De sessies zorgden ervoor dat ik de kracht in mezelf weer vond. Hetgeen wat er altijd al was, maar voelde alsof ik het een beetje kwijt was. Jolanda gaf mij het gevoel dat alles er kon zijn. Het begrip naar mij toe met de juiste reflectie en de juiste vragen gaven een goed duwtje in de rug. Soms heb je namelijk net een klein duwtje nodig en dat deed Jolanda op de juiste manier.
Hallo Laura, Erg prachtig om te lezen dat Jolanda je heeft geholpen met het vinden van je eigen kracht! Fijn dat dat duwtje je verder heeft geholpen in je leven! We wensen je veel voorspoed verder. Vriendelijke groet, StressWise
Goede luisteraar en goede terugkoppeling in duidelijke zinnen van de hoofdzaken. Goede samenvatting. Vriendelijke guidance.
Hallo Lieke, Wat een super mooi cijfer heb je ons gegeven! Fijn om te lezen dat je er wat aan hebt gehad. We wensen je nog veel voorspoed. Vriendelijke groeten, StressWise
Ik heb met plezier deelgenomen aan de trainingen mindfulness. Het was zoals van tevoren werd aanbevolen en meer. Zeker niet vaag en wazig, maar concreet, leerzaam en verrijkend. Ik heb ook echt het idee dat ik blijvend ga inzetten!
Hallo Walter, Wat enorm fijn dat onze trainingen je verwachtingen hebben overtroffen! Mooi dat je er wat aan hebt gehad en dat je het kan blijven inzetten in je leven, dit is waar wij het voor doen. Veel voorspoed gewenst. Vriendelijke groeten, StressWise
Ik heb in een relatief korte periode heel veel geleerd over hoe mijn brein werkt. Ik ben bewuster geworden van patronen die in mijn jeugd zijn ontstaan en heb geleerd hier afstand van te kunnen nemen zodat ik er objectief naar kan kijken. Ik heb opdrachten moeten doen die mij helpen geholpen dit te oefenen, dat werkte heel goed. Ook ben ik bewuster geworden van mijn emoties en waar ze vandaan komen, dat het geen zin heeft om deze weg te duwen maar dat je ze juist ruimte moet geven. Ik heb geleerd in mijn relaties beter te communiceren over mijn gevoel en handvaten gekregen hoe ik beter die ruimte kan nemen. Ik heb nog steeds een weg te gaan, maar voel me nu zelfverzekerder over mijn emotionele ontwikkeling.
Hallo Jillis, Wat een mooie recensie heb je geschreven. Prachtig om te lezen dat je de patronen nu beter kunt herkennen en dat je er nu afstand van kan nemen. Mooi ook dat je bewuster bent geworden van je emoties en dat je er nu beter mee om kan gaan. We wensen je erg veel voorspoed met de weg die je nog te gaan hebt. Vriendelijke groeten, StressWise
My therapist was very understanding and productive in helping me. He actually helped me with what I was struggling with, which I really appreciated. I liked the tasks that we worked on and my life has changed :)
Hello Lukas, It's amazing to see you gave us a 10 for our services. We are really glad you got helped with your struggles and that you liked the tasks. We wish you much prosperity in the future. Kind regards, StressWise
Speciaal voor mij en een andere deelnemer was er een groepstraining gestart, wat ik echt super vond! In de training heb ik veel over mezelf geleerd in een veilige omgeving. De locatie in Eindhoven was heel rustgevend met een prachtige tuin. Het 'huiswerk' vond ik best een opgave, maar ik schrijf me ergens voor in en dan maak ik daar ook ruimte en tijd voor. Ik heb ook geleerd hierin flexibel te zijn en ook niet mezelf een verplichting opgelegd te krijgen. De wekelijkse bijeenkomst bestond uit minfulnessoefeningen en opdrachten die we samen besproken. Ik vond vooral die opdrachten erg fijn. Kim, onze trainer, stond open voor ons. We mochten haar altijd een berichtje sturen bij vragen. Daar heb ik aan het einde gebruik van gemaakt en dat was erg fijn. Ik heb geleerd om mijn emoties meer te accepteren en goed voor mezelf te zorgen. Ook heb ik geleerd dat ik altijd een keuzemogelijkheid heb, en dat ik niet zo zwaar hoef te hangen aan mijn gedachten. Ik heb al met al de hele 'reis' prettig en leerzaam ervaren, ondanks dat ik ook ooit ongewenste emoties tegenkwam. Maar dat is juist mindfulness, om daarmee om te gaan en er een accepterende band mee te vormen. Ik heb ook geleerd mild en vriendelijk naar mezelf te zijn
Dag Inge, Hartstikke bedankt voor het prachtige cijfer en de uitgebreide recensie! Heel goed om te horen dat de training zo erg is bevallen en dat de reis je goed is bevallen, ook al is het soms best confronterend. Ook heel mooi om te lezen dat er een goede relatie is ontstaan tussen jou en de trainer, dat is natuurlijk heel belangrijk om een training goed te doorlopen. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Bedachtzaam, doorgrond en aimabel.
