Prettig

Mariette heeft ons snel en hartelijk ontvangen. Dankzij de gesprekken met haar hebben we de ruimte gehad om tegen elkaar uit te spreken wat ons dwars zit en voldoende tools om echt aan onze relatie te werken. We zijn blij met alle tips en het luisterend oor wat ze ons geboden heeft.

Krachtige therapie gehad op een ontspannen wijze

Ik heb het traject bij Stresswise enorm positief ervaren. Allereerst omdat er geen wachtrij was en er meteen actie werd ondernomen om een afspraak in te plannen. Daarnaast werd er inhoudelijk gekeken wat er bij mij aansloot. Dit bleek precies te zijn wat nodig was voor mij. De sessies werden afwisselend en origineel ingevuld. Soms met momenten waarvan ik dacht 'wat ben ik aan het doen' maar wat dan later weer van veel waarde bleek te zijn. Al met al een dikke aanrader.

Vertrouwd ontspannen

De individuele mindfulness training heb ik als een waardevol traject ervaren. De gesprekken die ik heb gehad met de coach, hebben mij inzicht gegeven hoe ik met bepaalde zaken kan omgaan en hebben mij als persoon een stuk vooruit geholpen. Ik wil Mariette dan ook (nogmaals) heel hartelijk danken voor haar support en coaching. Top!

Erg prettig ondersteund

Mijn vraag om hulp is binnen enkele dagen opgepakt. De sessies waren prettig, persoonlijk en professioneel. Er was veel ruimte voor flexibiliteit, zodat de sessies altijd goed aansloten bij mijn wensen.

Goede therapie en manier van behandelen

Zeer effectief, waarbij er naar de cliënt zijn omstandigheden wordt gekeken en daar naar gehandeld.

deze andere kijk is een openbaring

Bij al mijn andere hulpverleners is altijd de doelstelling geweest dat we het probleem gaan oplossen. Sommige problemen zijn niet in zijn geheel op te lossen dus is dat fijn te leren dat het oké is dat ze er mogen zijn zolang ze maar niet je leven beheersen. Door de andere kijk op het leven en het omgaan met problemen, stopt de eeuwig durende innerlijke strijd en dat geeft zoveel rust dat je weer open kunt staan voor alles om je heen.

Stap voor stap begeleiding om weer in m’n eigen kracht te kunnen staan

Ik heb het traject bij Stresswise door Claudia Thiessen als zeer nuttig ervaren. Ik werd stap voor stap begeleid naar het punt waar ik weer in m’n eigen kracht kon staan. Van te voren had ik wel wat ervaring met mindfulness en vroeg daarom om iemand die met me mee kon denken, die me een spiegel voor kon houden of me net even een ander perspectief kon laten zien. En dat heeft ze gedaan. Ik voelde dat ik in control was van de behandeling en dat was voor mij erg belangrijk. Maar ook dat ik een goede en veilige ondersteuning kreeg naar mijn einddoel toe. Het heeft me geholpen om uit mijn burn-out te komen, mezelf beter te leren kennen, een hoop bagage los te laten en met vernieuwde energie weer in mijn eigen kracht te kunnen staan.

Heel leerzame en waardevolle ervaring!

Ik heb tijdens deze mindfullness training heel veel geleerd. Van zoeken naar wat bij me past en een fase van chaos, tot mijn innerlijke weten en rust/balans te hebben ontwikkelt. Ga er met een open-mind in, probeer alles uit en pas dat wat jou gelukkig maakt toe. Verschillende meditaties en oefeningen hebben mij erg geholpen om meer in aandacht te leven!

Ik heb een mindfulness cursus gedaan die mij erg veel gebracht heeft. Vooral door zelf erg open het proces in te gaan heb ik veel geleerd van Heleen Timmermans. Ze was erg begripvol en heb veel interessante gesprekken gevoerd met haar.

Plezierige en leerzame ervaring.

Bij StressWise kon ik terecht voor een -mij qua tijd- passende individuele Mindfullnes training. Prettige en open gesprekken gevoerd met Mariette van Stresswise waardoor ik nieuwe inzichten en ervaringen heb opgedaan. Makkelijke en fijne communicatie. Ik ben er beter van geworden.

De therapie is waardevol geweest voor mijn emotionele ontwikkeling.

