fijne site en correcte3 afhandeling

kwam toewvallig op deze site en was direct verkocht,mooie CV cover en makkelijk te instaleren

Niet zelf opgemeten, dat kwamen ze doen. Na 3 weken kwam het pakket, goed verpakt. Zelf in elkaar gezet, dat ging erg makkelijk, en opgehangen. Het is zo ontzettend mooi. Wij zijn er erg blij mee.

Makkelijk systeem en gelijk een heel ander gezicht!

Duidelijke meet instructies op de website, makkelijk in elkaar te zetten en te plaatsen. Her ziet er gelijk heel anders uit!

Hij is mooi

Mooi en niet lang hoeven wachten

Perfect.

De bestelling is een eitje, gewoon de maat nemen zoals omschreven, de kleur bepalen en klaar is kees. Twee weekjes wachten en in elkaar zetten en je hebt weer een nieuwe kachel.

Instructie, communicatie na bestelling, levering, resultaat TOP!

Bovenstaande behoeft m.i. geen verdere uitleg.

Super Goede afspraken Ik beveel ze aan

Strakke uitstraling.

Zeer mooi en deugdelijk materiaal en zeer makkelijk te monteren.

Goede ervaring

Een min puntje. Je wordt gewaarschuwd wanneer de sentimo in productie gaat. Denk dat hij dan snel komt, maar het duurt dan nog 10 dagen.

Geleverd zooals besteld

Top product

Top product en snelle levering,zeer tevreden

Mooi product

Gemakkelijk bestellen, levering op de afgegeven datum. Prima verpakt.. Jammer genoeg zonder magneten en handleiding. Werden na een telefoontje nageleverd.

Mooi systeem, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Mits rustig in elkaar zetten passen de onderdelen perfect in elkaar.

Mooi produkt, goede service.

Bestellen verliep soepel. Wij hebben van de inmeet dienst gebruik gemaakt ( is niet gratis ). Keurig op tijd bestelling gereed, met duidelijke communicatie. Ook klantenservice zeer vriendelijk en correct.

prima service

idem

Bestelling ging goed. Bij uitpakken was het onderste gedeelte van een zijpaneel afgebroken

Er werd goede hulp geboden bij het opmeten. Door de hulp op internet precies kunnen meten zodat de maten goed waren. Het invullen en aanvragen van de radiator ombouw ging ook goed. Werd op de hoogte gehouden over het verdere verloop van de bestelling en levering. Vandaag heel voorzichtig de verpakking geopend. Bij het openen zag ik dat van het rechterzijpaneel het onderste rechthoekige gedeelte waar eventueel de buizen van de verwarming doorgaan was afgebroken. De ombouw zat goed verpakt in stevig karton met houten latten aan boven en onderzijde. Toch is schijnbaar bij het inpakken of b ij het transport dit vierkant afgebroken. Contact opgenomen en men stuurde mij een nieuw zijpaneel zonder veel te vragen of wat dan ook. Er kan altijd tijdens transport of verpakking fout gaan. Maar als het bedrijf dit zo oplost heb ik hier alleen maar respect voor.

prima product

goede online handleiding waardoor gemakkelijk in elkaar te zetten en te plaatsen

Fantastisch!

Wij hebben een radiatorombouw besteld voor in de hal in de kleur 7021. SENTIMO is een organisatie die snapt wat een klant belangrijk vindt. De site is heel overzichtelijk en duidelijk. Na de bestelling wordt je goed geïnformeerd over de status van de bestelling. Verzending ziet er uiterst zorgvuldig uit. Montage is eenvoudig en wordt duidelijk aangegeven in bijgeleverde instructie. Voorafgaand heb ik een mail ontvangen met een link naar Youtube om de montagevideo te bekijken. De kwaliteit is zeer goed en uiteindelijk het eindresultaat, wat in mijn optiek de belangrijkste factor is, ziet er super strak en mooi uit. Van mij krijgen ze 10 punten :)

Wauw!!

Hebben inlaten meten, dat heeft die meneer goed gedaan. Paar x video bekeken en geplaatst. Prachtig!!

Prima product.

Klant vriendelijk

Goed product, handleiding kan beter

Het is echt een goed product. En super makkelijk te monteren. De handleiding is echter op meer manieren te interpreteren, waardoor je fouten kunt maken. De onduidelijkheid zit bij het gebruik van de ophogingen (indien van toepassing) en het wel of niet nodig zijn om stukken bij leidingen uit te .breken Video is al duidelijker, maar nog niet geheel sluitend. Overall wel tevreden.

Snelle levering, en mijn levering was boven verwachting. Mooi en makkelijk temonteren

Voldoet aan onze verwachtingen

Helaas was onze eigen verwarming een kleur die we toch aan moesten passen aan de kleur v d sentimo

Mooi product, eenvoudige montage en snel geleverd!

Mooi product, eenvoudige montage en snel geleverd!

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.