Dag Stan, Wauw! Een 10! Hartstikke bedankt voor het mooie cijfer! Heel fijn om te lezen dat je zo erg hebt genoten van onze cursus! Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Jammer dat het online was, maar dat heeft Henriette goed opgelost. Was een fijne cursus. Nu ervoor zorgen dat het echt in het leven integreert :-) Je krijgt een mooi boek, met yogamat en kussen erbij.
Dag Mariska, Hartstikke bedankt voor het prachtige cijfer! Heel fijn om te lezen dat, ondanks het feit dat het online was, je toch van de cursus hebt kunnen genieten. Wij zijn ook heel blij om te lezen dat je blij bent met onze giftbox. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Mijn ervaring is heel erg positief! Ik vond de inhoud van de therapie en hoe het uitgelegd werd heel erg goed en begrijpbaar.
Dag Jasmijn, Wauw! Een 10! Hartstikke bedankt voor het mooie cijfer! Heel fijn om te lezen je de trainingen zo positief hebt ervaren. Ook heel fijn om te horen dat je zo positief bent over de inhoud van de training. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Ik heb 5 sessies gehad bij Hester en vind haar heel doortastend en ze komt op een respectvolle manier snel tot de kern van moeilijkheden. Het is een zeer professionele therapie maar met een laagdrempelige aanpak, wat zorgt voor een fijne sfeer waarbij je je op je gemak voelt. Ik heb nuttige inzichten gekregen tijdens de therapie, die ik goed kan gebruiken in de relatie maar ook daarbuiten. Ik kan stellen deze therapie aanbevelen die bereid zijn om eerlijk naar zichzelf te kijken en tot de kern van hun problemen willen komen. De methodieken die Hester gebruikt zijn interactief en en praktisch en bieden goede handvatten voor het verdere leven.
Dag meneer/mevrouw, Hartstikke bedankt voor het mooie cijfer en de goede recensie! Heel fijn dat je nu meer inzichten hebt die je kan gebruiken binnen en buiten de relatie. Ook heel fijn dat je de therapie als interactief en praktisch hebt ervaren. Wij wensen jullie alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
De eerste twee sessies moest ik wennen en twijfelde ik of dit het juiste voor mij was, maar daarna was die twijfel weg. Het is ook kwestie van elkaar leren kennen en aftasten. Ik ben erg blij dat ik de stap genomen heb. Een stap die ik iedereen kan aanraden. Het is verhelderend, soms confronterend en nuttig.
Dag C, Heel fijn om te lezen dat je, ondanks de twijfels in het begin, je door bent blijven gaan met de training. Ook heel mooi dat je de cursus als verhelderend en nuttig hebt ervaren en dat je anderen de trainingen ook kan aanbevelen! Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Een praktische cursus om te leren om gaan met mindfulness. Hoe kan je mindfulness toepassen in het dagelijks leven om meer in het hier en nut te zijn ipv in het hoofd. Hoe om te gaan met de vele gedachten. De sessies zijn een soort feestje voor het hoofd. Leef je te veel in het hoofd en/of heb je last van pijn in het lichaam zonder dat deze een aanwijsbare reden hebben, kan ik je deze cursus zeker aanraden. Wil je gewoon meer mindful door het leven gaan, kan ik je deze cursus zeker ook aanraden.
