Alles prima verlopen

Alles conform afspraak verlopen. Zowel opmeten en advies, als de tijd van aflevering

Al vijf radiatorbekledingen besteld bij Sentimo (de zesde is in behandeling) en ik kan alleen maar zeggen dat het prachtig is. Een sieraad in huis en zoveel mooier dan alleen maar die lelijke radiatoren. Aanvankelijk toch nog wel een rot karweitje om ze in elkaar te zetten en de magneetjes klikken niet op iedere radiator vast, maar al om al blijft het goed zitten. Tot nu toe zeker geen spijt van. Het kost wel wat, maar dan heb je ook wel wat.

Strak design

Weg met onze lelijke, vergeelde radiatoren. Makkelijke, snelle montage en strakke uitstraling. Snelle levering. Producten zijn goed verpakt. Verzending via BMD Transport was goed geregeld qua track en trace code.

Tijdens het bestellen word er geholpen vooral met de maten. Je hoeft niet lang te wachten nog geen 3 weken heb je het in huis. In elkaar zetten is super gemakkelijk. En jebhebt een hele mooie verwarming

nog altijd makkelijk en snel!

handige site, makkelijk te volgen en in te vullen. Bestellen en in elkaar zetten ook heel simpel.

Supermooi en super makkelijk

Alles zat keurig verpakt , duidelijke handleiding. Kind kan de was doen.

Kwalitatief goed en slim systeem

Niet goedkoop maar zeker waard voor zijn geld. Via de website alles goed te bekijken en duidelijke instructies hoe te juiste maten op te geven. Wordt heel goed verpakt verzonden en binnen 10 minuten, inclusief uitpakken, een nieuwe verwarming.

Prachtige radiatorbekleding

Had de radiatorbekleding op tv gezien, en dacht dat wil ik ook. Wij zijn voor de classic radiatorbekleding gegaan. De maat opnemen is makkelijker door de simpele instructie welke je ziet tijdens de bestelling. Plaatsen is ook erg eenvoudig, maar wat een aanwinst is dit voor je huis. Binnenkort een tweede bestellen. Het enige wat niet goed liep/loopt is dat de bijgestelde handdoekhouder niet meegeleverd is. Deze komt hopelijk snel. Contact hierover met Sentimo was goed.

Zeer matig

Zending zoek, slechte comminicatie. Produktie werd pas gestart als het bedrag van 4 euro binnen was. Voor extra magneten. Terwijl wij al eerder voor 500 euro bestelling hadden gedaan en betaald terwijl we nog niets hadden. Jammer dat er geen vertrouwen is in een goed betalende client.

Mooie radiatorbedekkingen

Wij hebben voor onze bad- en slaapkamer radiatorbedekkingen besteld. Ze zijn echt prachtig. De enige opmerking die ik heb zou zijn dat het wellicht mooier is als het bovenste rooster schuin zou zijn zodat je er niet zo makkelijk doorheen kijkt waardoor je aan de bovenzijde je oude radiator nog ziet.

Mooi in het oog springende radiator afwerking

Eenvoudig volgens de meetinstructie te bestellen, Snel geleverd aan de deur in een goede stevige verpakking waardoor schade is uit te sluiten Makkelijk volgens instructie te monteren Tip Direct bestellen bij de fabriek, via de bouwmarkt geeft veel rompslomp en minder keus

Prijzig maar mooi product.

Makkelijk te monteren. Ziet er top uit. Jammer dat de verhoog blokjes niet in kleur meegeleverd worden.

Prachtig product!

Het maakt het echt ‘af’. Wij hebben hem geplaatst over de verwarming onder het voorraam.. staat strak en prachtig!

Mooi upgrade

Ik heb voor de inmeetservice gekozen. Daarna krijg je de offerte in de mail. Afrekenen doe je dan via de webshop, die de offerte overneemt. Handig idee. De installatie is super simpel en het resultaat is echt top.

Gemiddeld

Onze Sentimo hebben we ontvangen. Bij het plaatsen van de kap kwamen we er achter dat de steunlat van de vensterbank niet waterpas loopt. We wonen in een oude huis uit de jaren dertig. De kap steunt dus deels op de steunlat en op de buitenmuur. Je ziet het een beetje. Dat is een kleine teleurstelling. Misschien goed om dat nog expliciet te vermelden ergens in de aanvraag.

Gedaan wat beloofd was

Keurig verpakt, op de afgesproken tijd afgeleverd door vriendelijke chauffeur, en inderdaad heel gemakkelijk te plaatsen.

Snel, eenvoudig

Geweldig!

Een prachtige radiatorbekleding. Nog mooier dan we gehoopt hadden. Zéér tevreden.

mooi en toch gemakkelijk

Het opmeten was eenvoudig. Bestellen en betalen lukte ook zonder problemen. Sentimo hield ons goed op de hoogte over de voortgang van onze bestelling. Het monteren was een fluitje van een cent. En nu genieten we van 2 mooie radiatoren in de woonkamer.

Ik geef nooit een recensie maar van de site tot telefonisch allemaal correct, goede uitleg, snel geleverd en makkelijk te plaatsen. Fijne koop ervaring van een mooi product.

Nette afhandeling en net product

Goede communicatie en snelle afhandeling

Wat een verbetering!

Gewikt en gewogen om de radiators te vervangen, of de Sentimo oplossing. De laatste gekozen en super blij mee. Makkelijk in elkaar te zetten en te bevestigen en het verschil tussen voor en na is dag en nacht. Heel erg blij mee!!

Zeer correct en prima service

In een handomdraai een mooie radiator

Vanaf het bestelproces tot de levering zeer tevreden. Heldere communicatie wat betreft levering. Product goed en stevig verpakt. Duidelijke handleiding waardoor de radiatorbekleding zo geplaatst was. Klein verbeterpuntje, eventuele besparingen voor de radiatorknop dan wel leidingen reeds verwijderen voordat de bekleding in elkaar wordt gezet.

Radiator weer als nieuw

Mijn radiatoren op mijn werkkamer zijn nu weer strak en mooi. Heel eenvoudig te monteren. Ik ben er heel blij mee.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.