Geen terugkoppeling

Ik heb een bestelling bij jullie geplaatst alleen daar zou ik over terug gebeld worden en tot heden nog niks gehoord ik moet elke keer telefonisch contact opnemen over het verdere verloop wel jammer..

Goeie service

Alles wordt altijd netjes en tijdig geleverd.

Netjes geholpen en hele goede informatie

Goede zaak en heel erg goed geholpen kwa informatie. Aankopen werden ook mooi nagekeken of alles compleet was. Goede info gekregen, over eventueel een service beurt voor de molens die gekocht zijn. Ik zeg top zaak

Excellent et très rapide

Commande faite un jour après 20 h et reçu le 2 jours après . Service rapide et colis reçus très bien emballé. Je recommande se site et je recommanderais chez vous

Zeer snelle levering

Hele mooie en goede petroleum kachel!!!

Supper snelle levering ondanks het van Nederland naar België is

Bestelling gedaan en dag na dien al geleverd in België meestal zit hier een extra dag tussen

Goede prijs, snelle bezorging

Goede prijs, snelle bezorging

Altijd topp

Top levering

Makelijk tevinden op in ternet Op de site is alles makelijk te vinden Snel en netjes verzonden goed ingepakt

Duidelijk en snel, zonder poespas.

Product zoals omschreven, snelle levering

Product zoals omschreven, snelle levering

Super fijne zaak, met heel groot assortiment!

Nieuwe snoekhengel gekocht, kei fijn geholpen en goed advies gehad over kunstaas! Helaas konden ze geen vang garantie geven op de mooie spullen ;-)

heel tevreden

heel tevreden, heel vlug geleverd, prima service doe zo verder

Alles bestens

Bestellung kam schnell - reouring unproblematisch. Nur eines kein Retourenlable das ist ungünstig bei schweren Teilen. Daher ein Stern weniger. Klare Empfehlung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kan niet beter

Kom er al jaren, koop er alles, zeer vriendelijk en correct

Super! Snel en top

Mega! Bestelt en binnen 18 uur voor de deur in Luxemburg

Altijd zeer tevreden over de kwaliteit en service van het bedrijf

Zeer tevreden over de kwaliteit en service van het bedrijf team outdoors. Aanrader voor iedereen bedrijf heet een zeer groot assortiment.

Snelle service en zeer goed verpakt !!!

Ik had verschillende dingen besteld van korda alles is goed aangekomen binnen de 2 dagen top service!!!

Service parfait!

Service parfait

Top service en altijd een snelle verzending

Altijd vriendelijk, behulpzaam en verstand van zaken als je vragen hebt. Dit is zowel aan de telefoon als in de winkel. Prima assortiment en prijzen. Kortom het prettig shoppen bij Team Outdoors! Ga zo door!!

top

alles correct en snel afgehandeld,gewoon topservice!!

Uistekend top service

De service is altijd top . Spullen als je die besteld altijd snel in huis . Raad het ook altijd bij me vrienden aan om hier te bestellen.

Super marchand! Super prix, vaste assortiment

En tant que client régulier, je n’ai jamais été déçu de Team outdoor, même quand certains produits ne sont pas dispo tout de suite, il y a toujours un bon suivi, une bonne communication. Il y a très souvent de belles promos sur le site. Les emballages sont soignés et sécurisés.

Heb maar 1 woords TOPTENT

zeer grote voorraad wordt meestal goed te woord gestaan afgelopen zomer voor het eerst in de winkel geweest staat VEEL ik kom uit Den Haag dus wou een keer kijken hoe het live daaro is goeie stel gasten Heb bijna me hele nw karpuitrusting vorig jaar vernieuwd bij team outdoors en nog veel meer goeie service Tip kijk goed naar de leverbaarheid Geduld is een schone zaak Winkels hebben wel vaker lever problemen door de fabrieken niet door de winkels Net weer 2 nw spinmolens besteld 1 zo binnen de ander duurt wel effe Deze winkel zie ik als aanrader

Fantastic

Altijd wordt ik goed ontvangen ,een glimlach een helpende hand ,een goede uitleg, altijd staan de werknemers voor je klaar. Een winkel waar je je op he gemak voelt en warm is.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!