Dag Sherlly, Hartstikke bedankt voor het mooie cijfer en de mooie recensie! Heel fijn om te lezen dat je de sessies als een feestje in je hoofd hebt ervaren. Ook heel mooi om te lezen dat je de cursus kan aanbevelen aan anderen. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Victor stelde rust uit ,daarbij gaf hij de ruimte om je als cliënt te uiten 'alles mag waar zijn " De behandeling was kort en krachtig en als prettig ervaren
Dag Wiljo en Marjolein, Heel fijn om te lezen dat jullie de trainingen zo prettig vonden. Ook heel goed om te lezen dat jullie de ruimte kregen om je te uitten van Victor. Wij wensen jullie alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Door open te staan om alle oefeningen uit deze cursus te proberen ben ik er achter gekomen dat mindful omgaan met afvallen zijn voordelen heeft. Zo kan ik nu met meer rust en tevredenheid omgaan met afvallen. De oefeningen zijn toegankelijk, het groepsgevoel werkt motiverend en de cursus is leerzaam. Af en toe confronterend maar dat hoort er volgens mij bij om echt gedragsverandering te maken. Ik kan nu met minder stress en angst mijn kleinere doelen behalen. Verwacht alleen niet dat je meteen af gaat vallen. Ik ben wel ietsjes afgevallen (3kg) dankzij de cursus en ik heb een aangepaste lifestyle ontdekt. Daardoor ben ik overtuigd dat ik uiteindelijk mijn streefgewicht zal halen.
Dag Georgina, Heel fijn om te horen dat de begeleid afvallen cursus zo nuttig is geweest voor je! Ook heel goed dat je de oefeningen beschouwd als toegankelijk en leerzaam, dat is namelijk een grote boost voor je motivatie. Heel veel succes gewenst met je nieuwe lifestyle en het halen van je streefgewicht. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Ik heb een positieve ervaring gehad bij Stresswise. Mijn therapeute had een fijne individuele aanpak waarbij ze echt keek naar waar de behoefte lag. Het is fijn dat verschillende therapieën de ruimte krijgen bij Stresswise. Ik zou het zeker aanbevelen voor mensen die op zoek zijn naar bijv. meer diepte of wat 'andere' vormen van therapie.
Dag Paulien, Allereerst hartstikke bedankt voor het mooie cijfer en de enthousiaste recensie! Heel fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad bij StressWise en dat je ons zo graag zou aanbevelen aan anderen. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Gedurende de sessies met Hanna van Ebbenhorst heb ik mezelf echt durven aankijken en kunnen voelen dat ik incongruent was. Ik heb door de vragen en oefeningen mezelf durven confronteren en de belangrijke vragen durven stellen en beantwoorden. Ik heb een spiegel voor gekregen die ik zelf nooit op deze manier voor mij neer had gezet. Na 7 sessies heb ik het vertrouwen gekregen dat ik de handvatten en tools in handen heb om verder te kunnen. Zo kan ik met mezelf blijven oefenen, maar soms ook accepteren en mijn gedachten laten passeren.
Dag Joyce, Heel fijn om te horen dat je door de vragen en oefeningen jezelf nu meer vragen durft te stellen en die ook te beantwoorden. Ook heel goed voor je dat je door de handvaten en de tools jezelf nu beter kan accepteren en daardoor meer vertrouwen krijgt in jezelf! Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Ik zat vanwege mijn depressie bij Stresswise, ik had therapie van Silvia. Een hele aardige vrouw die de tijd voor je neemt als ik me verhaal vertelde. Ook komt Silvia rustig over wat mij ook rustig maakte. Ik volgde een Act therapie wat erg fijn bij haar was, ik had het gevoel dat ik er toe deedt. Act therapie heeft mij daarbij goed geholpen, je zit in een warm ingerichte kamer waardoor ik me snel op me gemak voelde. Silvia is een spontane vrouw die af en toe een grapje met me maakte om me even van me gedachte weg te houden waarna ze act therapie gaf, wat mij erg rustig maakte.
