Mooie uitstraling

Klik klik werkt niet helemaal. De losse zijkanten schieten makkelijk los waardoor plaatsen en uitdaging is.

Mooie raamdecoratie erg blij mee

Mooie raamdecoratie voor een betaalbare prijs

Prima maatwerk geleverd.

Er paste een zijkant niet helemaal. Een lipje kwam niet overeen met de gleuf. Er miste vier magneten, bij een van de sets waarbij ik dubbele nodig had. Beide genoemde onvolkomenheden heb ik zelf op kunnen lossen. Dus alles hangt naar tevredenheid.

Blij met radiator bekleding, mooi zoals verwacht!

Het bestellen verliep zeer gemakkelijk met de instructies op de site. De bestelling is binnen het termijn bezorgd. Het bevestigen van de bekleding was reuze gemakkelijk. En de prijs, die was betaalbaar! Ik heb gekozen om op grond van 1 bestelling (voor 1 radiator) te besluiten of ik nog meer bestellingen zal plaatsen (voor nog 4 radiatoren). Dat ga ik zeker doen.

Snelle levering en product naar tevredenheid

Denken goed mee en daar waar er problemen zijn, wordt er meegedacht in oplossingen. Product voldoet aan de verwachtingen!

Mooie afwerking voor de radiator

Mooie afwerking; eenvoudig te plaatsen

duidelijk hoe te bestellen ivm meetinstructie. Snelle levering, geen klachten

duidelijk hoe te bestellen ivm meetinstructie. Snelle levering, geen klachten

Blij met het resultaat

Een prima manier om een lelijke radiator te verfraaien. De bekleding is makkelijk in elkaar te zetten en te bevestigen.

De communicatie was goed en het product is prima. Het bleek alleen niet mooi in onze slaapkamer. Of we nu het verkeerde model hebben gekozen of de verkeerde kleur, zal beide wat uitmaken, maar spierwit en strak bleek gewoon niet mooi in onze klassieke kamer. Sentimo wees ons er op dat het product binnen 14 dagen geretourneerd kan worden, als je niet tevreden bent. Dan noem ik nog eens topservice! Mijn advies (voornamelijk aan mijzelf): kijk even heel goed naar het model en de kleur, voordat je een keuze maakt.

Mooi product.radiator ziet er veel beter uit.

Ja

Evenals de eerste keer: prima mailverkeer en afhandeling

Ook de levering keurig op aangegeven tijdstip

Mooi product,makkelijk te plaatsen!

Snelle levering, mooi om te zien na plaatsing. Alleen was bij ons de verpakking minder. Waarschijnlijk met vervoer van de post ging dst mis. Scheuren in de doos. Gelukkig was alles heel. Voor de rest geen gezeur.

Netjes en keurig op maat afgeleverd.

Zeer fijne ervaring alles klopte zoals ik had opgegeven.

Super goed

Alles was keurig geleverd en ziet er ook nog picobello uit. Echt blij mee

Geweldig!

Wij vonden het best wel spannend om de maten zelf op te nemen maar na het kijken van het instructiefilmpje hebben wij de stap genomen om bij Sentimo de radiatorbekleding te kopen. Snelle service en goede kwaliteit.

Mooi en handig

Stevig en makkelijk om zelf te plaatsen

Heel tevreden!

De levering is snel, montage is makkelijk en het resultaat geweldig.

Fantastisch mooi product

Makkelijk te monteren en prachtig afgewerkt

Mooi, stijlvol en het is gemakkelijk te monteren. Was via de website eenvoudig te bestellen, levering ging snel en het wordt door eigen transport bezorgd, waardoor het niet beschadigd aankomt.

Ik denk dat dit om de eerste gaat. Ik heb de 2e besteld maar nog niet binnen. Ik ben blond maar zelfs Ik kon hem in elkaar zetten ha ha. Mooi om tezien echt een aanrader 2e besteld hopelijk net zo blij mee . Groetjes Doritha

Geweldig systeem en heel erg mooi

Mooi systeem en ziet er heel strak uit

Keurig product, makkelijk zelf te bestellen Alles volgens afspraak

Keurig product, makkelijk zelf te bestellen Alles volgens afspraak

Standaard maten die niet voldoen

Moest 2 van de 3 bewerken om het pas te krijgen. Gelukkig dat ik in het bezit ben van gereedschap om het te doen. Was dit niet het geval geweest had ik het terug gestuurd. In de reclame wordt namelijk gesuggereerd dat je het er zonder verdere problemen op kan klikken. Niets is minder waar.

Dikke prima!

Goede service, kwalitatief goed spul.

Hele mooi oplossing voor een oude radiator.

Snelle en nette levering.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.