Mooi product, snelle levering

Easy to install, excellent look

We used in our living room. Installation takes 5 minutes. It looks very nice.

Altijd goed

Inmiddels drie sentimo's in huis. Erg tevreden al vraag ik me wel soms af of de warmte wel goed wordt doorgezet en niet aan de binnenkant blijft.

Wat een verschil!

Eenvoudig te bestellen en te monteren. En wat maakt het een verschil! Goede informatie voorziening over status tijdens productie. Goed verpakt. Enige minpunt: de leveringsinformatie. Pas dag ervoor bericht, eerste tijdstip 8uur, de ochtend zelf verschoven naar 9:20uur en uiteindelijk pas geleverd om 10:30uur. Dat moet toch anders moeten kunnen.

Perfect en chic uiterlijk

Mooi solide product en de zwarte variant in onze keuken is heel stijlvol. We hebben gekozen voor de variant met dunne lijnen, heel fraai. Bevestiging ging gemakkelijk.

Goede service!

Inmeetservice top! Monteur had oplossingen die we zelf niet konden bedenken. De covers werden snel en goed verpakt geleverd. Het in elkaar zetten ging redelijk snel. Het resultaat is prachtig!

Uitstekend produkt!

Dit is nu mijn derde radiator bekleding en opnieuw ben ik weer zeer tevreden. Uitstekend en zeer slim verpakt voor transport.

Heel mooi en eenvoudig systeem

Van een gedateerde verwarming omgetoverd naar een strakke moderne cv plaat

Goed geholpen en goed product!

Wij zijn heel goed geholpen met inmeten door een medewerker van Sentimo en we hebben tijdens zijn bezoek goed advies gekregen. Binnen twee weken is het product geleverd en onze verwarmingselementen zijn heel mooi opgeknapt. Blij mee!!!

Na een duidelijke uitleg over het opmeten en snelle levering was het plaatsen erg simpel met een prachtig resultaat

Uitstekende ervaring!

Makkelijk bestelproces en snelle levering. Goede kwaliteit!

Heel tevreden. Mooi product

Ziet er precies uit zoals beloifd

Mooi product. Keurig en snel afgeleverd!

Wij zijn erg blij met onze nieuwe radiator ombouw. Van bestellen tot aan monteren ging super eenvoudig. Absoluut een kwaliteits product.

prachtig mooi gezicht deze net nieuwe radiatoren.

netjes en stevig verpakt. Makkelijk in elkaar te zetten. Bij een radiator moest een extra stukje worden afgezaagd vanwege een kromming in de radiatorbuis. 15% echte korting in verband met black Friday.

Gewoon goed

Goede begeleiding, goede communicatie en mooi product.

Geweldig!

Nadat we enkele maanden geleden ons eerste aankoop deden (een metalen mintgroene radiatorbekleding voor in onze hal), hebben we deze week de metalen radiatorbekleding ontvangen voor de slaapkamer (donkergroen) en badkamer (grijs/bruin). Prachtig! Zeer mooi afgewerkt en zeer zorgvuldig verpakt. De kleuren zijn magnifiek! Monteren is zo eenvoudig. We zullen in de nabije toekomst zeker opnieuw een bestelling plaatsen voor onze keuken en woonkamer. Klasse.

Redelijk

De verwarming ziet er erg mooi uit maar de tie rips waren toch wel een heel gepriegel om die (vooral onderaan) vast te krijgen. De uitstraling is erg mooi vorige keer hadden we een verwarming die geen kolommen had dan is het makkelijker

Prachtig resultaat

3 radiatoren voorzien van Sentimo bekleding. Erg mooi geworden. Veiliger dan radiator loskoppelen om deze zelf te schilderen/spuiten. Makkelijke bestel tool. Erg blij mee!

Fantastisch product

Prima degelijk produkt

Nvt

Dat ik dit niet eerder had bedacht /gevonden.

Dat ik dit niet eerder had bedacht /gevonden. Wat een verschil in huis. Zoveel strakker, ik houd ervan. Netjes geholpen voorat, netjes tijdens het inmeten. En keurig bezorgd. Het plaatsen ging oo goed en eenvoudig. Wel is het aan te raden dat met 2 personen te doen. Blij mee. ( Ik zie nu alleen wel iets beter dat mijn radiatoren scheet zijn gemonteerd. Dus wellicht even kijken of ik 1 magneetje op de bovenkant kan plaatsen zodat de Sentimo het scheve wat compenseert. Dus nog een extra voordeel :))

Dat ik dit niet eerder had gevonden...

Dat ik dit niet eerder had gevonden...

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.