Alles mooi en strak afgewerkt.

Duidelijk/simpel op de website te volgen in het filmpje hoe het gaat met hoe het gaat met inmeten.

geweldig

Heel blij met onze Sentimo radiator bekleding , nu is ons huis echt af !

Prima product

Prima product, eenvoudig te monteren. Geeft de radiator een zeer luxe uitstraling

Positief

Makkelijke website. Netjes emails ontvangen over de voortgang, verzending, bevestiging etc. Geleverde product is gewoon goed, precies zoals brschreven op de website. Niets te klagen over het product noch de service.

Geweldig mooi

Geweldig product

Prachtige kwaliteit

Perfecte kwaliteit en pasvorm.

Geweldig, Sentimo BV doet wat zij beloven

Wij vonden bijvoorbeeld dat, gezien onze benodigde lengte voor de radiatorbekleding, het aantal benodigde magneetjes en/of de ophoogsetjes moesten worden aangepast; hetgeen zonder problemen werd gehonoreerd. Ook de kwaliteit van de verpakking en de leveringsafspraak (binnen 3 weken) verdient een pluim.

Snelle levering,makkelijk te monteren,duidelijke omschrijving

Goede meetinstructie Keuze uit vele kleuren Afspraak nagekomen met op tijd leveren Voldoet aan de eis Dus zeer tevreden

Zeer tevreden goede verpakking en makelijk in elkaar te zetten. Pas perfect over de verwarming, ziet er super uit.

Uitstekend goede service

Goede service zal het aanbevelen

Dik tevree

Mooi werk geleverd.

Super blij mee

We zijn super netjes geholpen, ziet er perfect uit

Prachtig product. Superblij mee ! En lekker snel in huis !!

Snel geleerd. Prima te monteren. Top product.

Duidelijke website, goede meet instructie. Snelle levering

Op website eenvoudig en goed uitgelegd voor meten van radiator. Besteld en snelle levering. Eenvoudig in elkaar te zetten. Staat heel mooi

Geweldige service

Alles perfect gemaakt ..geen problemen mooie afwekingen goede service..houden zich aan de afspraak

Prachtig

Makkelijk te plaatsen en mooie uitstraling.

Mooi product

Ik vind het een goed systeem

Mijn sentimo was precies op tijd binnen. Het is eenvoudig te monteren en het ziet er heel mooi uit.

Zeer professioneel

Zelfs zonder gebruiksaanwijzing logisch aan te brengen

Prachtig product, heldere website en duidelijke communicatie en levering.

In het afgelopen half jaar een verwarmingsombouw besteld van Sentimo. Duidelijke bestelwebsite, binnen termijn geleverd en duidelijke communicatie.

Een verbazende ervaring!

Alles klopt: perfecte uitleg over het opmeten, perfecte zending/perfect verpakt, past perfect! Het moet niet gekker worden. Wie daar leiding geeft aan het bedrijf mag direct geridderd worden.

Goede service en levering

Goede service en snelle levering. Via website eenvoudig opdracht te plaatsen.

Prima bedrijf, prachtig product

Een fijn bedrijf om zaken mee te doen. De medewerkers reageren snel, helpen je goed en effectief. Kortom ik zal in de toekomst zeker terug keren naar Sentimo.

Hele mooie afwerking,en staat heel mooi met de gewenste kleuren.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.