Kundig, waardevol en inzichtgevend

Hester heeft ons heel goed begeleid in inzicht te geven van ons beider gedrag, patronen en reacties daarop. Ze geeft zonder oordeel duidelijke handvaten mee die altijd voor een verandering of inzicht in handelen/gedachten geven. Tijdens de sessies, geeft ze je de ruimte, aandacht en uitleg die nodig is om als stel én als individu te ontwikkelen.

Ik heb vertrouwen gekregen in mijn eigen kunnen.

Voor de mindfulness trainingen raakte ik snel verstrikt in negatieve gedachten, waar ik niet uit kon komen. In de trainingen heb ik geleerd om hier anders naar te kijken. Ik heb veel over mezelf geleerd en over de manier waarop ik met dingen omga. Ik ben me nu bewust van wat ik doe en denk en accepteer dat ook, waardoor ik zelf rustiger met alles omga.

Goed, heb veel geleerd

Ik heb de therapie erg prettig ervaren

Een persoonlijke en professioneel begeleide ervaring!

Mariëtte heeft een op mij toegespitste training mindfulness verzorgd die ik jaren geleden had moeten volgen. Haar persoonlijke aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster en aandachtiger in het leven sta. Zonder oordelen en zonder sturende vragen heeft Mariëtte mijn eigen proces in de goede richting geleid. Waarvoor veel dank!

Een geweldige manier om jezelf beter te leren kennen

Tijdens de 8 sessies ACT heb ik leren inzien dat ik in het drijfzand van mijn eigen gedachten zat. Je leert problemen te erkennen en te beslissen wat wel of niet werkbaar is. Bovenal leer je jezelf beter kennen, zowel je lichaam als je karakter. Hierdoor kun je beter met confrontaties omgaan, jezelf beter begrijpen en je acties beter uitleggen aan de mensen om je heen. De combinatie van mindfullness en therapie zorgt voor een perfecte balans.

Ik ben heel blij dat ik de cursus heb gevolgd. Mariëtte geeft goeie duidelijke uitleg en heel professioneel in haar vak. Voor mij een voorbeeld hoe ik als coach zou willen zijn.

Hanna heeft mij geholpen mijn negatieve spiraal te doorbreken.

Na een zware burnout ben ik in een jarenlange spiraal beland waarin ik me eigenlijk dagelijks niet goed voelde. Ik voelde me constant gespannen en naar, ook sliep ik slecht. Alles voelde als moeten en het leven voelde te zwaar en ik was tot weinig in staat. Vroeger was ik een krachtige dame, was actief en hield van een beetje uitdaging, maar nu was ik constant bang voor een terugval, het was een verschrikkelijke tijd en er leek geen eind aan te komen. Van alles had ik al geprobeerd, van diverse psychologen, tig boeken verslonden, neurofeedback, diverse alternatieve geneeswijzen, burnoutcoach, etc, etc. Eigenlijk stond ik dus ook heel sceptisch tegenover nog een therapie, ik was er zo moe van. Maar Hanna prikte gelijk door mij heen, hield mij een spiegel voor wat anderen niet was gelukt. Ze hielp mij uit mijn spiraal te trekken, na elk gesprek met haar lukte het om beter met mijn klachten om te gaan. Ze heeft me geholpen me zowel lichamelijk als geestelijk weer beter te voelen. Hanna bedankt, ik ben zo blij dat je op mijn pad bent gekomen!

Een persoonlijke en goede maatwerk training mindfulness.

We hebben de maatjes mindfulness training gevolgd bij Hester. Hester vroeg goed door, was echt geïnteresseerd en zoomde in op waar wij als deelnemers op dat moment behoefte aan hadden. Dat maakt het een persoonlijke training, waarin we allebei aan bod kwamen. Juist door dit samen te doen, kun je elkaar tussen de bijeenkomsten in stimuleren en er daarna ook makkelijker mee verder gaan. Het boek helpt daarbij. Maar na de training is het zeker nog wel hard werken om mindfulness je echt eigen te maken.

Erg professioneel maar ook zo ontzettend persoonlijk werd ik door deze training begeleid.

