Gewoon top

Mooie ombouw en netje geleverd

Snelle levering, mooi product. Goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Zeer tevreden.

Top! Voldoet aan alle verwachtingen

Prima website, inmeten een makkie, goed op hoogte gehouden van productie tot aflevering, perfect product, perfecte verpakking, super makkelijke montage en prachtig eindresultaat. Kortom super tevreden met onze aankoop

Helaas nadat ze gelakt waren wilden wij toch een andere kleur. Gebeld en het was nog te veranderen zee goede service !!

Keurig besteld, fantastisch geleverd, maar bij ons waren de maten van dien aard, dat het niet in een klik erop gedaan kon worden, gelukkig heeft mijn handige mand dit netjes uit kunnen vijlen en het ziet er fantastisch uit! We zijn er erg blij mee.

Radiator bekleding was snel en eenvoudig te installeren in de slaapkamer. Het ziet er prachtig uit.

Super systeem !

Heel makkelijk te meten, heel makkelijk in elkaar te zetten en heel stijlvol.

Makkelijk te monteren

Goede uitleg bij de metingen.. Mijn radiator is weer als nieuw .

Gebruiksvriendelijke website, goede levering en prachtig product!!

Ik heb eerst voor 1 radiator een ombouw besteld om te zien hoe dit zou zijn, maar ik ga nu verder met de andere radiatoren. Een aanwinst voor ons huis!!

Hele goede service en snel geleverd

Mooi

Voldoet aan mijn verwachting

Mooi product en goede service.

Fijn dat er kleurenstalen opgevraagd kunnen worden. Snelle reactie op vragen. Makkelijk te monteren. Resultaat is mooi. Hadden we eerder moeten doen.

Mijn hal straalt weer.

Hal opgeknapt (behang en schilderwerk) en als laatste de Sentimo geplaatst. Maakt het helemaal af. Weg met die lelijke radiator (wilde deze eerst schilderen). Blij met de Sentimo.

Super goed

Zeer goede ervaringen met Sentimo. Nu 2x een radiatorbekleding besteld en was perfect. Het product die zij leveren is top! Het werd ook mooi op tijd geleverd en is uitstekend verpakt. Ook een goede handleiding zit bij elke levering bijgesloten. Wij kunnen Sentimo van harte bij iedereen aanbevelen.

Makkelijk om te bestellen en mooi materiaal

In mijn nieuwe keuken heb ik de oude radiator voorzien van een Sentimo bekleding. Erg mooi niet inmeten via de instructie filmpjes is erg makkelijk. Monteren ging ook goed. Had even een kleine strubbeling maar was snel opgelost berg blij mee als niet klusser! Enige minpuntje was de verzending. Ik kreeg in de ochtend door dat ze er diezelfde middag zouden zijn. Heb wat kunnen regelen maar iets eerder doorgeven is handig voor als je werkt. Ze waren wel precies op tijd dus dat is top

Snelle levering, ziet er mooi uit, makkelijk in elkaar te zetten en te bevestigen.

Mooi en goed product

Gemakkelijk te bestellen, goede begeleiding door begeleidings filmpjes, snelle levering, goed verpakt en te monteren zonder gereedschap. Als het het gemonteerd is ziet het er keurig uit.

Mooi en makkelijk

Mooi product en makkelijk gemonteerd!

Absoluut goede service en snelle, correcte levering

Bestelling snel en correct verwerkt en levering snel voor een maat product. Verpakking goed en zorgt voor bezorging onbeschadigd product.

Positief

100% tevrden Meer niet aan toe re voegen.

Perfect!

In een woord perfect

Prima product,waardeloze levering

Het product is prima. De levering is knudde: 3 dagen voor niets gewacht en alleen achteraf een , summiere, toelichting

Mooi product, eenvoudig te monteren, snel geleverd en uitstekende service

Mooi product, eenvoudig te monteren, snel geleverd en uitstekende service. Kleine beschadiging op een onderdeel, na melding direct antwoord dat wij voor dit onderdeel een nieuwe toegestuurd krijgen. Top.

Ziet er heel mooi uit

Alleen om de kolommen met die kleine opzet dingen aan te brengen met tieraps was heel moeilijk !! Misschien toch iets anders verzinnen

Prachtig resultaat

Met de goede handleiding snel in elkaar gezet. Een strak resultaat, de hal is mooi geworden.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.