Snelle levering, uitstekende producten die goed geprijsd zijn.

Bestelde producten voldoen aan mijn eisen en zijn van uitstekende kwaliteit. Merkartikelen die echt goed zijn in tegenstelling tot de producten die op de goedkope sites worden aangeboden.

Snelle en uitstekende service

Zeer snel geleverd!

Nette service

Zeer goed contact gehad na een vraag over mijn bestelling ook mijn bestelling netjes en op tijd ondvangen

snel geleverd

Prima !

Een zaak met passie voor sportvissers.

Als ik wat besteld heb en is niet op voorraad word je gebeld dat het wat later komt(fijn om te weten)maar zogoed als altijd is het er de volgende dag en alles goed verpakt.zeer vriendelijke mensen als je een vraag hebt nemen ze de tijd voor je en word je goed geholpen.

Mooie aanbieding!

Mijn dochter wilde van haar zakgeld een Stanley isoleerbeker aanschaffen. Bij jullie veel keus in soort en kleur en een mooie aanbieding! Ze is er heel blij mee!

Een super goede ervaring

Ik was niet bekend met team outdoors, maar na wat zoekwerk en telefonisch contact was ik overtuigd dat dit een goed bedrijf moest zijn. De man aan de telefoon was uiterst vriendelijk en begreep mijn aanvankelijke twijfel. De keuze is heel groot en de prijzen zijn normaal of zelfs voordeliger. Ik heb gebruik gemaakt van een aanbieding en dat scheelde echt heel veel. Zulke aanbiedingen zie ik niet bij andere aanbieders en zijn natuurlijk zeer welkom. De bestelling is snel en goed verpakt geleverd. Dus vanaf nu heb ik een nieuw adres om voor outdoor en huisgebruik rond te snuffelen.

Een super klantvriendelijk bedrijf.

Ik heb als 77-jarige zeer onlangs twee keer een verkeerde visparaplu besteld bij Team Outdoors. De eerste foutieve bestelling is zelfs hier bij mij thuis opgehaald door GHL omdat mijn gezondheid te wensen overlaat. Heel vervelend ook voor het genoemde bedrijf. Beide keren geen probleem en gewoon terugsturen binnen twee weken. Zeer prettig geholpen door Martijn. Driemaal scheepsrecht en hij gaat zorgen dat het door mij gewenste exemplaar eraan komt. Ook goede uitleg hoe het gaat met de uiteindelijke betaling en bestelling..

Snel en doet precies wat het moet doen

Snelle verzending, enige wat soms beter kan is de verpakking van een pakket, maar goed zo lang deze heel aankomt hoor je mij niet klagen.

Snel en netjes geleverd

Voor 20 uur besteld volgende dag in huis. Nette site en super service.

Gewoon goede service zoals altijd

Snelle verzending…goede service…gewoonweg een topwinkel en ik raad deze hierbij ook aan om uw bestelling snel en veilg te doen.

Gewoon goed

Gedaan zoals afgesproken

Alles correct op tijd geleverd

Outdoors heeft veel keuze in haar assortiment. Het produkt wordt snel behandeld en verstuurd zodat het mooi op tijd aankomt in goede staat. Je kan het ook gemakkelijk volgen onderweg.

Klantvriendelijk pur sang !

Goede morgen , Wat mij zeker opviel was de klantvriendelijke benadering , ervaren uitleg van mijn aankoop ; een Shimano Yasei baitcast hengel en uitnodiging om verder te winkelen . Ik kwam voor de tweede keer en stemde mij tevree. Indien jullie hebben zou ik graag een paar stickers met bedrijfsnaam erop willen ontvangen voor op mijn boot te plakken ? B.v.d. Holtgesbroek 12-12 6546 PE Nijmegen. Groet en succes verder . Wim de Ruijter.

Carrete pesca

Publicidad engañosa.

Fijne winkel met vriendelijk personeel

Super fijne winkel, verkopers met verstand van zaken en komen je gelijk op een vriendelijke manier te woord staan en helpen je bij het maken van juiste productkeuzes.

Vlotte bestelling en levering

Wanneer ik iets bestel, en het is in voorraad, hoef ik nooit lang wachten op de levering. Top, doe zo voort

Correct, duidelijk, goed assortiment en snelle levering!

Correct, duidelijk, goed assortiment en snelle levering!

Article reçu et bien emballé

J'ai commandé mon article et 3 jours après j'ai reçu ma commande parfaitement emballé. J'habite en France donc j'ai été super heureux que mon article arrive aussi rapidement.

Super, ik heb niets te zeggen, je moet leven.

gewoon heel goed

goede en snelle service

Waardeloos bedrijf

Alweer mijn neus gestoten. Alles wat ik besteld heb was op voorraad nu moet ik 3 weken wachten op mini Swinkels waar hebben we het over. Is niet de eerste keer dat dit gebeurd maar wel de laatste dat is zeker

Redders in nood!

Doordat mijn rigsafe gesneuveld was had ik met spoed een nieuwe nodig voor de volgende sessie. De armoury rigbox van ridgemonkey was bij veel winkels niet op voorraad maar wel bij team outdoors! Het pakket was gelijk de eeerstvolgende werkdag in huis en er was aandacht besteed aan de verpakking, alles was hufterproof verpakt. Het heeft mijn sessie een hoop kopzorgen bespaard en raad iedereen aan om hier te bestellen. Betrouwbaar, snel en een breed scala aan producten. Top!

Zeer goede service

Bestellingen worden snel verwerkt en netjes ingepakt geleverd no nonsense gewoon een serieus bedrijf met kennis van zaken en kwaliteit producten

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!