Ik heb ACT gevolgd bij Riemke, een hele bijzondere tijd was het. Ik kreeg ruimte om mijn gevoel toe te laten. Ik voelde geen schaamte. Na elke sessie voelde ik me weer opgelucht. Riemke gaf me echt een fijn gevoel. Ze maakte alle emotie in me los. Heel fijn dat ze doorhad dat ik een stuk verwerking nodig had en hier ook aandacht aan heeft besteed. Riemke kan goed luisteren, ik ervaarde dat ze geen oordeel had en ze straalt een bepaalde rust uit. Ook vind ik haar heel eerlijk, ze praatte niet zomaar met me mee. En dat is fijn.

Erg fijn om in 1 op 1 gesprekken mindfulness in het dagelijks leve een plek te leren geven

Aan de hand van de gesprekken heb ik -we- concreet kunnen maken hoe mindfulness mij in het dagelijks leven - in het werk en prive- mij kan helpen. Bewuster en rustiger. Het is een grote stimulans geweest regelmatig oefeningen te doen en nieuwe oefeningen te ontdekken.

Onmisbaar

Toen ik na een behoorlijke tijd overmatig piekeren en angstklachten besloot hier iets aan te doen, ben ik bij Hanna terecht gekomen. Zij heeft mij gedurende acht sessies in een ACT/Mindfullness traject gecoacht en heeft mij handvatten gegeven om psychologisch flexibeler, zinvoller en daadkrachtiger in het leven te staan. Het is overweldigend om te zien hoezeer ik, dankzij de coaching van Hanna, in twee maanden tijd vooruit ben gekomen in mijn leven. Ik weet nu hoe ik om kan gaan met alle gedachten en gevoelens die ik heb: ze mogen er allemaal zijn maar ze hinderen mij niet meer om de dingen te doen die ik echt belangrijk vind. Hanna luistert oprecht zonder enig oordeel, durft te confronteren en bezit een grote kennis van oefeningen die helpen om in het hier en nu te komen en te blijven. Ik gun iedereen die wil kiezen voor een zinvol en waardevol leven een mooi en warm traject met Hanna.

Een veilige fijne ervaring

Het is bijzonder hoe je kan groeien in 8 weken. Aleksandr kan op een nuchtere, rustige, een grappige manier je begeleiden naar een meer mindful leven

Amazing life changing training

In 8 weeks you slowly learn all the important aspects of mindfulness. I came to reduce stress, but learned so much more. I will take this experience with me for the rest of my life. I couldn't have wished for a better trainer. Aleksandr teaches in his own down to earth way and really makes you feel at home in the group. Going to miss Thursday evenings!

Ik heb mijn rustmomenten beter kunnen vinden door de training van Stresswise

Door de prettige gesprekken en de oefeningen weet ik inmiddels beter hoe ik mijn rust kan vinden.

Dit had ik veel eerder moeten doen!

De mindfulness training was voor mij echt een eye-opener. "Met aandacht leven" heeft ervoor gezorgd dat ik beter kan omgaan met hobbels in mijn leven, dat ik meer rust ervaar, mijn stressniveau actief omlaag kan brengen en beter in mijn vel zit. En dat allemaal in maar 8 sessies. Hester heeft mij op een hele fijne, flexibele, duidelijke en persoonlijke manier in dit proces begeleid! Daarnaast waren de geluidsopnames (die door Hester zelf werden opgenomen) en het werkboek een hele fijne ondersteuning en motivatie om thuis verder te oefenen.

Nieuwe ervaring

Een voor mij nieuwe ervaring waarin ik heb kunnen leren om handvatten te kunnen in te zetten in het dagelijkse leven. Hierbij een aanvulling zijn om mij te helpen bij mijn verdere herstel.

Ervaren trainer (Hester Noort) met aandacht voor de persoon

Ik heb een maatjes-mindfulness training gevolgd bij Hester Noort. Zeer fijne trainer, afspraken verliepen goed. Inhoudelijk goed afgestemd op ons beiden. Ik heb er veel aan gehad en momenteel nog. Zeer aan te raden!

Veel handvatten gehad, veel geleerd voor nu en in de toekomst.

Ik heb o.a. geleerd te accepteren wat ik niet kan veranderen en de ruimte te geven aan moeilijke gevoelens en gedachten. De gedachten van een afstandje bekijken en die niet laten overheersen. Maar ook meer bewustzijn van het hier en nu en daarvan genieten.

