wat een verbetering

De telefonische begeleiding van het inmeten was heel prettig en duidelijk. Materiaal is netjes en goed verpakt geleverd. In elkaar zetten en bevestigen was appel eitje. Mooie materialen en uitstraling Grote verbetering

Stijlvol en afgewerkt

Na de radiatorbekleding te hebben bevestigd heb je gelijk een ander beeld van de ruimte. De radiator is ineens geen lelijk object meer in je kamer. Ook het opmeten viel reuze mee, kan niet mis gaan.

Goed afgewikkeld.

Goede communicatie en goed advies

Snelle afhandeling. Zonder beschadiging goed verpakt afgeleverd.

Prima alternatief

Prima alternatief om je verwarmingselement te moderniseren. Het pakket werd goed verpakt en op tijd afgeleverd. Misschien een tip om een paar extra magneten mee te sturen. Wij ondervinden geen warmteverlies.

Zo enorm blij mee! T staat zo mooi en makkelijk te monteren!

Radiator ombow ziet er keurig uit

makkelijk te monteren en mooi strak

deskundig advies, gemakkelijk in elkaar te zetten en een uitstekende service

Zeer tevreden met onze nieuwe radiator ombouw, zien er strak uit. Snelle levering

Mooi product, prima manier van inmeten en bestellen.

Goede afwerking en stevig geheel als het eenmaal gemonteerd is. Prima manier om de radiator nog gewoon te gebruiken en toch een modernere aanblik te geven.

Mooie product

Goede site met duidelijke informatie om te bestellen. Binnen 2 weken in huis en past helemaal. Super blij mee!!

Mooi eindresultaat

Goede service en meteen een mooie radiator

Helemaal geweldig

Simpel, snelle levering en mooi om te zien

Geweldig mooi !!!

Wat een uitkomst voor de oudere radiator om het een moderne uitstraling te geven. Eenvoudige montage met goede beschrijving.

prima product, netjes geleverd en makkelijk te plaatsen

prima product, netjes geleverd en makkelijk te plaatsen

Duidelijke info, net product

Duidelijke info via website, net product. Misschien wat prijzig.

Sentimo is geweldig

Mooie aankleding van de verwarmingskosten ( top ) en de begeleiding en advies thuis was super , goede adviezen bij opmeten die we zelf anders niet hadden gedaan

Ik heb een goede ervaring.

Ik heb een prima ervaring met Sentimo. Vlotte levering en prima kwaliteit.

Super service en product!

We zijn heel blij met de radiatorbekleding in onze keuken: mooi en strak.

Past perfect

Simpel en makkelijk te bestellen Past super en makkelijk te monteren

Mooi product

Goede uitleg, makkelijk te monteren

Alles prima geregeld.

Een medewerker is langs geweest om de radiators op te meten en alles uit te leggen. Al na 2 weken werden de sentimo's geleverd. Alles was heel goed verpakt. Instaleren was een makkie en het staat prachtig we zijn er heel blij mee.

Verrijking van de woning

We hebben oude non-design radiatoren in de slaap- en studeerkamers maar geen tijd en zin om deze te vervangen. Dit is een fantastisch alternatief. Eenvoudig op te meten, te bestellen en te plaatsen.

Ziet er heel mooi uit blij mee.

Mooi product snelle levering

Makkelijk bestellen en veel meer keuze sinds ik de vorige keer bestelde. Mooi product en snel geleverd

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.