Een zeer leerzame cursus naar de ontdekking van jezelf

Ik ben door de cursus meer na gaan denken over hoe ik in het leven sta en hoe ik verder wil. De cursus rijkt je door middel van een zeer deskundige therapeute en een cursusboek een helpende hand. Je leert dat je gedachten er mogen zijn en dat je de regels die je jezelf oplegt niet altijd te hoeven worden nageleefd, je moet niks maar mag alles! Een cursus die ik iedereen, die altijd maar druk in zijn/haar hoofd is, kan aanraden. Dank je wel Jolanda voor de fijne sessies!

Een goede en vooral een leerzame training.

In het begin was ik een beetje sceptisch. Dacht waarom is de training vooral gebaseerd op mindfulness. Maar na de eerste les, werd het me al snel duidelijk dat het anders eten en je leefstijl aanpassen een eerste stap is naar het afvallen. Daarna kwam de tweede stap, het herkennen van de signalen waarom je van die eetbuien heb en het achter komen wat voor soort eter je bent. Dat heeft mij aan het werk en denken gezet. Het belangrijkste wat ik heb geleerd van de trainingen is dat ik bewuster ben gaan eten, wanneer ik een terugval heb de aangeleerde oefeningen toepas en dat ik doordat ik aan mijn mindset ben gaan werken veel beter in mijn vel zit en daardoor alleen maar meer zin heb om verder te gaan met hetgeen wat ik de afgelopen maanden geleerd heb. Vond het een hele fijne manier van training geven. Individueel en via zoom. Ik ben meer dan tevreden en heb het verschil van toen ik begon naar waar ik nu sta heel bewust ervaren. Dank daarvoor Hanna!

Doen. Pragmatische ACT Mindfullness training.

In een 8 weekse 1 op 1 mindfullness training van Jeroen Kortooms heb ik veel geleerd over mijn eigen verleden en toekomst. De training volgt de ACT aanpak en wordt ondersteund met een goed opgebouwde handout en een tweetal apps. Ik heb leren omgaan met negatieve ervaringen en om zelfverzekerder en vriendelijker in het leven te staan. Het heeft mijn zelfreflectie verbeterd. De sessies zijn niet zweverig maar juist heel pragmatisch. De omgang met Jeroen is ontspannen en open, met af en toe een flinke challenge voor mezelf.

Een hele fijne en leerzame ervaring

Het doorlopen van de cursus samen met Henriëtte vond ik erg fijn en leerzaam. Met het boek en een aantal praktische oefeningen van mindfulness en meditatie leer je hoe je met de dagelijkse obstakels om kunt gaan die je uiteindelijk helpen op de langere termijn zowel geestelijk als lichamelijk. Het heeft mij persoonlijk een stuk kalmer gemaakt en het heeft mij geholpen met de opvoeding van mijn kinderen en in de relatie met mijn partner. Ik kan het dan ook iedereen van harte aanbevelen.

Andere kijk op mijzelf gekregen

Door deze stap te nemen, een echte sprong in het diepe, niet wetende wat het me zou brengen.. ben ik erg blij dat ik het heb aangedurfd. Mijn hoofd stond altijd aan, met wat andere vonden, wat ik er van vond, enzovoort. Tijdens het traject heb ik geleerd dat sommige ervaringen / gedachten / gevoelens er mogen zijn en dat juist andere het alleen maar moeilijker maken. Het is moeilijk uit te leggen, je moet het ervaren!! Het heeft mij weer meer met de benen op de grond gezet, bewuster te leven en daardoor minder onzeker te zijn. Alle dank daarvoor.

Zeer leerzaam

Zeer leerzame cursus waarbij goed gekeken wordt naar de cursist zijn of haar persoonlijkheid waarop vakkundig ingespeeld word. De therapeut was zeer bekwaam in het aanleren van de materie.

Laagdrempelig, behulpzaam, nieuwe inzichten

Mijn contact met de therapeut heb ik als erg fijn ervaren; rustige, vriendelijke vrouw die goed naar je luistert en je aanspoort dieper na te denken. Veel oefeningen mee gehad, de een passender dan de ander, maar allen goede inzichten gebracht. Ik heb het idee dat ik meer over mezelf ben komen te weten en daarom ook beter om kan gaan met bepaalde situaties.

