Exactly what we expected!

Looks great and it was very easy to install.

Prettige en fijne medewerkers

Door miscommunicatie met vervoerder liep alles mis, perfect en snel opgelost door Sentimo!

Heel tevreden, alleen jammer dat als je niet thuis bent bij aflevering dat het dan gewoon voor je deur wordt afgezet, iedereen kan het zo meenemen

Prachtig

Makkelijke en duidelijke hoe te meten en naderhand een erg mooi resultaat. We hebben ervoor gekozen zelfs meer verwarmingen in ons huis te bekleden. Mooi!

Top , mijn radiator als nieuw!

Snelle levering , keurige beschrijving en mooi resultaat !

Uitsrekend

Prima product

Totaal nieuwe look!

Tijdens renovatie de plaatradiatoren in de woonkamer, werkkamer, hal en toilet voorzien van solid bekleding. Perfect verpakt geleverd, eenvoudig te monteren en superstrakke uitstraling!!

Precies wat we wilden

Makkelijke bevestiging

Geheel naar wens!

De producten die we besteld hebben zijn geheel naar onze wens! Ze waren al binnen drie weken binnen en passen perfect!

Heel mooi eindresultaat

Binnen 2 weken onze bestelling ontvangen. Het in elkaar zetten was echt wel even een priegelwerk wat ons alleen met 2 personen lukte, maar het eindresultaat mag er wezen! Strak, oogt veel rustiger in de kamer, echt heel blij mee!

Het is een prachtige uitkomst

Ziet er heel mooi uit, maar niet makkelijk om in elkaar te zetten, de zijkanten zijn niet erg stabiel en te weinig klipjes om het goed vast te zetten.

Fijn, mooi en makkelijk product

Heel makkelijk te monteren. Ziet er mooi uit

Mooi product, mooi eindresultaat

Mooi product, mooi eindresultaat

Voldoet aan mijn verwachtingen

Snelle levering. Zoals omschreven. Verhogingsetje was er niet bij geleverd. Na een prettig en vriendelijke e-mail contact werd deze direct op gestuurd.Top

Transport schade en spuitwerk niet perfect

Het bovenrooster was aan één zijde wat gebogen. Lijkt op transport schade. Het rooster bovenop is niet goed gespoten, je ziet de donkere vlekken door het wit heen. Over het algemeen ziet de ombouw er mooi uit.

wij hebben gebruik gemaakt van de opmeetservice i.v.m oude radiatoren en buizen. we werden prima geholpen en kregen tips. de bekleding kwam binnen de drie weken bij ons. makkelijk te monteren. wij zijn zeer tevreden.

Prima materiaal

Snelle levering en past exact

Ben erg blij met mijn aankoop, snelle service. En een geweldig product, zoals er werd gezegd makkelijk te demonteren. In één woord geweldig.

zeer goed

zeer tevreden

Prachtig eenvoudig te plaatsen product

Perfecte pasvorm, mooie strakke uitstraling, de ombouw wordt perfect verpakt geleverd

Beschadigd pakket

Een pakket van een set is beschadigd geleverd. Verpakking kapot en een hoek van het metalen voorscherm en buigstripjes omgebogen. Gelukkig krijg ik een nieuwe toegezonden. Die inderdaad vlot en compleet ontvangen. Prima service!

Perfect geregeld.

Goed verzorgd/stevig in gepakt om schade te voorkomen. zo makelijk te plaatsen. echt super!!

Prettige website met uitleg. Levering o.k. Plaatsen was eenvoudig

De echte service is pas te beoordelen als er iets verkeerd is gegaan, maar daar was tot nu toe geen sprake van. Duidelijke instructies hoe de maat op te nemen. Goede informatie over het proces van bestellen tot aflevering. Product zelf is zeer eenvoudig te monteren. Afwerking is top.

Super geregeld en zeer eenvoudig te bestellen top

Om een bestelling te plaatsen is het super eenvoudig en duidelijk. Ombouw is zeer netjes aangeleverd in ern doos.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.