correct en zorgvuldig

correct en zorgvuldig

Alles prima verlopen

Alles gegaan zoals omschreven

Net product, makkelijk te bestellen en keurig bezorgd.

Binnen 10 minuten de radiator ingemeten en besteld. Effe wachten. Daarna in 5 minuten de omkleding geplaatst. Fantastisch hoe makkelijk dit allemaal ging.

Mooie oplossing voor aanpassing in je woning

Bestellen via de website is goed te doen en begrijpelijk wat betreft de uitleg over de producten. Levering gaat prima en binnen redelijke termijn is het product geleverd. Aanrader dus!

Van A tot Z perfect

Makkelijke site om te bestellen, je hoort wanneer men de bekleding maakt wanneer ze verzonden wordt alles keurig geregeld en het resultaat de ommanteling mocht er zijn.

Top kwaliteit!

Hele huis hangt er vol mee. Mooi, niet duur en zeer eenvoudig te plaatsen.

Zo blij met mijn sentimo radiator bekleding. Eerst de woonkamer gedaan en dat beviel zo goed dat we hem ook in de gang hebben opgehangen. Word echt netjes verpakt gebracht Inelkaar zetten was nog geen twee minuten werk en ophangen zo gebeurd. En het staat zo mooi wij hebben hem in dezelfde kleur latwn maken als onze muur waardoor hij bijna niet opvalt. Het gladde oppervlak is eenvoudig schoon te maken. En we hebben geen warmte verlies

Prachtig

Het is al onze derde sentimo dus dat zegt genoeg....we hebben er nog twee te gaan. Helaas jammer dat je alleen korting krijgt als je meerdere in 1 koop koopt...dat kan niet iedereen..en dan loop je de korting mis terwijl je ook meerdere hebt gekocht.. Onze volgende bestellingen volgen snel Groeten Rob en Ingrid Vlasblom

Snelle levering en makkelijk te plaatsen.

Snelle levering en makkelijk te plaatsen echt een aanrader

Staat netjes.

Het was even puzzelen om de sentimo recht te krijgen, maar het is gelukt. Als hij eenmaal zit, staat het heel mooi.

Een echte aanrader, deze radiatorbekleding

Bestellen is een fluitje van een cent. met de instructies kun je bij het opmeten bijna geen fout meer maken. De levering was keurig volgens afspraak, binnen het aangegeven tijdslot. Het geleverde product, radiatorbekleding, ziet er prachtig uit en was met de bijgeleverde magneten en handleiding in een handomdraai geplaatst.

Supersnel geleverd

Ontzettend mooie look. Heel makkelijk te monteren.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid staan voorop!

Geweldig product! Erg mooi geworden

Een oude verwarming is geen aanwinst in je interieur maar Sentimo lost dit fantastisch op

top

Zeker een aanrader.

Prachtige oplossing voor oude radiator

De maten waren goed, de kleur ook. Fraaie en makkelijke oplossing!

Snelle levering. Ziet er goed uit alleen wat spuit onvolkomenheden. Wat kleine open plekken waar de verf niet heeft gehouden omdat het nietvgoed ontvet is. Los ikzelf op met witte zijdeglans. Groeten Peter.

Vriendelijk, deskundig, behulpzaam

Snel, deskundig, professioneel

Super oplossing voor verouderde verwarming

Mijn verwarming ziet er weer als nieuw uit. Ik ga nu een tweede bestellen voor de zelfde ruimte.

Mooie ombouw

De videohulp gaf nietde juiste informatie met betrekking over de hoogte van de ombouw. Hierdoor zakte de ombouw naar beneden terwijl hij op de radiator moest hangen. Dit kon niet, daar de ruimte onder de radiator slechts 3 cm was, zodat de ombouw niet kon rusten op de radiator. Dit hadhij moeten meedelen.

Super product

Mooie aankleding voor mijn oude radiators… Makkelijk te monteren,inmeetservice medewerker vriendelijk!

fijn bedrijf met een super service

Wij hebben ze door Sentimo zelf laten opmeten, ze werden na een paar weken keurig netjes afgeleverd.Helaas zat er een kleine beschadiging op het cabinet , maar na contact te hebben gehad via de telefoon en de mail werd dit binnen no time opgelost. Fantastische service. Wij erg tevreden.

Met Pasen zitten we in de huiskamer met opgeslagen halve bestelling.

Wij wachten nog op een verkeerd geleverd zijpaneel.

Het kan in één woord: goed

Inmeten goed; problemen met een zijpaneel telefonisch onmiddellijk opgelost; dus algehele indruk is: Sentimo BV is een goed bedrijf

Past niet helemaal

Element steekt aan de niet-knopzijde te ver uit, voorbij de rand van de muur waaraan de verwarming is bevestigd. Derhalve maar met kunst en vliegwerk over de knopzijde bevestigd. Kan er mee door

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.