Makkelijk, snel en mooi resultaat

Niets op af te merken, we zijn heel blij met het resultaat. Een puntje waarvan ik denk dat het misschien nog iets beter kan is vermelden waar de standaard uitsparingen zitten, op hoeveel cm van de boven en onderkant van het zijpaneel. Dat is iets wat ik niet kon vinden bij het bestellen en voelde nog een klein beetje als gokken/hopen dat het goed is.

Precies het product dat ik voor ogen had

Duidelijke omschrijving vh opnemen vd maat snelle servicegericht, top product

Top product!

Simpel in elkaar te zetten top product!

Goede kwaliteit.

Snelle levering en makkelijk te doen .

Zeer goed.

Prachtig exemplaar, zijn zeer tevreden.

Zeer tevreden!

Snelle levering, binnen 3 weken. Goed afgeleverd en zeer eenvoudig te plastsen. Ben zeer tevreden!! Erg mooi!!

Alles is conform de verwachtingen uitgekomen

Bestelprocedure incl. opmeten is duidelijk en eenvoudig. Product ziet er mooi en strak uit.

Heel mooi en makkelijk te plaatsen.

Het knapt je woonkamer echt op. Het is zeer degelijke radiatorbekleding en een makkelijk systeem om te monteren. We zijn heel tevreden.

Prima verpakking. Zag er goed uit.

Gewoon goed

Ben bekend met deze materie (twee andere radiatoren eerder er mee bekleed) Eenvoudig te monteren.

uitstekend

makkelijk in te meten , snel bestellen , goed verpakt aangeleverd. we zijn dus heel tevreden.

Materiaal het geld niet waard, verbetering opties dubbel en dwars

Desondanks de verpakking in top staat was(waarschijnlijk zeer goed transport) Zat er een knik in de voorplaat, lijkt er veel op dat het beschadigd ingepakt is. Buurman (plaatwerker) in 15 min. onzichtbaar hersteld.

3 meter uitvoering te lang eb slapuitgevoerd

Uitvoering van 3 meter erg slap uitgevoerd

Maar levering met 3 dagen vertraging bezorgd

Wij zijn erg blij met het resultaat zo blij dat wij er nog een gaan bestellen, het kost wat maar dan krijg je ook wat.

Ik heb gewacht met het invullen van mijn beoordeling.

Bij een kennis van mij is het al voor de 2e keer fout gegaan. Gelukkig bij mij niet

Fraaie aanvulling in onze kamer.

Mooi stukje werk. Vlot geleverd.

het opmeten en levering alsmede product voldoen aan de verwachtingen montage eenvoudig en radiatoren zien er weer als nieuw uit

Zeer mooi product.

Goede levertijd volgens afspraak. Heel goed verpakt. Makkelijk te monteren.

Klasse

Werkwijze goed uitleg en degelijk product

Ben tevreden

Mooie radiator bekleding. Ophoog blokjes te laag

De radiator is mooi bekleed, maar helaas waren de ophoog blokjes net te laag dus daarvoor hebben we een andere oplossing moeten bedenken m.

oefening baart kunst

eerst na enig passen en meten kwam ik erachter dat de zijkanten schuin in het rooster moeten worden gedrukt en dan pas naar binnen dienen te worden gedrukt in een hoek van 45 graden ( plaatje 2). magneten moeilijk van elkaar te krijgen. een voor een haaks draaien en dan los wrikken.

Mooi radiator bekleding

Vandaag radiator bekleding ontvangen , mooi maar bovenzijde is niet aanpasbaar zodat hij nu te ver van originele radiator afhangt , tijdens meetproces aan de regels gehouden maar de buizen van de radiator aan achterzijde wordt hierin niet meegenomen waardoor nu 6 cm te breed is. Hoop dat u contact kunt opneemt om een evt aanpassing te doen zodat bekleding mooi aansluit op bestaande radiator. Sentimo heeft keurig contact opgenomen en alles keurig herstelt.Goede aftersales en alles is keurig naar tevredenheid opgelost . Sentimo is aanrader zeker qua kwaliteit prijsverhouding.

Grote klasse!

Omdat mijn wederhelft dacht dat ik bij het inmeten geen rekening had gehouden met het buiswerk van de radiator heeft hij het linker paneel helaas ontzien van de inhammen met als gevolg dat wij nu tegen een lelijke kant aankijken, terwijl het de bedoeling was om de radiator helemaal weg te werken. Gelukkig kan een zijpaneel worden nabesteld en was binnen 10 minuten dan ook geregeld. Ben ik ook weer helemaal blij, wat een verschil zeg, heel mooi systeem. Wij hebben de kleur van de radiatobekleding aangepast op onze nieuwe industriele meubels en match perfect!

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.