Wat een verschil!

Makkelijk te bestellen, makkelijk te monteren. Goede communicatie over de status van de bestelling. En wat maakt het een verschil! Echt de investering waard. Enige minpuntje is de aflevering. Goed verpakt enzo daar niet van. Maar de avond ervoor wordt 8;05uur aan gegeven. S’morgens 9:20uur en uiteindelijk werd het 10:30 geleverd. Dat zou nog wel een verbetering mogelijk zijn.

Wat een verschil!

Snelle levering, mooi product.

Snelle levering, mooi product.

Echt mooiiii

Snelle levering , makkelijk aan te brengen, mooi!

Echt mooiiii

Snelle levering , makkelijk aan te brengen, mooi!

Magnifiek!

Nadat we enkele maanden geleden ons eerste aankoop deden (een metalen mintgroene radiatorbekleding voor in onze hal), hebben we deze week de metalen radiatorbekleding ontvangen voor de slaapkamer (donkergroen) en badkamer (grijs/bruin). Prachtig! Zeer mooi afgewerkt en zeer zorgvuldig verpakt. De kleuren zijn prachtig! Monteren is zó eenvoudig. We zullen in de nabije toekomst zeker opnieuw een bestelling plaatsen voor onze keuken en woonkamer. Klasse.

Top !

Eenvoudige montage, mooi resultaat

Goede en snelle levering. Mooi produkt.

Schitterend product

2x een cv ombouw besteld voor huiskamer. Ze zijn werkelijk fantastisch. Het ziet er gelikt uit nu ipv die lelijke radiatoren. Ook makkelijk te bestellen en ze komen goed ingepakt aan. Het "monteren" was een makkie.

Na een duidelijke meetinstructie en bestelling volgt een vlotte levering de plaatsing is zo gepiept en het resultaat is fantastisch en wij zijn dan ook super tevreden

prachtige ombouw

Hartelijk dank Sentimo. Wederom een ombouw bij jullie besteld. Deze was er al in 2 weken. Dat is heel fijn. Het ziet er met kerst nu nog mooier uit. We werden steeds goed op de hoogte gehouden van het proces.

Perfecte aankoop, heel blij mee

Tweede bestelling in een jaar, duidelijke website , goede service, en heel mooi product oude cv in deze keer de bijkeuken is nu prachtig geworden.

super mooi

makkelijke montage van supermooie overzetkappen

Makkelijk

Het bestellen via de site ging makkelijk, de stappen volgen en je komt er vanzelf uit. Het duurt even voordat de ombouw binnen is maar het is het waard. Het staat heel mooi en strak op onze verbouwde zolder.

Mooi product, duidelijke uitleg op de webshop en snelle levering.

Idem

Snelle en goede levering. Top product!

Perfecte aankoop, heel blij mee

prachtig mooi gezicht onze lijkt wel nieuwe radiatoren.

makkelijk pakket. Als je even goed kijkt heel makkelijk te installeren. Bij een radiator moest er een extra stukje afgeknipt worden van de bekleding omdat de radiatorbuizen met een bocht liepen.

prachtig mooi gezicht onze lijkt wel nieuwe radiatoren.

Geweldig!

Nadat we enkele maanden geleden ons eerste aankoop deden (een metalen mintgroene radiatorbekleding voor in onze hal), hebben we deze week de metalen radiatorbekleding ontvangen voor de slaapkamer (donkergroen) en badkamer (grijs/bruin). Prachtig! Zeer mooi afgewerkt en zeer zorgvuldig verpakt. De kleuren zijn magnifiek! Monteren is zo eenvoudig. We zullen in de nabije toekomst zeker opnieuw een bestelling plaatsen voor onze keuken en woonkamer. Klasse.

Geweldig!

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.