Prima communicatie inclusief track & trace en snelle levering. Eigenlijk niets waar ik niet tevreden over ben dus 5 van 5 sterren.

zeer snelle levering

Erg goed ervaren. De levering van mijn prachtige hengels was echt top ook! Bedankt mannen! ik ga zeker nog een keertje terug komen met een andere bestelling bij deze winkel!

Mijn ervaring is goed

Ik ondervind weinig tot geen problemen als ik wat bestel. Wat ik bestel krijg ik een dag later of 1,5 week later dat is dan maar zo als ik naar de waterkant ga.

Fijne ervaring

De producten worden op tijd geleverd en las je contact opneemt probeert een medewerker je zo goed mogelijk te helpen

Perfect weer

Alles klopt wederom, snel geleverd en voor de juiste prijs.

Bestellen en na paar dagen leveren. Top

Wat ze beloven doen ze

Zeer goed bedrijf

Zoals gewoonlijk goed

Wordt altijd goed te woord gestaan en goeie service en veel producten

goed geholpen met mijn aankoop.

na contact te hebben gehad over waar ik naar op zoek was. ben ik goed geholpen en was het snel geregeld. zeker een aanrader.

Perfecte service

Probleempje met het product na levering, er wordt snel gecommuniceerd en meegewerkt aan een goede oplossing!

Heeeeel overzichtelijk

Fijne winkel. Alles op voorraad (groot pluspunt) Voorheen ging ik naar een concurrent maar sinds ik bij Team outdoors ben geweest Ga ik voortaan mijn materialen daar kopen. Personeel weet waar ze over praten mocht je uitleg willen of andere info Ga zo door

Altijd top

Donderdag waadpak besteld vanuit België en vrijdag geleverd. Van een service gesproken! een zeer klantvriendelijk bedrijf met goede en snelle zendingen top.

Zeer duidelijk en fijn

Prima winkelen reageren netjes op mail en telefoon. Al div. Aankopen hier gedaan. En altijd naar tevredenheid geholpen.

Al vaker bij Team Outdoors gekocht. Mooi assortiment en een mooie webshop en vlotte levering.

Prima Service en goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede service, prima prijs en veel merken op voorraad.

Prima service en snelle levering

Bijna alles altijd op voorraad, Duidelijke omschrijving wanneer evt iets weer leverbaar is,

Super snelle levering

Aangegeven bij mijn bestelling dat ik over een paar dagen op vakantie zou gaan, volgende dag mijn bestelling ontvangen. Super snelle levering.

Alles op voorraad en snel geleverd

Goede service, snel geleverd aanrader!

Tevreden

Heel vriendelijk aan de telefoon, behulpzaam, je weet onmiddellijk alle info en nemen tijd om al je vragen te beantwoorden en op te zoeken.

Fantastische service!

Je word er altijd goed geholpen, ongeacht wie er aan het werk is! Iets mis met je product? Geen probleem, ze kijken even met je mee en eventueel een nieuw product. Kom er graag!

Goede producten/ goede prijs / af en toe beetje lange bezorgtijd

Goede producten en goede prijs.. alleen de bezorg tijden zijn vaker aan de lange kant ..

Top asrvice en top product

Tevreden klant

Snel service

Overzichtelijke website en en een prima opvolging qua communicatie. Elke stap in het process wordt gemaild. Snelle service en een goede prijs voor het product! 5stars

Snelle levering, erg vriendelijk personeel en ruime openingstijden om af te halen.

Edisonstraat 22 A

6604 BV Wijchen

Over Team Outdoors

Zoals onze meeste favoriete verhalen begon ook dit avontuur aan de waterkant. Vanuit passie en vriendschap zijn we kleinschalig gestart met onze onderneming en gingen we ons binden met merken en spullen waar wij in geloofden. Onze filosofie werkte en we vonden steeds meer een draai in onze branche en groeide langzaam uit tot serieuze speler en zijn ongelofelijk trots op de doelen die we samen hebben bereikt. Waar we met zijn tweeën begonnen aan dit avontuur groeide niet alleen ons bedrijf. Dromen werden avonturen, Collega’s en klanten werden vrienden voor het leven. Team Outdoors werd echt een team, een club een familie waar mensen met trots dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staan. Wekelijks worden we verrast door de mogelijkheden die op ons pad komen en de mooie plekken waar ons werk ons brengt. We zijn gezegend dat we dit werk kunnen doen en delen jouw passie voor avontuur. Bedankt voor je vertrouwen in Team-Outdoors!