De moeite waard

Ik dacht altijd dat dit niks voor mij zou zijn. Praten over wat mij bezig houdt. Ik had er ook oprecht een hard hoofd in dat dit zou helpen. Maar ik wilde het ook graag proberen en het een kans geven. En wat ben ik dankbaar dat ik die stap heb gezet. Het was fijn dat ze luisterde naar wat ik vertelde zonder een oordeel of mening te hebben. Ze gaf mij handvaten om bepaalde dingen anders te bekijken en dat het soms ook goed is om het los te laten en me-time in te lassen. Ik ben haar ontzettend dankbaar dat ik kan zeggen dat ik mij goed voel en weer oprecht kan lachen!

Heel blij met dit leerzame traject!

In eerste instantie was ik wat sceptisch (dat is overigens best lang zo gebleven) want is mindfulness wel iets voor mij..? Het leek me zweverig en vaag. Maar ik wilde ook graag leren om anders met moeilijke situaties om te gaan, de controle los te leren laten en te accepteren dat dingen soms gewoon zo zijn. Minder spanning en meer genieten. Ik ben verbaal vrij sterk en wist eerdere gesprekspartners af te leiden - vaak onbewust - en liet niemand echt tot de kern komen. Mariëtte doorzag me meteen en wist en durfde de vinger op de zere plek te leggen. Met humor en een scherpe blik hielp ze me inzien wat mijn patronen zijn. Dat je verstand heel fijn is maar soms best even genegeerd mag worden. Hoe waardevol het is dat je je gevoel leert volgen. En ondanks dat onze sessies samen heel fijn waren had ik halverwege nog steeds het idee dat ik het niet echt 'kon', dat mindfulness zijn. Pas tegen het einde, terugkijkend op alles, zag ik dat ik toch echt anders met situaties om wist te gaan. En nee dat inchecken op m'n gevoel lukt me nog steeds moeilijk. Maar ik heb wel geleerd m'n lijf te vertrouwen, vaak zijn de signalen er al voordat je ze echt hoort. En dat je gevoel volgen het beste is dat je kunt doen, met je verstand als raadgever (en je hoeft niet alle raad op te volgen). Ik ben Mariëtte enorm dankbaar voor het leren kennen van mezelf.

Inzicht in eigen functioneren en een bewustwording van op een andere manier omgaan met stress.

Hester Noort heeft me fantastisch geholpen bij het vinden van een beter evenwicht tussen werk en privéleven. Hiervoor heb ik gedurende een half jaar individuele mindfulness-trainingen bij haar gevolgd. Ik heb geleerd om inzicht te krijgen in de factoren die stress bij mij veroorzaken. Hester heeft me verscheidene "tools" aangereikt om hier beter mee om te kunnen gaan. Bewustwording vraagt om een verandering van je manier van leven , wil je echt iets kunnen doen aan je hulpvraag. Dit kan door grote maar ook heel vaak door kleine aanpassingen. Het ligt aan jou om dit echt in gang te zetten. Nu, een half jaar verder, gebruik ik nog regelmatig haar tips en maak ik ook gebruik van de geluidsopnames die mindfulness bij mij tot een succes maken. Hester is een coach met een luisterend oor die open staat voor individuele wensen en aanpak. Ik ben en was zeer blij met haar en kwam altijd heel tevreden thuis na een training van Hester. Ik kan haar zeer aanraden.

Waanzinnig interessant, leerzaam en effectief!

Mijn behoefte was ‘meer ruimte in m’n overactieve hoofd’, en daar heb ik absoluut hele waardevolle tools voor aangereikt gekregen. De 1 op 1 sessies met Jen waren voor mij een feest. Een mooie balans tussen ‘luchtig en serieus’ en Jen laat je vooral ook ter plekke en lijfelijk ervaren wat Mindfulness voor je kan doen. Daarbij is Jen een ongelofelijk prettige en inspirerende dame. Persoonlijke knelpunten heeft ze snel te pakken, Jen legt helder uit en weet eenvoudig tot de kern te komen en deze mooi te verwoorden. En dan ook nog die fijne stem tijdens de oefeningen, alleen daar werd ik al rustig van... Kortom: ik wens iedereen van harte een Mindfulness-training met Jen toe!

Verhelderend en vertrouwd

Dit traject heeft mij echt geholpen om een aantal belangrijke zaken, zowel privé als zakelijk, op een rijtje te zetten. Ook heeft het geleid tot nieuwe inzichten in wie ik wel zijn en wat ik (nog meer) wil gaan doen. Tenslotte was er sprake van een sfeer van vertrouwen en ging het er ontspannen aan toe. Kortom, een echte aanrader!

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum