Test

Test

Dankbaar voor mijn eerste stappen in het leren surfen op de golven van het leven.

Resia, heeft me als mindfulness coach onmiddellijk een veilig gevoel gegeven en een basis van vertrouwen gelegd waardoor ik diep heb kunnen focussen op mezelf. Ze stelde ook de juiste vragen en ging daarbij niet uit de weg me nog dieper te laten graven. De formele oefeningen onder begeleiding van Resia werkten ook perfect voor mij. Met haar warme begeleiding heb ik beseft dat ikzelf de sleutel ben in hoe ik vanaf nu met situaties omga, heb ik mogen ervaren dat ik door aandacht kan loslaten, dit niet altijd fijn aanvoelt maar dat dit ook ok is. Ik ben zelf een facilitator die de technieken van Deep Democracy (Lewis methode) toepas en in mindfulness heb ik samen met Resia (die zelf pakken ervaring heeft als manager in het bedrijfsleven) veel raakpunten gezien, ook dit is voor mij heel waardevol geweest tijdens mijn 8 sessies. Ik heb echt anders leren kijken, luisteren, voelen,...

Vier intensieve mooie weken met de perfecte coach!

Voor mij kwam het zo uit om de mindfulnesstraining intensief (privé) te doen, oftewel wat normaal in acht weken wordt doorlopen heb ik in vier weken gedaan. Na een zeer fijne kennismaking met Jen aan de telefoon gingen we een week later al van start. Jen heeft een fijne manier van werken, ik voelde mij op mijn gemak bij haar en kon mij dan ook geheel storten in de training omdat ik het gevoel had dat ik de perfecte begeleiding had. Jen is begaan, geduldig en staat altijd klaar voor je, ook als je buiten de sessies om vragen hebt. Als je er voor kiest de training intensief te doen zorg dan wel dat je goed gemotiveerd bent en in die vier weken extra tijd hebt thuis te kunnen oefenen aangezien de stof ook dubbel zo veel is. Maar ik heb dit niet als last ervaren, vond het juist héél prettig. Bedankt Jen voor de mooie "reis" die we de afgelopen maand gemaakt hebben. Ik ga hier zeker nu en in de toekomst veel aan hebben!

leerzame training van Marriët!

Deze training gevolgd in Zwolle. Wij deden de training als echtpaar, wat wij beide als heel prettig ervaren hebben. Elke les kun je het hoofdstuk nalezen in het cursus boek wat je ontvangt. Deze 'maatjes' training wordt op maat gegeven, Marriet schatte goed in wat bij ons pastte. We hebben er zeker wat aan gehad.

Ontevreden

Ze beloven dat ze je kunnen helpen,telefonisch contact gehad. Geen wachtlijst staat er en word ook gezegd. Vergoeding via je verzekering,nou ik krijg tot 40 euro vergoed en de rest moet ik dan zelf betalen. Het is 95 euro per uur maar oké als het helpt dan leggen we het zelf maar bij. Alles voor je gezondheid. Omdat ik ook over de vergoeding ben begonnen krijg ik het idee dat ze dachten dat ik geen geld had om te betalen.Ik ben niet meer terug gebeld zoals beloofd. Ik kreeg een mail met dat er toch ineens niemand beschikbaar is. Ze zouden mij gelijk uit het systeem halen en werd geadviseerd naar een andere psycholoog te zoeken. Wel kan ik een boek kopen,dit vind ik zou onprofessioneel. Er werd waarschijnlijk gedacht ze heeft geen geld dus dan ook geen hulp. Jammer dat het daar allemaal om draait.

Tevreden

Ik vond de methode van ACT echt een verruiming van mijn kijk op dingen. De methode is goed op mij overgekomen in de individuele sessies met de mentor. Ik vond het gebruik van het Stresswise boek fijn omdat het structuur geeft, en omdat het iets fysieks is waar je altijd in kunt terug bladeren. Ook de sfeer/klik met de begeleider was prettig, informeel en kalm. De mentor gaf ook opdrachten buiten het boek om die op mijn situatie sloegen. Wel had ik het gevoel dat de mentor soms niet zo goed meer wist wat we al behandelt hadden, dit kwam soms wat ongestructureerd over.

Professionele dienstverlening en heel bruikbaar in de praktijk

Heel erg tevreden met de coachinggesprekken die ik via StressWise had gehad. Veel bruikbare tips gekregen en door oefeningen tijdens de sessies ook echt in de praktijk kunnen toepassen. Meer inzicht in mijn handelen en valkuilen gekregen.

behulpzame service

Positieve ervaring, heeft veel geholpen.

Pluspunten

heldere presentatie. duidelijk over de kosten. Zeer vakkundig en ervaren psycholoog.

Pluspunten

Ik heb een hele positieve ervaring gehad met Myrthe mijn coach. Ik kwam met een soort van mist om mij heen de eerste sessie binnen en ben met een opgeklaard gevoel de laatste sessie de deur uitgelopen. Het is fijn dat er stapsgewijs met je wordt gekeken naar de punten waar je vast loopt. Samen met je coach door loop je die stappen die nodig zijn om weer in je kracht te staan.

Pluspunten

Dichtbij huis, kundige therapeut. Mooi werkboek.

Beetje aan dure kant.

Pluspunten

Mijn ervaringen met StressWise en in het bijzonder met Anne heb ik als zeer prettig ervaren. Tijdens het eerste gesprek heb ik duidelijk kunnen uitleggen waar ik tegen aan loop in mijn leven. Meteen voelde ik me begrepen. Anne heeft nooit onrealistische beloftes gedaan dat ik een totaal ander mens zou worden, maar heeft me juist geleerd hoe ik om kan gaan met de karaktereigenschappen die ik heb. Tijdens het traject heeft ze mij via opdrachten die simpel uit te voeren waren, laten zien hoe ik met mijn problemen om kon gaan door ze te accepteren. Tijdens het traject merkte ik al verschil, maar zeker nu ik klaar ben kan ik met slechts positieve gevoelens terugkijken naar de afgelopen periode. Ik durf te zeggen dat ik beter weet hoe ik met tegenslagen om kan gaan en meer rust in mijn hoofd en leven heb gevonden. Anne heeft altijd een luisterend oor geboden, me het gevoel gegeven dat ik begrepen werd en het traject gedaan op de manier waarvan zij dacht dat dat goed bij me paste.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over mijn traject bij Stresswise. Ik voelde me tijdens de sessies met Barbara erg op mijn gemak en heb in vrij korte tijd heel veel ontdekt, geleerd en besproken en toegepast. Ik heb het contact met Barbara ervaren als toegankelijk, professioneel, leerzaam en inspirerend. Ik zou haar zeker aanbevelen bij de mensen om mij heen.

Pluspunten

- toegankelijke therapeut. - geen wachtlijst. Ik werd snel gebeld voor een afspraak. - vergoed door mijn werkgever - veel aan gehad!

Pluspunten

Fijne therapie gehad. Bedankt.

Pluspunten

Yvonne is een echte professional in het vak met jarenlange ervaring. Ze is praktijkgericht, empathisch en een goede luisterraar. Ik heb veel uit onze gesprekken kunnen halen.

Pluspunten

Hele fijne coach met een oprecht luisterend oor. De act therapie heeft een duidelijke structuur en heeft mij geholpen om stress te herkennen en hier beter mee om te gaan. Ik ben Yvonne zeer dankbaar voor haar coaching tijdens mijn opbouw periode.

Pluspunten

Allereerst een zeer snelle en betrokken reactie na de aanmelding ( dezelfde dag). De klachten werden direct serieus genomen en ben ik gekoppeld aan een ervaren psychologe welke bekend is met de somberheidsklachten. Ook de psychologe reageerde binnen enkele dagen en stuurde alvast wat leeswerk op om mijzelf voor te kunnen bereiden op de eerste sessie ( binnen 1 week!). Ervoer ik als hoopvol in een periode waar ik er liever niet meer was. De kennismaking met de psychologe ( vrijblijvend)verliep zeer prettig en er werd een behandeling op maat ingezet. IK heb bewust gekozen voor Stresswise in plaats van een reguliere GGZ instelling om te voorkomen dat ik mijzelf een nummer zou gaan voelen. Dit is de perfecte keuze geweest aangezien ik geen ellenlange lijsten hoefde in te vullen waarbij ik scores bij moest houden. Wekelijkse gesprekken verliepen prettig zonder vast te moeten houden aan een vast stramien en zonder verplichtingen. Per sessie werd gekeken waar de behoefte en de pijn lag en kreeg dan de volle aandacht. De verschillende hulpmiddelen ( ACT, TRE) hebben mij veel handvatten geboden om weer terug te komen in het hier en nu bij mijzelf. Bewust zijn van wat ikzelf belangrijk vindt in deze maatschappij vol verwachtingen heeft er aan bijgedragen dat ik weer kan genieten van het leven en mijn omgeving. De psychologe had veel kennis en houdt haar kennis bij. Hierdoor had ze ook veel persoonlijke adviezen welke zich op mij als individu aansloten, Ze bereidde haar sessies

Momenteel geen. Geen tegenvallers gehad en enorm goed geholpen. ( oh ja, misschien meer ruimte voor het schrijven van een positieve reactie over jullie hulp :))

Pluspunten

Er wordt een enorm fijne sfeer gecreeerd waardoor je al snel jezelf durf te zijn en tot de kern durft te komen. Dit vind ik heel fijn. Ook straalde de therapeut veel rust en kalmte uit wat ik als erg prettig ervaren heb.

Pluspunten

Ze nemen de tijd voor je en doen niks gehaast. Dat vind ik persoonlijk heel fijn.

Niks

Pluspunten

Trainingen die je echt vooruit helpen, met maar 8 training sessies.

Zorgen dat de reader klaar is voor de start van de trainingen

Pluspunten

Snelle reacties op vragen. Duidelijke en fijne training door een ervaren trainer. Ik heb veel aan de training gehad!

Pluspunten

- Maaike heeft een veilige omgeving gecreëerd waarin persoonlijke ervaringen gemakkelijk gedeeld konden worden - Maaike was erg bekwaam om de stof over te brengen en kon spontaan reageren op vragen vanuit de groep - zinvolle oefeningen die veel zelfinzicht bieden - Maaike heeft een hele prettige houding. Zachtaardig, geduldig en erg competent. - mooi dat stresswise ook mindfulnesstrainingen, stiltedagen etc. aanbiedt die hierop aansluiten

- een aantal spelfouten in de reader

Pluspunten

Ze weten echt wat je nodig bent als je als doel hebt om rustiger te worden. Ze geven je voldoende oefenstof mee, waar je later ook nog wat aan hebt in het dagelijks leven.

Pluspunten

Myrthe is buitengewoon goed in staat om het probleem/hulpvraag vast te stellen. Daarna heeft ze zorgvuldig het probleem aangepakt. Hoewel de training vergezeld ging van een boek/stappenplan, volgde Myrthe de route die het meest aansloot bij mijn behoefte. De sessies zijn erg behulpzaam geweest.

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum