Mooi en goed product.

Het product is zeer fraai. Jammer dat er iets fout ging met de levering, maar dit is goed opgelost. Kortom, zeer tevreden!

Goede prijs , snel en juiste kwaliteit

Sentimo komt na wat zij beloven

Wij hebben inmiddels 8 radiatoren omkleding besteld en geleverd. Bij nummer 9 was er een productie fout in het rooster waardoor de montage niet goed paste, hiervan melding gemaakt en zonder vertraging en problemen opgelost.

Vlotte levering, duidelijke meetinstructies

Ik twijfelde enigszins bij het opmeten van mijn radiator. De meetinstructies in het filmpje maakte aan deze twijfel een einde. Vlotte levering, en met de montage instructies een fluitje van een cent

Eenvoudig bestellen, eenvoudig monteren

Uitstekende ervaring, echt simpel qua opmeten/bestellen/monteren. En het staat echt super ! Alsof we een hele nieuwe radiator hebben.

Product komt overeen met de belofte

Intuïtieve website. Keuze maken is eenvoudig. Alleen is niet duidelijk aangegeven hoe de ombouw precies over de radiator valt (knop er binnen of er buiten bijvoorbeeld) In ons geval ruimschoots over de toevoer- en afvoer leidingen en de bedieningsknop. Daarnaast nog een extra marge vanwege de beperkt aantal standaard maten. Dit laatste komt op de site niet duidelijk naar voren. Het zou helpen als er na de gemaakte keuzes een plaatje wordt getoond met hoe het er uit zal komen te zien:

Top service en goed product

Mooie, nieuwe strakke look in ons huis

De twee radiatorombouwen geven een heel mooie, nieuwe, strakke look aan ons huis. We zijn voor de safety variant gegaan, voor extra veiligheid voor onze zoon. We hebben geen last van warmteverlies. Monteren is vrij eenvoudig, zelfs met vier linkerhanden. Levertijd was slechts twee weken. Ook het contact verliep prettig. Zowel tijdens de telefonische meetafspraak als toen we nog wat vragen hadden toen de ombouwen er waren. Er werd fijn meegedacht. Kortom heel tevreden over Sentimo!

Goede communicatie

Prachtig product afgeleverd, prima verpakt. Klein probleem met de aansluiting op een moer die in de weg zit wordt door Sentimo keurig opgelost. Duidelijke communicatie, samen zoeken naar beste oplossing.

Geweldig!

Nadat we enkele maanden geleden onze eerste aankoop deden (een metalen mintgroene radiatorbekleding voor in onze hal), hebben we deze week de metalen radiatorbekleding ontvangen voor de slaapkamer (donkergroen) en badkamer (grijs/bruin). Prachtig! Zeer mooi afgewerkt en zeer zorgvuldig verpakt! De kleuren zijn magnifiek! Het monteren is zó eenvoudig. We zullen in de nabije toekomst zeker opnieuw een bestelling plaatsen voor onze keuken en woonkamer. Klasse!!

Snelle levering van de radiator ombouw Makkelijk online te bestellen. Snel en makkelijk zelf te monteren.

alles prima geregeld

mooi produkt.

Levertijd prima, bezorging goed en product voldoet helemaal aan de verwachtingen

Dat is dat niet eerder had bedacht/gevonden!

Dat ik dit niet eerder had bedacht /gevonden. Wat een verschil in huis. Zoveel strakker, ik houd ervan. Netjes geholpen voorat, netjes tijdens het inmeten. En keurig bezorgd. Het plaatsen ging oo goed en eenvoudig. Wel is het aan te raden dat met 2 personen te doen. Blij mee. ( Ik zie nu alleen wel iets beter dat mijn radiatoren scheef zijn gemonteerd. Dus wellicht even kijken of ik 1 magneetje op de bovenkant kan plaatsen zodat de Sentimo het scheve wat compenseert. Dus nog een extra voordeel :))

Buiten mijn verwachting

Bestelling gepleegd via de web-site in verband met afwijkende maatvoering en uitvoerings model. Middels een offerte aanvraag prijs opgevraagd. Werkte perfect. Levering zeer snel en hetgeen ik voor ogen had is geleverd

Fantastisch product, strakke afwerking

Makkelijk te bestellen, snelle levering, erg gemakkelijk in elkaar te zetten. Mooi product

Fraaie oplossing / goed meegedacht

Met Black Friday heb ik een offerte aanvraag ingediend. Omdat de radiator erg lang was, moest er een op maat gemaakte ombouw aanvraag ingediend worden. De volgende dag kreeg ik al een reactie. Harm van Sentimo merkte scherp op dat er dubbele leidingen naar de radiator liepen en dat ze daar mogelijk een aanpassing voor moesten doen. Een aantal dagen later kreeg netjes een offerte in de bus. En met een kortere levertijd dan aangegeven kreeg ik ombouwen binnen. Installatie was een fluitje van een cent en ziet er ook nog eens goed uit!

Perfect van inmeten, kleurkeuze tot levering!

Gewoon doen als je een bijzonder en mooi resultaat wilt.

prima! prijs kwaliteit verhouding is goed

Het inmeten voor van de speciale zijkant i.v.m. de uitstekende knop verliep soepel en snel. Uitvoering keurig. Levering was boven verwachting snel ziet er uit als verwacht

Heel blij mee!

Keurig verpakt werd alles geleverd. Een fluitje van een cent om alles in elkaar te zetten. Magneten tegen de radiator ....en klaar! Resultaat is echt geweldig!

Makkelijk monteren snel geleverd

Makkelijk aan te brengen snel geleverd

Levering goed, Montage instructies duidelijk Mooi design, helemaal tevreden met het resultaat

Het is makkelijk en snel

Ik heb voor mijn keuken een Sentimocover besteld. Ziet er mooi uit. Ik ben er heel blij mee en zal ook voor mijn gang bestellen.

Blij dat ik bij sentimo besteld heb, omkastink past perfect, alle toebehoren erbij, prima kwaliteit en goede afwerking. Alleen een punt dat mij zelf is aan te rekenen, dat ik twee verschillende platen had uitgezocht classic en solid, moest classic zijn, en dan zeggen wij in Limburg eigen schuld dikke bult, er zijn ergere dingen. Maar zijn zeer blij met het resultaat.

Snelle service en mooi product

Het opmeten en het bestellen ging gemakkelijk door de goede uitleg. En de service ging heel snel we hadden binnen 1,5 week onze Sentimo binnen.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.