Ik heb de Mindfulness training als erg prettig ervaren. Mijn therapeut was professioneel maar bovenal ook erg persoonlijk. Dit hielp mij ontzettend tijdens het proces, je bent hier geen nummertje. De praktijk is een fijne plek en heeft een aparte meditatie ruimte. De rode lijn door de training is gestructureerd en het werkboek is je houvast. De wekelijkse sessies zijn gebaseerd op jouw ervaringen en wat jij nodig hebt. Ik gun iedereen een cursus Mindfulness bij Stresswise, het heeft balans in mijn leven gebracht.

Een hele fijne, succesvolle ervaring!

Ik heb het traject als heen fijn ervaren met Hanna. Ik heb eerder geprobeerd met psychologen aan mezelf en mijn angsten te werken, alleen helaas is dat in het verleden bij mij nooit succesvol geweest. De methode die Hanna bij mij heeft toegepast (ACT) heeft voor mij veel goeds gedaan en heeft mij geholpen om veel beter met mijn gedachten om te gaan en heeft daarbij dan ook bijgedragen aan een voor mij veel gelukkiger leven. Gedurende het traject kwam ik er alleen achter dat ik met veel meer zaken zat dan alleen mijn angsten. Daarom had ik soms het idee dat ACT niet altijd gefocust was op mijn angsten waarvoor ik in de eerste instantie naar een psycholoog ben gestapt, maar dat het vooral ook focuste op een beter en zinvol leven wat achteraf een mooie bijkomstigheid was van het traject. Als ik verder terugkijk op het traject had ik wel sommige situaties waarin ik niet helemaal durfde te zeggen waar ik precies mee zat los van mijn angsten. Dit is vooral omdat ik iemand ben die het lastig vind als mensen negatief over mij denken. Ik geloof niet dat Hanna dat ooit zou doen, alleen af en toe hield ik onbewust toch nog dingen achter. Dit heeft mijn traject in mijn ogen echter niet drastisch belemmerd. Ondanks dat ik me volledig op mijn gemak voelde bij Hanna, had het voor mij misschien geholpen als Hanna af en toe benadrukte dat ik alles kon delen of iets dergelijks in die trant. Wat voor mij erg effectief was, was dat we in de eerste sessie duidelijk hebben afgesproken hoe we het traject gingen doorlopen en op wat voor manier ik het prettig vond om benaderd te worden tijdens het traject: in mijn geval was dat vrij direct gewezen worden op de feiten. Ook haar transparantie was heel bevorderend in het traject. Ik voelde een hele goede klik met Hanna wat ook heel erg heeft meegeholpen in het traject. De laatste sessie ben ik uitgelopen met een onwijs bemoedigend gevoel, haar mooie woorden over mij hadden me echt geraakt en neem ik nu mee om mezelf nog verder te ontwikkelen.

Met een paar sessies hebben wij voldoende eye-openers gekregen waarmee we nu zelf verder kunnen.

We kwamen bij Mariëtte met de insteek om elkaar weer te vinden, waar we in de loop der jaren en in de waan van de dag elkaar hier en daar waren kwijtgeraakt. Natuurlijk: je moet het zelf doen, maar de vragen die Mariëtte stelde zetten ons aan het denken en lieten ons met een andere blik naar de ander kijken. Resultaat: we vormen weer een team, gaan niet meer de strijd aan maar proberen juist de synergie te zoeken. En lopen we weer eens vast - dat kan altijd - dan komen we weer bij Mariëtte voor een 'opfrisgesprek'. Een soort APK voor je relatie; soms is het een must.

Een zet in mijn rug voor een meer mindful leven

De ACT therapie heeft mij geholpen om meer mindful te leven. Daarnaast heb ik meer rust gekregen tijdens mijn meditaties en beschik ik nu over meer zelfacceptatie. De sessies met coach Hanna vond ik prettig omdat ze goed aansloot bij mijn ontwikkelingsbehoeften en mogelijkheden.

Een eye-opener

Ik heb veel aan de cursus gehad. Weet nu mijn valkuilen en heb handvatten om mee te werken. Ben er nog niet maar zal moeten blijven werken aan meer mindful in het leven te staan. Prettig boek ook met goede oefeningen. Makkelijk met de QR-code. Kortom : heel fijn!! Francien is een fijne coach met een prettige stem. Ik heb haar persoonlijk bedankt voor haar begeleiding. Ik zou haar ook zo bij anderen aanbevelen.

Snel en goed weer op de rails

Heel prettig dat ik zo snel geholpen kon worden. En geweldig dat ik bij Marian terecht kon. Ze zag naar mijn idee meteen in welke aanpak ik prettig vind, en dat ik veel zelf kan doen. Ze nam de tijd voor een heel heldere en duidelijke uitleg van de zaken. En ze gaf me precies de oefeningen mee die ik nodig had.

Prima ervaring!

Prettige ervaring, waarbij ik me op mijn gemak voelde. Prettig om een luisterend en geduldig oor te hebben, en een traject dat positief op de toekomst is gericht. Handige praktische handvaten. Als plezierig ervaren!

Prettig

Voor mij de eerste keer bij een therapeut maar bij Mariëtte voelde ik mij meteen op mijn gemak!

Precies wat ik zocht, juiste tools en inzichten waar ik mee verder kan!

Fijne therapeute, goede uitleg over ACT en direct aan de slag! Zeer tevreden.

Slechte ervaring

Lijkt allemaal heel mooi op de website, maar helaas niet in het echt.

Baken van rust

Tijdens de coronacrisis kwam ik bij Jen terecht, iedere week weer een baken van rust als ik in welke gemoedstoestand dan ook binnen kwam. Ik heb de cursus mindfulness als heel fijn ervaren, daarnaast nam Jen altijd ruim de tijd om de ervaringen/struggles die ik had met me te bespreken en me het antwoord in mezelf te laten vinden. Nooit was ze daarbij sturend, altijd vol vriendelijke aandacht en objectief.

Exactly what needed

The experience was excellent as per Lukas have directly pointed what was needed for me. Everything ran smoothly despite I needed sometime to re-schedule some appointments .. All the technics learned & shared are still usefull and I won't be shame to come back later if needed ...

Leerzaam, persoonlijk feedback en veilig

Ik heb echt geleerd meer mindfull te zijn. Tijdens deze sessies krijg je veel handvaten en tips om meer in het hier en nu te leven. Het voordeel aan de persoonlijke sessies is dat je persoonlijke tips voor in de praktijk krijgt. Hanna vond ik geïnteresseerd en ze stelde kritische vragen waarover je na ging denken. Het grootste gedeelte van mijn ontwikkeling lag natuurlijk bij mezelf. Je moet openstaan voor verandering en er daadwerkelijk tijd en energie in steken.

Prettige en mensgerichte begeleiding

In verband met een burn-out ben ik in contact gekomen met Mariëtte. Vanaf het begin toonde zij zich begripvol, scherp doch opbouwend op zowel de werk als de privé situatie. Daarbij zet ze de persoon (met alle rariteiten, patronen en aannames) centraal en zorgt ze dat de inzichten en verbeterpunten vanuit de cliënt zelf komen. Wat hierbij helpt is een grote interesse en een rotsvast geloof in het goede van ieder mens.

Heel fijn gesprek

Heel fijn gesprek gehad met Hanna, waarin echt goed naar me geluisterd werd en ze voor mijn gevoel met mij veel dingen naar voren haalde over mij die ik zelf niet echt wist. Ik heb zelf last van burn out en door Hannas aanpak heb ik nu in elk geval wat tools om me te helpen. Ik heb maar 1 sessie gehad, maar heb het gevoel veel geleerd te hebben. Erg prettige ervaring, zou het aanraden!

Plezierig en leerzaam

Prettig en leerzaam ..hoop dit in de praktijk te kunnen gebruiken ...tijd zal het leren

Verhelderend voor lichaam en geest.

Als persoon ben ik niet iemand die zich snel bloot geeft. Maar al na het eerste gesprek was er gelijk een klik met Mariëtte. Dit heeft er in geresulteerd dat we open en zonder belemmeringen van mijn kant het traject hebben kunnen afwerken. Ik heb er heel veel mee gekregen vooral om mij zelf beter te herkennen in veel opzichten. Niet dagelijks maar toch een paar keer per maand kan ik mij zelf nu heel erg makkelijk resetten. Waarvoor dank !

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum