

Tevreden over het geheel

Topproducten voor scherpe prijs

Online bestelling van topproducten voor een mooie scherpe prijs. Snel geleverd en keurig verpakt. Hier al langere tijd klant en zeer tevreden.

Erg goed

Heel fijn bedrijf

Duidelijk personeel en vlotte levering!!!

Geweldige bivvy

Geweldig!!Ik kan nog meer woorden plaatsen maar in 1 woord....geweldig!!Ik heb verschillende merken bivvy's ,brolly's en shelters in het bezit gehad maar allen met een(naar mijn mening)een té lage ingang en algemene hoogte. Nu ivm rugklachten toch op zoek gegaan naar een bivvy met een hogere inloop en zitruimte.Kwam uit op de nash titan t1 pro camo.. dé ideale hoge inloop en de uiterst ruime plek binnen waar mijn wide slaapsysteem wel in past !Doch was ik nog beetje sceptisch over de prijs maar na 2 korte sessies kan ik alleen nog maar stellen....Het geld dubbel en dik waard..zo doordacht,stevig,uiterst snel op te zetten,de kwaliteit van de ritsen en klitteband...en ga zo maar door ...daarbij garandeerde team outdoors me dat ik het de dag erna in huis zou hebben en dat was ook echt zo..Besteld om 19:20 en de volgende dag al om 10:00 de pakketdienst aan de deur....Team outdoors DANK JULLIE WEL!!!

Altijd goed en snelle levering

Goede service en snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Alles volgens afspraak

Top winkel

Pas geleden voor het eerst in de winkel geweest,gelijk de nieuwe solar sp c-tech bedchair gekocht, en heb ook al inmiddels diversen spullen online besteld!!!! Geweldig winkel en top service .....

Mooie prijzen en snelle levering

Scherpe prijzen en snelle bezorging

Bestel regelmatig via website online bij team outdoors, alles netjes op tijd geleverd en goed verpakt, of het nu gaat om molens of kleine spullen, honderd procent goed

Toujours satisfait des produits, du stock et de l'envoie rapide. Merci

Je suis de Belgique et j'ai toujours été satisfait de mes achats. J'ai pour une information dû avoir recours au service clientèle et j'ai été recontacté et informé immédiatement. Je ne peux que recommandé Team Outdoors pour le sérieux et surtout le stock incroyable à disposition. Merci à l'équipe

Topservice !

Snelle levering, prima prijs en duidelijke website

Top bedrijf

Wat een fijn bedrijf,ruim assortiment,meeste items op voorraad en alles altijd op tijd verzonden en goed verpakt

Overzichtelijke website en snelle verzending!

Team Outdoors heeft een uitstekende website voor hengelsportliefhebbers. De site is zeer overzichtelijk, waardoor je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Bovendien is de verzending supersnel, wat ideaal is als je snel je nieuwe visspullen wilt gebruiken.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!