Ben tevreden over het geleverde product.

Fijn dat er ook anders dan standaard maten van uitsparingen geleverd worden.......( maar vond de meerprijs wel wat hoog ) De verzending was keurig geregeld.

Goed product en fijne levering

Het is een mooi product en past perfect. Montage is zeer goed te doen met behulp van de video. Enkel zou het fijn zijn als de exacte leverdatum verder van te voren gemeld wordt zodat er beter rekening mee gehouden kan worden.

Echt een super oplossing als vervanging van je oude radiator

Ik heb inmiddels al mijn radiators “bedekt” met de Sentimo ombouw en het ziet het super strak uit. Heel blij mee

Geweldig!

Snelle service. Goed maat werk. Het is erg makelijk in montage. Wij zijn er erg blij mee. Het staat super strak. Zal het zeker aanraden.

Prima ervaring en snelle levering

Nadat ze zijn komen opmeten was de levering zeer snel en hebben we ze zelf makkelijk kunnen plaatsen, het geeft de verwarmingen nu een luxe uitstraling.

Sneller geleverd dan verwacht

Het is de tweede keer dat ik iets besteld heb. Bestellen via de website gaat makkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het productie- en leveringsproces. Uiteindelijk werd dit artikel goed verpakt ontvangen en paste goed.

Mooie radiatorbekleding goede service

Niet mijn eerste sentimo dus dat zegt genoeg denk ik. Ideaal! Ik ben fan zeg maar...

makkelijk bestellen, snel geleverd

In elkaar zetten was simpel door bijgeleverde beschrijving

Makkelijke bestel mogelijkheid een kwaliteit voor mijn geld.

Dit was voor het eerst dat ik iets bij sentimo heb besteld. Mijn ervaring is heel positief. De site is heel klant vriendelijk en het bestellen van mijn radiator mantel ging heel goed. De installatie verliep ook zonder problemen. En alles is zo als ik het mij had voorgesteld. Overal en prima product die makkelijk bestelbaar is een heel eenvoudig is te plaatsen.

Prima product en snelle levering

Product is snel geleverd in een goede verpakking. Duidelijke gebruiksaanwijzing erbij.

Een grote verandering in een handomdraai.

Makkelijk te monteren en wat een verschil!

Prima levering

Prima levering en snelle installatie. Wel duur in verhouding tot andere leveranciers en zou mooi zijn dat bestellers voor een volgende bestelling een kortingsbon oid krijgen ten behoeve van loyalty.

Netjes en in duidelijke stappen

De website loodste me gemakkelijk door de stappen heen: ik moest keuzes de maken die duidelijk aangegeven waren. Ik vind het prettig om veel keuze te hebben in de kleur van de voorzetplaten voor een verwarming. Ik werd op de hoogte gehouden tijdens het leveringsproces. De voorzetplaten waren goed verpakt zodat beschadiging tijdens verzending vrijwel onmogelijk is. Het monteren was heel eenvoudig.

TOP.

Nadat de radiatorbekleding was ingemeten werd het na 2 weken al geleverd. Door het handige klik systeem, was alles snel gemonteerd en bevestigd. Het eindresultaat is prachtig.

Goed kwaliteitproduct en makkelijk op een efficiënte manier te bestellen.

Goed kwaliteitproduct en makkelijk op een efficiënte manier te bestellen.

Uitstekend!

Van begin tot eind klopt het.

Vlotte en nette levering goed product

snel en goed

Super. Mijn radiator bekleding kwam een paar weken sneller dan verwacht. Super mooi op kleur en makkelijk te monteren. Erg blij mee

Alles goed duidelijk van opmeten tot aan huis afleveren

Fijn bedrijf, Super.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen, alles keurig geregeld en houden zich aan alle gemaakte afspraken. Wat wij ook belangrijk vonden was, dat de radiatorenbekleding heel stevig en goed verpakt was. Ook willen wij even de bezorgers in het zonnetje zetten. Deze mensen waren ook top, vriendelijk en zeer behulpzaam. Bedankt Fam. Bieske.

Al was het niet in 1 keer goed, de service is perfect!

De inmeetadviseur was zeer vriendelijk, behulpzaam en dacht goed mee in mogelijke oplossingen. Het inmeten zelf is netjes gebeurt, helaas was de levering niet in 1 keer goed maar dit is keurig netjes hersteld middels levering van nieuwe zijpanelen. Nu in afwachting van de nieuwe levering en dan is het resultaat daar! De geboden service is absoluut perfect.

Alles gaat perfect, wordt goed op de hoogte gehouden.

Goede kwaliteit en snelle levering en vriendelijke bezorg service

Idem bovenstaaande

Radiator bekleden altijd doen met Sentimo!

Super tevreden, alles sluit heel mooi aan. Ook de kleur zoals besteld. Makkelijk te plaatsen! Wellicht gaan we nu de andere radiatoren, ook voorzien met Sentimo .

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.