Dag Melissa, Heel fijn om te horen dat je het zo goed met Sylvia kon vinden en dat ze je zo heeft kunnen helpen met depressie. Het is natuurlijk van groot belang dat er een goede band vormt met de therapeute zodat de sessies op een zo goed mogelijke manier doorlopen kunnen worden. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Ondanks dat de ACT niet helemaal aansloot op wat ik zocht, waardoor ik eerder ben gestopt, ben ik toch heel blij met wat ik heb geleerd. Ik vond het erg leerzaam en ga aan de slag ket de handvatten die ik tot nu toe heb gekregen. Ook was ik erg blij met Sylvia. Zij was een luisterend oor en legde ze alles duidelijk uit. Ook was ze altijd via de mail bereikbaar als ik een vraag had.
Dag Danielle, Heel fijn om te horen dat, ondanks het feit dat het niet aansloot bij je verwachtingen, je toch nog blij bent met alles wat je geleerd is en dat je nu toch bezig kan met de handvaten die je zijn toegereikt. Ook heel fijn dat je het goed kon vinden met Sylvia en dat ze duidelijk was in haar uitleg. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Mijn ervaring met Stresswise omschrijf ik als zeer positief. Ik heb geleerd om om te gaan met de chaos, stress en knelpunten in mijn leven. Daarnaast heb ik geleerd en handvatten gekregen om alles uit het leven te halen.
Dag Sanne, Bedankt voor het mooie cijfer en de positieve recensie! Heel fijn om te horen dat mindfulness je handvaten heeft gegeven om om te gaan met de chaos en stress van het leven. Ook heel fijn dat je zo positief bent over de ervaring bij ons. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Ik vond het een mooie introductie in de mindfulness. Soms was het wat zoeken naar de exacte bedoeling van opdrachten, was het lastig om er tijd in te steken, maar daar zit toch juist de uitdaging van mindfulness in: als je er geen tijd voor hebt, dan heb je het juist nodig... Dat ben ik wel gaan inzien. Docente rustig, geduldig, vriendelijk.
Dag Marieke, Fijn dat je de sessies als een goede start in de wereld van mindfulness ziet. Ook heel goed dat je doorhebt dat mindfulness juist handig is als je weinig tijd over hebt. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Heel prettig ervaren. Ik had 1 op 1 mindfullness 8 weekse cursus. Het sprak me erg aan. Je krijgt handvatten die echt bij jou passen. Ik kon eerlijk zijn over dingen, die mij niet zo goed afgingen.
Dag Desiree, Hartstikke bedankt voor het prachtige cijfer! Heel fijn om te horen dat je nu handvatten hebt om ervoor te zorgen dat je nu beter om kan gaan met de zaken die misschien op het moment net iets minder goed gaan voor jou. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Het was een zeer leerzame cursus. Henriëtte heeft daarbij een grote rol gespeeld als een zeer betrokken en open docent. Ik kan het iedereen aanraden.
Dag Aria, Fijn dat je de cursus als leerzaam hebt ervaren! Ook heel goed dat je het zo goed kan vinden met Henriëtte. Een goede band met de trainster is natuurlijk van groot belang. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Vriendelijke en enthousiaste docent, fijne groep. Lange oefeningen zijn voor mij nog een brug te ver, maar de theorie en korte mindfulness momenten en oefeningen helpen me zeer!
Dag Corine, Hartelijk dank voor het prachtige cijfer! Heel fijn dat je het zo goed kon vinden met de docent en dat de oefeningen zeer veel helpen in het dagelijkse leven. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Ik heb een vervelende periode gehad en ben op zoek naar meer verbinding met mijn gezin. Ons gezin is met vijf individuen en ik vind het lastig om verbinding te krijgen met mijn zoon. Mijn dochters gaan op zich prima. Door een keuzepunt te kiezen (positief of negatief) en daar bij stil te staan kan ik door op een opbouwende manier. Verder oefen ik met twee knoppen namelijk de ongemak knop maar ook de knop van meer ruimte geven aan anderen.
Dag Raymond, Heel fijn om te horen dat Jeroen je tools en handvatten heeft kunnen geven waardoor je nu meet in verbinding staat met je gezin. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise
Ik heb echt goed kennis kunnen maken met mindfulness.
Dag Johanneke, Hartelijk dank voor het prachtige cijfer! Heel fijn om te horen dat je heel goed kennis hebt gemaakt met de wereld van mindfulness. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, StressWise