Ik heb meer rust in mijn hoofd

Mijn hulp vraag was o.a. meer rust in mijn hoofd. Mijn emmer zat vol en ik was non stop gespannen. Vanaf het eerste telefoon gesprek voelde ik me op mijn gemak bij Ilonka. Door haar fijne open houding durfde ik al vanaf de eerste sessie mijn hart te luchten. Ze heeft een persoonlijke aanpak en kijkt echt naar wat per sessie bij mij aansloot op dat moment. Zo was elke sessie erg waardevol en ging ik altijd met een fijn en opgelucht gevoel weg. Mijn hoofd heeft zoveel meer rust gekregen. Ik krijg reacties op mijn werk (jeugdzorg) dat er een groot verschil is tussen "Franny voor ACT en Franny na ACT!" of "Ik wist niet dat jij zo gezellig kon zijn". Ik heb veel over mezelf geleerd en veel handvaten gekregen die ik kan blijven gebruiken en daarmee de rust in mijn hoofd kan bewaren. Ik ben erg dankbaar dat Ilonka mij zo heeft kunnen helpen. Bedankt!

Betere omgang met stress

Door het volgen van de sessies heb ik een beter inzicht gekregen in de oorzaken v.w.b. de stress die ik ervaar. A.d.h.v. van de handvaten die ik heb verkregen ben ik beter in staat om me meer bewust van de automatische piloot af te sluiten en kan daardoor beter met stress omgaan. Vandaar dat ik Claudia hartelijk wil bedanken voor haar professionele adviezen en begeleiding gedurende mijn traject.

Het coaching traject met Claudia heb ik als erg prettig ervaren en heeft me enorm geholpen!

Omdat ik overspannend thuis zat, heb ik contact gezocht met Stresswise. Het eerste contact met Claudia voelde meteen goed. Ze deed een korte analyse waaruit direct een aantal pijnpunten inzichtelijk werden gemaakt. We zijn hiermee aan de slag gegaan en dat heeft me enorm geholpen weer vertrouwen te krijgen in mezelf. Ik heb veel geleerd over stress, het verschil tussen goed voelen en 'goed voelen'. Een waardevol traject.

Beter inzicht in mijzelf en mijn situatie

Ik kan nu veel beter met lastige gevoelens omgaan en mijzelf ruimte geven. Rust momenten nemen lukt mij nu ook erg goed. Ik zie de toekomst een stuk rooskleuriger tegemoet.

Super veel geleerd over mezelf en gedrag.

Prettige sessies gehad met een ontspannen sfeer. Leuke opdrachten als huiswerk en veel variatie in oefeningen.

Hanna heeft mij geholpen met dat ik weer gelukkig kan zijn met mijzelf.

Hanna heeft vanaf het begin naast mij gestaan en mij ondersteund in een lastig proces. Daar waar ik tegen dingen aan liep heeft ze mij geholpen om er op een andere manier tegen aan te kijken/mee om te gaan en er niet voor weg te lopen. Het waren veilige gesprekken waar ik er echt mocht zijn zoals ik ben. Daarnaast heb ik geleerd om trots te zijn op wie ik ben en op mijn prestaties. Mede dankzij Hanna sta ik veel gelukkiger in het leven.

Fijne ervaring, vol begrip en respect.

Voor mij was het bij Loes als thuiskomen. Iemand die mij begrijpt en dezelfde taal spreekt. De gesprekken met Loes hebben mij veel nieuwe en waardevolle inzichten gegeven. Het feit dat het online was voelde nooit als een belemmering. Het ACT traject dat ik volgde sloot precies aan op mijn wensen en behoeften!

Heeft mij veel inzicht en bewustzijn gegeven

Mijn coach Ilonka heeft mij perfect begeleid. Haar manier van coaching vond ik zeer prettig. Ik ben Ilonka zeer dankbaar!

Aanrader! Ontzettend veel aan mijn ACT traject gehad

Ik kwam met burn out klachten bij Anna & Stresswise. In 8 weken heb ik voor mijn gevoel een transformatie doorgaan, ik heb er enorm veel aan gehad. Eigenlijk zou iedereen (ook zonder stress / burnout) een ACT traject moeten doorlopen! Absoluut een aanrader en mijn dank is groot. Anna is top, fijne klik, humor en scherpe inzichten.

Leerzaam, rustgevend, nieuwe kijk op jezelf

Fijn om meer over jezelf te leren. Uiteindelijk krijg je meer vertrouwen

Een mooie reis met hobbeltjes en vooral licht aan de horizon!

Elke vrijdag had ik zin om weer naar Jacqueline te gaan. Ze nam me mee in de wereld van mindfulness en oefeningen vanuit ACT. Mooie momenten waren de eyeopeners die ik had en ook de zeer praktische aanpak paste heel goed bij mij. Sommige oefeningen vond ik lastig en dan had ik geen zin, maar door het wel te doen merkte ik dat ik steeds makkelijker mee kon gaan in de oefeningen en ook dichter bij mijn eigen gevoel kwam. Iets wat ik graag wilde. Daarbij heb ik beter grenzen leren herkennen en ruimte voor mezelf gecreëerd. Jacqueline is zonder oordeel en met haar warme stem neemt ze je mee op reis. Ik zou het iedereen gunnen!

Hele fijne begeleiding, een hele nieuwe kijk op mediteren!

Ik stond zelf aanvankelijk nogal skeptisch tegenover meditatie of mindfulness, maar deze cursus heeft mijn hele idee daarvan veranderd. Hester is een erg fijne begeleidster, er was erg veel ruimte om die dingen te bespreken waar ik behoefte aan had. Hester was zeer bereid om mee te denken over hoe ik bepaalde dingen in mijn leven zou kunnen aanpakken, en hoe mindfulness daarbij zou kunnen helpen. Hester is iemand waarbij je je direct op je gemak voelt, en dat is essentieel voor een cursus zoals deze. Echt een aanrader voor iedereen die wat meer rust in zijn of haar leven zou willen hebben, en die wat meer van de dingen van alledag zou willen (leren) genieten!

mooie "verdieping" die heeft geleid tot nieuwe inzichten

de weg die ik samen heb bewandeld met mijn coach heeft geleid tot nieuwe inzichten voor mijzelf en handvatten gegeven voor het omgaan met pijn. Zeer apart om gedurende het traject te ervaren dat je via diverse (om-)wegen en zienswijzen gezamenlijk kunt komen tot je vooraf aangegeven doel. Ook de "bijvangst" gedurende het traject heeft geleid tot nieuwe en verdere inzichten. Daarbij is het zeer prettig om een goede klik en open mind-set te hebben met je coach. Bedankt voor het vertrouwen !

Doeltreffend

Fijne therapeute, heeft mij geholpen om meer bij me zelf te komen. De app die je helpt om thuis ook aan de slag te gaan. ik heb er veel aangehad.

Echt gewéldig, heel veel aan gehad

Ik kreeg Resia als coach en ze is heel prettig en ontspannen in de omgang.heb veel rust ervaren bij haar, zeker in de gesprekken. Maar het allermeeste heb ik gehad aan het boek en de oefeningen online

In een veilige, vertrouwde setting werken aan je relatie.

Wij hebben een aantal sessies bij Victor gehad. Victor heeft ons op een prettige manier naar onze relatie en onszelf laten gekijken. In een vertrouwde, veilige setting hebben wij stappen gezet om meer verbinding in onze relatie te krijgen. Victor, bedankt voor je luisterend oor, tips en nieuwe inzichten!

Ik heb enorm veel geleerd

Ik heb een aantal sessies bij Hester gevolgd om beter met mijn gevoelens om te kunnen gaan. Ik heb geleerd dat ik prima even de tijd kan nemen om binnenkomende gedachten een plek te geven (al kan dat even duren) voordat ik ernaar handel. Dit was een enorme eye-opener.

Een prettige, geboren en vooral leerzame ervaring

Ik heb enorm veel baat bij de sessies van Stresswise. Het heeft mij verder geholpen in meerdere persoonlijke struggles met lessen die ik mee kan nemen in de rest van mijn volwassen leven om deze een stuk rustiger en bewuster te ervaren.

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum