Top product met mooie uitstraling, aanwinst voor het huis

Mooie radiatorbekleding met een super uitstraling voor je huis. Ik heb de bekleding voor de woonkamer in kleur gekocht en het is een wereld van verschil, super. Ik raad wel iedereen aan om proefstukjes te bestellen als je niet zeker bent van de kleur of structuur, heb zelf voor de fijne structuur gekozen. Het aantal magneetjes vind ik wel wat aan de magere kant, met een paar magneetjes meer zit het net wat strakker.

Prima , gewenste resultaat!

Eenvoudig te bestellen , op tijd geleverd en gemakkeljjk te monteren met gewenste resul

top product

goede levering , goed product !

In een woord fantastisch

Gewoon goed. Ik ga de volgende bestelling deze week plaatsen.

Prachtige ombouw en netjes op tijd

De ombouw was makkelijk te bestellen via het stappenplan en exact 3 weken later werd deze geleverd. Ook de montage was erg eenvoudig en wat een verbetering in huis! Ik ben er heel erg blij mee.

Vlekkeloos

Zorgvuldig gemaakt, verpakt en afgeleverd

Eenvoudig te installeren

Super makkelijk om te monteren en het ziet er heel goed uit. Echt een aanrader als je oude lelijke radiatoren wilt verbergen. Verder makkelijk zelf in te meten en goede levering.

Prachtig radiator ombouw

De ombouw is boven verwachting. De radiator in onze hal ziet er weer strak uit. En dat zonder moeite. Binnen 15 minuten is onze oude radiator veranderd in een mooie strakke blikvanger.

Niets op aan te merken

Topproduct!

Heel mooi product, makkelijk te plaatsen, goede communicatie over de levering. Makkelijk contact te leggen met de vervoerder over het afleveren van het product.

Mooi resultaat

Perfect!

Simpel te bestellen en simpel te installeren met eventuele hulp van een instructie film

voldeed aan mijn verwachtingen

Was even uitzoeken wat het juiste product we nodig hadden. Maar de video's zijn verhelderend en de helpdesk had onze enige vraag snel beantwoord.

Goed gemaakt.

Handige tool voor het bepalen van de juiste ombouw en duidelijke instructies voor het opnemen van maten. Ik ben steeds goed geïnformeerd over de productiestatus en levering.

Gemakkelijk te plaatsen, strak resultaat

Ik had twee radiator ombouwsets besteld om de 20 jaar oude radiatoren in de woonkamer netjes weg te werken. Het in elkaar zetten en plaatsen was een eenvoudige klus met een strak resultaat als gevolg.

Erg mooi!

Dit is onze 2e radiator bekleding van Sentimo! Erg tevreden!

Hele goede ervaring

Tor het plaatsen van de bestelling tot en met de levering helemaal.tip top verzorgd.

Altijd perfect

Nu echt alle radiatoren gedaan. Simpel te plaatsen, perfect om te zien en niet duur.

Wereld van verschil en zeer makkelijk te monteren

Tevreden klant

Wij zijn zeer tevreden mooie uitstraling pas perfect goede bezorging zeer goed verpakt een echte aanrader gewoon top

Prachtig

Goede communicatie. Snelle levering. Makkelijk te plaatsen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Plaats voor verbetering betreft levering.

Ziet er keurig uit en makkelijk te monteren. Betreft het leveren, is er nog ruimte voor verbetering. Volgens track and trace zou de levering om 8.10 bezorgt worden. Uiteraard halve dag opgenomen. Pakket werd uiteindelijk om 16.45 geleverd. Na 3 keer gebeld te hebben met Sentimo. Wat opvalt dat in deze zelfde mail staat dat men met klachten contact kan opnemen en Sentimo voor een oplossing gaat kijken. Ik zou zeggen wat was uw oplossing n 3 x bellen… niets dus. Wat kunt u doen betreft mijn halve verlofdag. Dat is mijn inziens eventueel een oplossing. Sorry hoor ik al iedere dag.

Ect top

Echt een mooi strak design stT PRACHTIG GELIJK NOG VOOR ME ANDERE VERWARMING BESTELD

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.