Snel geleverd en (zoals beloofd)netjes terug gebeld.

Bestelling was snel binnen en helemaal compleet. Ik had ook wat vragen over een rodpod waar ik interesse in heb. Telefonisch contact gehad en de medewerker moest eerst de leverancier raadplegen, vrij kort daarna werd ik terug gebeld met de antwoorden op mijn vragen.

Heel vlugge levering alles top super blij mee

Niet goed

Ik dacht het had een gevoelige topje had want hij was van 5tot21 gram ik ga hen terug sturen zonde van me geld

Alles in orde en vlug geleverd

Snelle levering sleepsystem

Bestellen ging makkelijk, Nash sleepsystem was de volgende dag al in huis waardoor ik toch het weekend weer kon vissen. In een woord geweldig.

Je word goed en vriendelijk geholpen

Top winkel top prijzen en beste personeel❤️❤️❤️

Volgens afspraak !

Levering op tijd/volgens afspraak !!

Kunnen alles leveren

Veel kwaliteit en snelle levering.

Goed en snel opgelost

Ik had een bestelling gedaan van iets dat in backorder stond . Kreeg ik de mail dat het niet meer te verkrijgen was heb dan een andere bestelling gedaan . Dag erna al in huis gekregen. De backorder bestelling terug betaald gekregen.

Groot assortiment

Groot assortiment, goede voorraad.

Snelle levering en onbeschadigd aangekomen

Ben zelf in de winkel geweest

In deze winkel heb je voor ieder een prachtige partij visspullen en de mensen die daar werken helpen je zeer netjes en weten zeer goed van de producten die ze in aanbod hebben

Réchaud coleman Stove modèle 442

Bonjour, je suis très satisfait par cet article, qui correspond à mes attentes. Envoi rapide de Team outdoors. À chaque fois, je ne suis pas déçu par ce site. Je recommande. Bon rapport qualité prix Bruno

Zeer goede service

Wederom een zeer prettige ervaring bij Team Outdoors. Communicatie is goed en verzenden gaat ondanks de drukte zeer vlot met daarbij een ruim assortiment. Ook rij ik er nog wel eens langs als ik in de buurt ben als ik iets nodig heb. Voor mij geen andere winkel meer

Ik ben heel tevreden klanten en gaat zo door

Had een overwrap besteld, volgende dag netjes binnen. Enkel eigen fout ik had hem al.. dus meteen weer teruggestuurd, daar ging het fout want pakket service gaf aan dat het bezorgd was. Maar bij de winkel konden ze er niets van terugvinden.. toch namen ze de moeite om goed te zoeken en uiteindelijk hadden ze hem gevonden, belde netjes terug dat die gevonden was en dat ze het geld zouden terugstorten. In afwachting daarvan!

Goede service en klantvriendelijk.

Werden goed en netjes geholpen. Goede overzichtelijke winkel.

Prima winkel

Super geholpen

Top geregeld....

Top geregeld. Snelle verzending. Duidelijke communicatie bij vertraging.

Heel tevreden van de levertijd

Prima spullen, lage prijs!

Zoals normaal prima!

Zoals gewoonlijk goed

Pesimo

He pagado 163 euros por una tienda de campaña, 2 semanas sin darme ninguna informacion de mi pedido, les e esrito y tampoco me contesta nadie, no me deja reclamar en dinero,

• ¿Nos recomendarías? No

Keurig.

In het verleden wel is wat negatieve dingen gehoord over Team Outdoors, Laatst zelf maar is een bestellinf geplaats en alles was keurig in orde. 2 hengels besteld + een foudraal. De hengels kwamen in het foudraal binnen. Dus keurige verzending en netjes de volgende dag in huis.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!